fb
Damespraatjes Damespraatjes

Claudia gaat naar bed met een ander omdat haar man ziek is

Wat doe je als je man niet meer met je naar bed wil omdat hij ziek is en jouw behoefte aan intimiteit heel groot is? Natuurlijk bespreek je dat eerst met je partner, maar wat als dat niet tot een oplossing leidt? Dan kun je je daarbij neerleggen of je gaat op zoek naar een kerel met wie je het wel kan doen. Claudia koos voor het laatste. “Ik zie Paul een keer in de week en dan vrijen we uren lang. Ik voel me dan weer op en top vrouw, iets wat ik me bij Harold al tijden niet meer voel.”

Nooit had Claudia gedacht dat ze met iemand anders naar bed zou gaan dan met Harold. Maar een spierziekte duwde haar in de armen van Paul. “Dat ging natuurlijk niet van de een op de andere dag. Ik ontmoette Paul op mijn werk en tijdens de lunch aten we steeds vaker samen. Ik luchtte mijn hart bij hem en ik vertelde dat ik veel van Harold houd, maar de intimiteit tussen ons mis. Hij wil niet met me vrijen omdat hij het niet kan opbrengen. Hij is altijd moe en raakt niet meer opgewonden.”

Sterrenrestaurant

Paul verrast Claudia door haar mee te nemen naar een sterrenrestaurant. ‘Trek je mooiste jurk aan’ had hij haar gezegd. Meer niet. “Het was een heerlijke avond en toen hij me thuisbracht zoende hij me teder. Mijn lichaam reageerde onmiddellijk op zijn kus. Ik voelde de opwinding en de lust.” Die avond gebeurde er verder niets.

Opwinding en lust

Drie dagen later nodigde Paul Claudia bij hem thuis uit voor koffie. “Het was zaterdagochtend en nadat ik naar de markt was geweest fietste ik door naar Paul. Harold lag op de bank sport te kijken en is gewend dat ik op zaterdag boodschappen doe en vaak nog bij een vriendin langsga.” Ze nam wat lekkers voor bij de koffie mee en belde toch wat nerveus bij Paul aan. Toen hij de deur opendeed, stapte ze naar voren en gaf hem een vluchtige zoen waarmee hij geen genoegen nam. Hij sloot de deur, duwde haar er tegen aan en zoende haar hartstochtelijk. “Mijn benen werden slap en vlinders vlogen door mijn buik. Zachtjes duwde hij me naar binnen, legde me op de bank en knoopte mijn bloesje open terwijl hij me aan bleef kijken. Zijn hand verdween in mijn broek en ik voelde zijn vingers.”

Hoogverraad

In de war belde ze haar beste vriendin om het te vertellen. “Ik was zo blij. Het was heerlijk om zo door een man te worden verwend.” De gehoopte reactie van haar vriendin bleef uit. Natasja vond dat Claudia dit niet kon maken. Ze vond het hoogverraad. “Vreemdgaan terwijl mijn man ziek is, ze vond het schandalig. Zei dat ik er onmiddellijk mee moest stoppen.”

Die aandacht nodig

Nog steeds is Claudia bang dat Natasja het Harold gaat vertellen. “Ik heb haar gezegd dat ik Pauls aandacht nodig heb, dat ik door hem een leuker mens ben en dus ook liever ben voor Harold. Ik houd nog steeds veel van Harold en Paul heeft geen behoefte aan een vaste relatie maar vindt het fijn af en toe met een vrouw naar bed te gaan. We doen er niemand kwaad mee, maar zo ziet Natasja dat niet. Ze heeft me in het heetst van de strijd zelfs voor hoer uitgemaakt. Dat heeft me veel pijn gedaan en me aan het twijfelen gebracht. Maar ik kan niet zonder de aandacht van Paul. Van de gedachte alleen al dat ik hem nooit meer zou zien, word ik gek. Ik ben blij dat hij in mijn leven is en hoop dat hij lang blijft.”

Snap jij Claudia? Haar man wil vanwege zijn ziekte geen intimiteit meer en nu zoekt ze dat ergens anders. Of kan ze beter breken zoals haar vriendin Natasja zegt dat ze moet doen? Praat mee bij de comments onder dit artikel.

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Waargebeurd: Louise’s man heeft smetvrees

smetvrees-man

Soms verlangt Louise naar een man die als een zoutzak op de bank ligt met de afstandsbediening van de televisie in zijn handen en geen smetvrees heeft. Zo’n kerel waar je stofzuigend omheen moet. Helaas. Louise (41) is getrouwd met Harm en Harm heeft smetvrees. “Het klinkt lollig, maar dat is het niet. Ik kan er haast niet meer tegen….. Lees verder

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

Joris -

Gaat het goed, Adri? Heb je de juiste medicijnen wel tijdig genomen?

Adri -

Ik had haar ok ge neuk in kutje kontgraatje borsten liken beffe .haar man ziek ze heefd aan gegeven by man . Heefd ze aan Paul niet genoeg laat haar afspreken hotel met myn .en haar vriendin niet zeuren anders zetten die nacht buiten in haar blote kutje met bord by deze hoer gratis te gebruiken

wim -

het leven is te kort om dan maar seksloos verder te gaan ,ga zo door en geniet van deze man

R .M -

Waarom alle 2 ongelukkig

Reageer ook