fb
Damespraatjes Damespraatjes

Titiana: Mijn nieuwe vriend wil zonder bescherming met me naar bed

naar bed zonder condoom

Twee jaar geleden overleed de man van Titiana geheel onverwachts. Haar wereld stortte in en nu heeft ze zich weer herpakt en is voorzichtig aan het daten. Ze verlangt naar intimiteit en ziet regelmatig een vriend waarmee ze dat ziet zitten. Het enige probleem: hij vindt het niet nodig om condooms te gebruiken. “Ik wel! Wat moet ik nu doen?”

In de zevende hemel is de 54-jarige Titiana. Na het overlijden van haar man viel ze in een diepe put en langzaam krabbelt ze eruit. “Nico was de liefde van mijn leven. We hadden het zo leuk samen. Geen kinderen, dus we konden gaan en staan waar we wilden en gingen er vaak op uit. Lekker op vakantie, steden bezoeken, eten met vrienden en fietsen. Veel fietsen, dat was onze passie.” Met het wegvallen van Nico viel ook haar libido stil. “Nico en ik hadden een goed seksleven. We verzonnen altijd wat nieuws zodat het in bed nooit saai werd. Ik genoot van onze vrijpartijen, het ontlaadde me en ik voelde me er goed door. Toen Nico overleed stond mijn hoofd niet naar seks. Ik had ook geen soloseks meer, ik ging stuk van verdriet.”

Eerste Tinder-date

Nog steeds mist Titiana Nico. “Like hell. Het voelt alsof er een arm is afgerukt. Nico en ik waren zo’n mooi en leuk stel. Ik heb me nog nooit zo mezelf gevoeld bij een man.” Titiana weet dat ze verder moet en is ervan overtuigd dat Nico ook zou willen dat ze plezier maakt. Ze heeft een Tinder-account aangemaakt en al snel had ze contact met Floris. “Floris is 58 en een heel aantrekkelijke man. Hij lijkt zelfs een beetje Nico. We zijn al een paar keer uiteten geweest en dat was gezellig. Het is een onderhoudende man, galant en hij heeft humor.” Na de derde date nodigde Titiana Floris uit om nog een drankje bij haar thuis te doen.

Hij streelde mijn borsten

“Dat vond ik best lastig, want het is het huis waar ik altijd met Nico heb gewoond. Floris weet het niet, maar hij ging zitten op de plek waar Nico ook altijd zat. Ik heb er niets van gezegd, ik vond het eigenlijk ook wel mooi. Op een goed moment verdween de hand van Floris onder mijn bloesje en wreef hij over mijn rug. Mijn bh-sluiting had hij zo los en hij streelde mijn borsten. We zoenden intens en daar bleef het bij.” Titiana merkt dat ze toe is aan een volgende stap, dat ze zin heeft om met Floris te seksen. Hij ook met haar maar er is één probleem: Floris wil geen condoom gebruiken en daarover struikelt Titiana.

Geen condooms om zijn Willy

“Floris geeft aan dat het niet nodig vindt om een condoom te gebruiken. Ik dus wel. Niet omdat ik bang ben dat ik zwanger word maar ik ben wel huiverig voor een geslachtsziekte. Hij heeft me, toen we elkaar net leerden kennen, verteld dat hij in het verleden veel heeft gedate met vrouwen en soms zelfs met een man erbij. Die vrouwen ontmoette hij ook op Tinder. Aan beschermde seks heeft hij niet gedaan en hij is in de toekomst niet van plan condooms te gebruiken. Hij zegt dat hij dan nauwelijks iets voelt als hij een vrouw penetreert terwijl hij een condoom gebruikt. Ook vindt hij het een moodkiller: is hij net lekker bezig, moet-ie stoppen om een condoom te pakken. Teveel gedoe dus dat doet hij niet.”

Erfenisje van een vorig liefje

Ze schrikt van zijn vastberadenheid en heeft er slapeloze nachten van. Piekert zich suf. “Floris en ik klikken enorm. We hebben het leuk en ik vermoed dat het in bed ook wel snor zit tussen ons. Dat weet ik niet en ik zou het om die reden heel fijn vinden als hij een condoom gebruikt als hij seks met me heeft. Na verloop van tijd kunnen we kijken of we daarmee doorgaan of niet. Hij wil zich niet laten testen bij de huisarts, wat ik me ook kan voorstellen want het is toch een beetje beschamend, maar ik wil zeker weten dat hij niks onder de leden heeft. Straks zadelt hij mij op met een erfenisje van een van mijn voorgangsters. Daar bedank ik hartelijk voor.”

Straks kiest hij een andere vrouw

Aan de andere kant wordt de wens om met Floris naar bed te gaan steeds groter. Ze fantaseert er zelfs al over. Ziet voor zich hoe hun lijven perfect in elkaar schuiven. “Soms denk ik, mens doe toch niet zo moeilijk. Geniet lekker van die man. Maar nee, dat wil ik niet. Ik wil het met condoom. Maar wat moet ik nou doen als hij vasthoudt aan de wens om seks zonder condoom te hebben? Ik ben zo bang dat als ik blijf weigeren, hij op zoek gaat naar een andere vrouw. Sterker: wie zegt me dat hij niet nog contact met andere vrouwen heeft? Ik vind het lastig, ik ben ook niet thuis in de Tinder-wereld en cheatende mannen. Met Nico had ik dit soort problemen niet.”

Wat raad jij Titiana aan? Moet ze voet bij stuk houden en seks met een condoom hebben met haar nieuwe liefje? Of vind je haar een beetje burgerlijk en kan ze best wat risico nemen? Wat zou jij doen? Praat mee in de comments onder dit artikel.

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Iris: “Mijn ex beweert dat ik hem al die jaren heb geremd”

teleurgesteld

Uit elkaar gaan is nooit de bedoeling als je jaren daarvoor volmondig en verliefd ‘ja’ zei tegen elkaar. Maar als je na afloop voor je voeten krijgt geworpen dat je je partner in bed niet serieus hebt genomen en hem belemmerde om uit te zoeken wat hij fijn vond tussen de lakens, is de scheidingsappel zuur. “Ik word nu afgeschilderd als een koelkast. Een ouderwetse, koude koelkast.”

Tommie, de hond van Iris, rent vrolijk voor ons uit als we een wandeling maken over de hei. “Ik ben zo blij dat ik Tommie heb. Van wandelen word ik rustig. En dat is hard nodig. Ik heb de laatste maanden zoveel bagger over me heen gekregen van Marco.” Het gesprek dat ze nu een jaar geleden met hem voerde  aan de keukentafel, staat haar nog helder voor de geest. Kort daarvoor had Iris in de kledingkast van Marco een plastic tas gevonden. Met daarin seksspeeltjes. “Een enorme zwarte dildo, verschillende maten buttplugs en een grote fles glijmiddel. Ik was met stomheid geslagen. Het idee dat mijn man deze dingen gebruikte vond ik walgelijk. Hij was toch geen homo?” Ze stopte de toys terug in de plastic tas die ze mee naar beneden nam en waste haar handen … Lees verder

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

L van Beers -

Soa-test: die zou hij dan vaak moeten laten doen. En dan nog: wat als hij intussen weer onbechermde seks heeft gehad?
Kap met die vent. Als hij dat kleine beetje moeite niet wil doen voor fijne seks is ie geen knip voor zijn neus waard.
Dat ie niks zou voelen bij penetratie als hij een condoom om zou hebben, is pure onzin.
En het omdoen van een condoom kun je prima in het voorspel inpassen.
Maar voorspel zal ie alleen kennen als woord, gok ik.
Neem geen risico met je mentale en fysieke gezondheid.
Begin – heel veilig!- met soloseks en doe kalm aan met daten e.d.

Rieneke -

SOA test kan je ook zo doen zonder bezoek eerst aan een huisarta.Zoek maar op het internet….
Tevens als hij om je geeft doet hij 1tje om.Koop een goede en gij zult merken dat sommige echt niet meer zo aanvoelen als vroeger. Je voelt ze geen eens als man.Laat hem desnoids de reviews lezen

Pim -

Als hij jou geen plezier wil doen door een condoom om te doen ben jij hem niet waard. Als je langer bij elkaar bent kun je altijd nog zonder condoom doen. Maar ik het begin snap ik je heel goed. Blijf bij jou standpunt! Een man moet respect hebben voor een vrouw en als een vrouw wil dat je condoom om doet doe je dat voor haar!

Annet -

Gewoon vragen of hij een soa test wil laten doen. Desnoods betaal je het voor hem. Kan je daarna lekker zonder condoom vrijen want dat is echt wel een stuk lekkerder.

Hinde -

Deze man heeft geen respect voor je, overigens heel goede redenen. Het is beschermd vrijen en anders niet. Als hij nog date met andere vrouwen heeft een SOA test bij de huisarts ook geen zin. Het lijkt mij erop dat deze man niet te vertrouwen is en jou alszware ziet. Zet hem opzij en ga voor een betrouwbare man die voor jou wil gaan. Dat is vrijen met condoomgebruik en als het vaster raakt beiden naar de huisarts of ggd voor een soa test.

Reageer ook