fb
Damespraatjes Damespraatjes

Must Have: Moeder-dochter armband

Een paar maanden geleden schreef ik een artikel over hoe het is om samen te werken met mijn moeder. Het is ontzettend leuk en heel erg goed voor onze band. Er zijn maar weinig mensen van mijn leeftijd die zo veel samendoen met hun moeder als ik. Toen we dan ook een moeder-dochter armband tegenkwamen twijfelden we geen moment: we need this!

Een moeder-dochter armband is precies wat de naam doet vermoeden, namelijk een matchende armband voor moeder en dochter. Het is meer dan een lullig vriendschapsarmbandje, want het is ook nog eens super mooi en stijlvol. Echt een heel leuk cadeau om aan je dochter te geven of om van haar te krijgen.

Kaya

Er zijn verschillende designs, maar wij kozen voor een parelarmband met een zilver hartje eraan. Wij houden van een rustig design en we wilden een armband die overal goed bij staat. Maar, je hebt nog veel meer verschillende soorten met leuke bedeltjes, gekleurde kraaltjes en gegraveerde plaatjes. Zo super mooi!

De armbanden zijn verkrijgbaar bij KAYA sieraden. Je hebt de sets in verschillende prijsklassen, variërend van € 25,00 tot € 69,00. Je kan hierbij keuzes in het materiaal, bedels en graveringen maken. Heb je een zoon? Er zijn ook moeder-zoon armbanden! Verder verkoopt Kaya sieraden ook moeder-dochter kettingen, kinderoorbellen en nog veel meer sieraden. Echt heel erg leuk om even samen met je kind een kijkje te nemen!

Reageer ook