fb
Damespraatjes Damespraatjes

Na werk meteen door naar een borrel of feestje? Zo fris jij je op zonder badkamer!

Naast artikelen schrijven voor jullie, vinden we het ook heel leuk om gezellig te borrelen. Zo blijven we op vrijdagmiddag regelmatig op kantoor hangen en drinken we gezellig wat met elkaar. Ook dat is belangrijk op de werkvloer! Maar na een dag hard werken kan je je flink verlept voelen. Althans, daar heb ik soms last van. We hebben hier een paar handige tips hoe je jezelf weer een een flinke oppepper kunt geven. Zo voel jij je fris zonder badkamer!

* Deze tips zijn niet alleen ideaal voor op kantoor, maar ook voor in het vliegtuig *

1. Deodorant en een luchtje

Fris je onder je armen op door lekker wat deodorant op te spuiten, zo kan je er weer een paar uurtjes tegenaan. Zorg ervoor dat je ook altijd een luchtje op kantoor hebt, zodat je niet alleen schoon ruikt, maar ook gewoon heel erg lekker.

2. Gezichtsdoekjes

Maak je gezicht schoon met een gezichtsdoekje, totdat je geen make-up resten meer ziet zitten. Gooi lekker een paar plenzen koud water in je gezicht en scrub je huid licht met een handdoek.

5. Serum

Smeer een serum op je huid, waardoor je meteen weer lekker ‘straktrekt’. Ik gebruik elke dag het Hyaluronic water van nybf. Je ziet de huid direct strakker worden en dit geeft je snel een frisse uitstraling.

5. Make-up

Doe nu opnieuw je make-up op (leg altijd een bb cream, wenkbrauwpotlood en een mascara op kantoor). Wedden dat je eruit ziet alsof je net van huis komt en je hebt gedoucht?

6. Droogshampoo en serum

Haal snel een borstel door je haar en spray wat droogshampoo in de wortels van je haar. Dit ontvet en geeft het textuur en volume. Smeer in de puntjes een gladmakend serum voor een gezonde glans.

7. Kauwgom 

Tot slot gooi je er snel een kouwgommetje in, zodat je uit je mond lekker fris ruikt. Het is natuurlijk geen alternatief voor het poetsen, maar zeker een goede aanvulling als je je tussen twee poetsbeurten door fris wilt voelen.

En, heb jij wat aan deze tips? Ik pas ze zeer regelmatig toe en voel me binnen 10 minuten weer als nieuw! Zo sta je toch wat lekkerder en zelfverzekerder op je feestje of borrel.

Reageer ook