fb
Damespraatjes Damespraatjes

Iris: “Mijn ex beweert dat ik hem al die jaren heb geremd”

teleurgesteld

Uit elkaar gaan is nooit de bedoeling als je jaren daarvoor volmondig en verliefd ‘ja’ zei tegen elkaar. Maar als je na afloop voor je voeten krijgt geworpen dat je je partner in bed niet serieus hebt genomen en hem belemmerde om uit te zoeken wat hij fijn vond tussen de lakens, is de scheidingsappel zuur. “Ik word nu afgeschilderd als een koelkast. Een ouderwetse, koude koelkast.”

Tommie, de hond van Iris, rent vrolijk voor ons uit als we een wandeling maken over de hei. “Ik ben zo blij dat ik Tommie heb. Van wandelen word ik rustig. En dat is hard nodig. Ik heb de laatste maanden zoveel bagger over me heen gekregen van Marco.” Het gesprek dat ze nu een jaar geleden met hem voerde  aan de keukentafel, staat haar nog helder voor de geest. Kort daarvoor had Iris in de kledingkast van Marco een plastic tas gevonden. Met daarin seksspeeltjes. “Een enorme zwarte dildo, verschillende maten buttplugs en een grote fles glijmiddel. Ik was met stomheid geslagen. Het idee dat mijn man deze dingen gebruikte vond ik walgelijk. Hij was toch geen homo?” Ze stopte de toys terug in de plastic tas die ze mee naar beneden nam en waste haar handen.

Ik houd niet van seks

Toen Marco nietsvermoedend thuiskwam en de plastic tas op tafel zag staan, zuchtte hij diep en ging zitten. “Hij zag eruit als een kind dat wordt betrapt met zijn hand in de koektrommel. Zwijgend keek ik hem aan en hij haalde zijn schouders op.” Marco was opgelucht dat zijn vrouw, inmiddels ex, het had ontdekt. “Hij verweet mij dat ik hem tijdens ons huwelijk nooit de ruimte had gegeven om zich seksueel te ontplooien. Ik houd niet van seks. Ik wilde alleen met Marco vrijen in het donker. Op mijn rug, mijn ogen dicht en tanden op elkaar. Soms voelde ik dat Marco met zijn vinger tussen mijn billen gleed, maar dan kneep ik ze snel dicht. Dat was een verboden ingang.” Iris walgt van haar man en schreeuwt dat ze van zo’n viespeuk wil scheiden. Verbaasd is ze als hij zich daarbij neerlegt. “Alsof die vijfentwintig jaar huwelijk er niet toe deden. Kinderen krijgen konden we niet, en Marco siste in een ruzie dat ze daarvoor te weinig hadden geoefend. Hij had niet alleen een mes in mijn rug gestoken, maar draaide het ook nog even lekker om.”

Hij kwam niet klaar

Via haar beste vriendin verneemt Iris dat haar ex woedend op haar is. “Marco kon slecht klaarkomen. Hij werd wel stijf, maar de ejaculatie bleef vaak uit. Vond ik niet zo erg, want ik vind sperma heel erg vies. Dus ik vond het allang best. Nu verwijt hij mij dat ik hem nooit hielp met klaarkomen. Hij vindt dat ik hem de ruimte had moeten geven om een orgasme te krijgen. Hoe dan? Ik kreeg er een lamme arm van en liep er een frozen shoulder van op. Maar daar hoor ik hem niet over. Ook had hij Margot gezegd dat hij zo graag had gezien dat ik hem in mijn mond zou nemen en zijn sperma zou slikken, dat vindt hij het ultieme gebaar van echte liefde. Nou over mijn lijk. Dat nooit.”

Daten met biseksueel stel

Toen Marco laatst nog wat spullen kwam ophalen, hebben ze gepraat. Hij uitte zijn ongenoegen, Iris luisterde. “Dat kostte me veel moeite. Zeker toen hij vertelde dat hij inmiddels een paar dates had met een biseksuele man en vrouw en dat die ontmoetingen voelden als thuiskomen. Dat hij heerlijk kon vrijen met dat bi-stel en dat hij helemaal geen moeite had om klaar te komen. Ik voelde me zo verraden. Hij zei nog net niet ‘zie je wel dat ik het kan’ maar het scheelde niet veel. Kokhalzend heb ik hem de doos met spullen in zijn armen gedrukt, hem naar de deur gedirigeerd en gezegd dat hij weg moest. Die man moest mijn huis uit. Het dringt langzaam tot me door dat ik een huwelijk lang met een homofiele man heb geleefd terwijl ik niets in de gaten had. Het maalt maar in mijn hoofd. Margot zegt dat ik naar een psych moet om erover te praten, maar volgens mij heb ik geen hulp nodig, maar Marco.”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

Jurgen -

Heel knap dat die arme Marco het zo lang heeft uitgehouden met vrouw waarbij hij nooit zichzelf mocht zijn..triest en hoop dat hij geniet want heeft nog veel in te halen na een leven met een kil en kortzichting mens..daar moet ik nou van kokhalzen..

Iselot -

Ze zegt toch zelf “Sylvia”: “Ik houd niet van seks. Ik wilde alleen met Marco vrijen in het donker. Op mijn rug, mijn ogen dicht en tanden op elkaar.”

Sylvia -

Beetje aparte reactie “Judith”
Wie zegt dat ze niet geniet van sex enkel omdat ze niet in anale sex is? Het ultieme gebaar van echte liefde is pijpen en slikken?
Een beetje liefde zou er voor zorgen dat hij zijn ex van 25 jaar niet zou trappen terwijl ze al ligt.

Judith -

Jullie passen in sexueel opzicht helemaal niet bij elkaar. Jij walgt ervan en je ex is geen homo maar misschien bi-sexueel ontdekkend. Jammer dat jullie samen deze ontdekkingsreis niet hebben doorlopen. Dan was er veel meer begrip naar elkaar geweest. De vraag is waarom jij walgt van sex ipv geniet??

Reageer ook