fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mooi om te zien hoe deze mannen reageren op hun gephotoshopte lichaam

Niet alleen veel vrouwen hebben het idee dat ze moeten voldoen aan een bepaald schoonheidsideaal. Ook mannen kampen hiermee en willen stiekem graag lijken op sexy mannen als Christiano Ronaldo, Justin Bieber of Channing Tatum.

Buzzfeed deed weer een leuk onderzoekje en vroeg aan 4 testpersonen (allemaal man) om een foto van de man op wie ze het liefst zouden willen lijken. Vervolgens werden deze testpersonen net zoals deze “hotties” opgemaakt, gekleed en ook gephotoshopt.

Mooi om de foto’s dan te vergelijken met de foto van de superster, maar ook met de foto van de mannen zelf voor en na het photoshoppen. Wat dit filmpje zo bijzonder maakt is de reacties die dan volgen en de onzekerheden van de testpersonen over hun lichaam en onvolmaaktheden (dik buikje, geen spieren, te lieve blik in de ogen) waar ze vervolgens zelf op reageren.

Deze reacties zeggen zoveel over de personen zelf, het geeft je als het ware een klein kijkje in hun ziel. Bijzonder mooie gemaakt en weer dikke complimenten voor Buzzfeed.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook