fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mysterie opgelost: dit gebeurt er dus IN de vaatwasser

Vroeger dacht ik dat als mijn moeder de vaat in de vaatwasser zette en dicht deed, er allemaal kleine kaboutertjes met kleine afwasborsteltjes de vaat schoonmaakten. Toen ik wat ouder werd en erachter kwam dat er geen kabouters bestonden, legde ik me er maar gewoon bij neer dat de vaat gedaan werd door de machine. Maar hoe dat er écht uitzag, dat wist ik nooit.

Tot nu! Want er is iemand zo geniaal geweest om zijn GoPro in de vaatwasser te leggen en het schoonmaakproces te filmen. Nu weten we eindelijk wat die ‘kaboutertjes’ daar doen.

Dit gebeurt er dus in de vaatwasser!

Ben jij ook heel benieuwd? Bekijk dan deze video!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook