fb
Damespraatjes Damespraatjes

Monica Geuze krijgt nieuw gebit: dit laat ze doen

Super nieuwsgierig werd ik toen ik hoorde dat Monica Geuze een nieuw gebit wil. Hoezo? Wat dan? Ze is al zo mooi? Maar mooie Monica vindt het niet erg om zo nu en dan het een en ander aan zichzelf te veranderen. Deze keer besloot ze om haar gebit onder handen te nemen.

Eerlijk gezegd moest ik haar vlog een paar keer beluisteren om te horen wat ze zei. Wel hoorde ik dat ze het over een beugel had, maar  het woord daarna kon ik zelfs na 3 keer afluisteren niet verstaan. Later blijkt dat het een woord is dat ik ook helemaal niet ken. Vandaar. Ze heeft Invisalign laten doen. Had jij er al eerder van gehoord? Ik niet! En dat terwijl ik een schoonzoon heb die implantoloog is. Ik zal hem binnenkort vragen naar de ins and outs van een dergelijke behandeling.

Na een onderzoekje via Google kom ik er achter dat Invisalign een soort onzichtbare, doorzichtige beugel is. Hij is gemaakt van dunne kunststof hoesjes die over je tanden en kiezen worden geschoven. Om de week doe je nieuwe hoesjes over je tanden net zolang totdat deze naar de gewenste plek in de kaak zijn verschoven. Wauw! Ik wist niet dat zoiets mogelijk was.

Het ziet er bij Monica heel mooi uit. Ik ben super benieuwd naar haar ervaringen, dus zal haar vlog blijven volgen.

 

Foto boven het artikel: Instagram Monica Geuze

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

CDC tandzorg -

Dankje voor de tip! Ik ga zeker ook even een kijkje wagen.

Reageer ook