fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mooi wat mannen, ehh… bloemen doen!

Ik heb een top-3 dingen in het leven waar ik nooit genoeg van heb: kleding, schoenen en mannen. Zodra je iets aan één van deze drie linkt, heb je mij al snel in de pocket.

Zo ook met het kiezen van mijn lievelingsbloem. Wie had ooit gedacht, dat Mara Blikslager ooit een lievelingsbloem zou uitkiezen? Nou ehm, ik zelf niet in ieder geval!

Totdat ik deze website tegenkwam: www.mooiwatbloemendoen.nl. Op deze website beslis je aan de hand van vijf heerlijke mannen wat jouw lievelingsbloem is.

Tussen de mannen kan ik maar moeilijk kiezen… Gelukkig heb ik wel mijn lievelingsbloem gevonden! Dus mannen die mijn hart willen veroveren, koop een delphinium. Als je hem dan komt bezorgen in net zo’n sexy outfit als de jongens, zit je zeker goed!

Kijk hier welke man, ehhh …. bloem bij jou past.

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Mediastad Hilversum maar heeft ook een grote liefde voor onze, iets chaotischere, hoofdstad: Amsterdam. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

margriet -

wat is het nu de bloemen of de mannen!!!!!

Reageer ook