fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Mara test Hyaluronic water van nybf

Damespraatjes blogger Kathleen is ook onderneemster: ze heeft een fijn huidverzorgingsmerk waar wij ook graag de producten van gebruiken. Het heet nybf: Not Your Boyfriend’s Face. Pakkende naam! Maar waarom heet het merk zo? Omdat jouw gezicht het gezicht van je vriendje niet is. De vrouwenhuid heeft specifieke stoffen nodig. Ook zijn er bepaalde stoffen die je huid NIET nodig heeft. In tegenstelling tot veel grote merken kijkt nybf zorgvuldig naar welke stoffen er wél gebruikt moeten en kritisch naar welke stoffen beter weggelaten kunnen worden. Dit resulteert in geweldige producten waar ook bekende Nederlanders graag gebruik van maken. Wij mochten het nieuwste product testen: Hyaluronic water. Hier onze bevindingen!

Hyaluronic water: wat belooft het merk?

De jonge huid heeft een hoog gehalte aan hyaluronzuur waardoor ze vol, elastisch en strak is. Rondom het 40e levensjaar is deze hoeveelheid gemiddeld met de helft afgenomen, met als gevolg volumeverlies, een droge huid en rimpelvorming.

The hyaluronic water bevat een combinatie van biologisch hyaluronzuur met hoog én laag moleculair gewicht om deze tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Het hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht dringt diep in de huid door en verjongt dag na dag de huid door intensieve hydratatie en het verbeteren van de visco-elastische eigenschappen. Het vermindert kraaienpootjes, reduceert diepe rimpels en vult de huid van binnen op. Terwijl het de hoeveelheid hyaluronzuur verhoogt, transporteert het een lichte cocktail van vitamine A, B, C en E in de diepere huidlaag.

Het hyaluronzuur met een hoog moleculair gewicht vult oppervlakkige rimpeltjes op en legt een gladmakend filmpje op de huid dat de werkzame stoffen van een dag- of nachtcrème doorlaat. De huid oogt, direct na aanbrengen, voller en strakker; een zichtbaar resultaat dat toeneemt bij regelmatig gebruik.

nybf 2

Gebruik

Tijd om het zelf te testen! The Hyaluronic water zit in een glazen flesje en is makkelijk te doseren met een pompje. Je hebt maar twee druppels per dag nodig, dus een flesje gaat lang mee. Na het reinigen van de huid neem je één druppel op je schone vinger. Dit verdeel je over je gezicht en brengt het ook voorzichtig rond je ogen aan. Dit is heel belangrijk! Rond je ogen krijg je snel rimpels en wordt en huid dun, hier heb je de werking van het hyaluronzuur dus hard nodig. Wil je ook je hals en decolleté verzorgen? Breng hier dan nog één druppel aan. Doe dit ’s ochtends en ’s avonds na het reinigen van je gezicht.

Geur

Zoals ik al zei, nybf kiest haar ingrediënten zorgvuldig uit. Eén van de dingen die je dus niet in hun producten zal vinden, is parfum. The Hyaluronic water ruikt, evenals de andere nybf producten, dus nergens naar. Parfum is schadelijk voor de huid, zorgt voor vlekken en zit bomvol chemische stoffen. Je zou toch nooit parfum in je gezicht spuiten? Waarom wel smeren dan? Je snapt het al: geurloos is goed! Spray je parfum maar lekker op je t-shirt. Die kan je weggooien wanneer hij niet meer mooi is, je gezicht niet.

Gevoel

Ook al bevat de productnaam het woord ‘water’, the Hyaluronic water is meer dan alleen water. Het is een dunne gel die makkelijk over je gezicht te verdelen is. Doordat het zo dun en super geconcentreerd is, heb je er maar weinig van nodig. Bij het aanbrengen van het Hyaluronic water voel je vrijwel meteen je huid wat strakker trekken. Ik moet zeggen: dit voelt fijn! Je bovenste huidlaag krijgt een flinke oppepper, voordat het product haar werking begint te doen in de diepere lagen van de huid.

nybf 3

Effect

Het effect van the Hyaluronic water is niet binnen drie dagen te zien. Zoals ik al zei: je voelt je huid meteen lekker strakker worden, maar dit is natuurlijk alleen de bovenste laag. Om het effect op de diepere huidlagen te zien, moet je bij de eerste dag van gebruik een foto maken en wanneer het flesje leeg is nog een foto. Nu zie je dat je huid niet alleen strakker aanvoelt, maar ook dat de diepe rimpels écht minder zijn geworden. Ik heb nog niet zoveel last van rimpels, maar ik heb Kathleen gezien en gesproken en zij is het levende bewijs van het resultaat van dit product. Echt geweldig!

Prijs

Doordat de producten van nybf alleen online te verkrijgen zijn, kan het merk haar prijzen laag houden. The Hyaluronic water kost € 59,95. Bedenk je ook dat een fles zeer lang meegaat, zeker drie maanden. Wil je niet meteen een hele fles aanschaffen maar eerst de producten testen? Dan kan je de samples aanvragen. Je krijgt dan samples van alle producten van nybf met 1 x purifying cleanser (7 ml), 1 x the eye & face treatment (7ml),  1 x the pearl cream (7 ml) en 1 x the hyaluronic water (3 ml). Dit kost € 12,50.

Conclusie

Ik was al verslaafd aan de cleanser en de pearl cream, maar voeg nu ook het Hyaluronic water aan dit lijstje toe. Het is een heerlijk product waarmee ik hopelijk veel rimpels ga voorkomen. Ook de rimpels die ik nu wel al heb worden zo lekker minder. Wat betreft de prijs ben ik ook blij, € 59,95 is natuurlijk niet weinig geld, maar voor dit product vind ik het waard. Het gaat lang mee, bevat grote hoeveelheden van de werkende bestanddelen én is parfum-vrij. Allemaal belangrijke aspecten bij het kiezen van een goed verzorgingsproduct. Ik kan het jullie zeker aanraden!

Kijk op www.nybf.nl voor meer informatie en het bestellen van producten!

nybf 1

Reageer ook