fb
Damespraatjes Damespraatjes

Must visit: gratis expositie in Amsterdam voor plantenliefhebbers

De bekende streetstyle fashionfotograaf Daniel Bruno Grandl fotografeerde 12 universele persoonlijkheidstypen in streetstyle setting met bijpassende orchideeën. Hij deed dit speciaal in opdracht van de nieuwe orchideecampagne en het resultaat is van 1 tot en met 13 september bij de (gratis) foto expositie ‘Show who you are’ in Amsterdam te bewonderen.

Welke orchidee past bij jou? Laat zien wie je bent!

De foto-expositie is onderdeel van een driejarige campagne genaamd ‘We feel better around orchids: show who you are’, dat als doel heeft te laten zien dat de orchidee, door haar vele soorten, kleuren en maten, in staat is je te laten zien wie je bent. Door de veelzijdigheid van de orchidee is er altijd wel een type dat bij jou past. Zo past een knalblauwe Phaelaenopsis perfect bij archetype De Joker, en matcht een Cambria bij archetype De Visionair.

Doe de test

Ook zo nieuwsgierig welke orchidee bij jou past en welk van de twaalf universele persoonlijkheden jij bent? Doe hier de online persoonlijkheidstest: www.orchitypes.eu.

Wij deden zelf ook de test. Hieronder de uitkomst.

Mara is een Heerser! “Controle is alles voor je. Je bent misschien zelfs een beetje bazig. Je hebt succes in wat je doet, maar je wil meer. Je houdt van groots en meeslepend, van luxe en comfort. Je hebt een look die kracht uitstraalt. Je houdt dan ook van opvallende kleuren.”

Sandra is een Ontdekker! “De wereld is je speeltuin. Niets is leuker dan nieuwe dingen ontdekken. Je gaat graag op reis en haalt alles uit het leven. En liefst nog meer. Dit zie je terug in jouw unieke stijl die iedere dag anders en soms zelfs een tikkeltje exotisch kan zijn.”

Shana en Karin zijn allebei Joker! “Het leven is een feestje. Je leeft immers maar een keer, nietwaar? Je neemt het leven niet zo serieus. Verveling is jouw grootste angst. Jouw kleurrijke, speelse karakter zie je duidelijk terug in jouw stijl.”

Afhankelijk van het type dat je bent en je favoriete kleur, krijg je ook nog een advies over welke orchidee bij jou past. Ook zo benieuwd? Doe de test dan hier.

Daniel Bruno Grandl

“Orchideeën zijn gemakkelijker te fotograferen dan mensen, maar ze zijn minstens zo verschillend en karaktervol,” aldus de 33-jarige Daniel Bruno Grandl, een internationaal bekende en populaire streetstyle fotograaf die de hele wereld rondreist om het publiek rondom toonaangevende fashionweeks te fotograferen.

Hij fotografeerde al vele celebrities en bekendheden uit de mode-industrie. Ook werkt hij in opdracht voor een groot aantal gerenommeerde high end fashion merken. Zijn werk is dagelijks te zien op zijn populaire fashionblog en social mediakanalen, die hij startte vanuit het idee om vast te leggen hoe fashion zichtbaar is in het dagelijkse leven. Het gaat Daniel echter niet om fashion alleen. Volgens hem zijn het juist de persoonlijkheden die het verschil maken. Daniel is afkomstig uit Duitsland en woont in Londen.

De expositie in Amsterdam

De expositie opent op donderdag 1 september, de Internationale Dag van de Orchidee, en is tot en met dinsdag 13 september voor iedereen gratis te bezoeken in het art’otel hotel in Amsterdam. Ben je toch in Amsterdam dan zou ik zeker even gaan kijken.

De expositie is een onderdeel van de promotiecampagne “We feel better around orchids”. Deze campagne is een initiatief van Stichting Bloemenbureau Holland en wordt mede gefinancierd door de Europese Unie.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook