fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mom in Balance, winactie

Ben je zwanger en wil je graag tot aan het einde van je zwangerschap door blijven sporten? Dan is er nu een praktisch boek en sportprogramma in de buitenlucht van Mom in Balance, waarmee je in beweging kan blijven tot het einde van je zwangerschap. Als je zwanger bent, verandert je lichaam drastisch.

Zeker tijdens je eerste zwangerschap is het moeilijk in te schatten wat je qua sporten wel en niet kunt (blijven) doen. En je hebt extra voedingsstoffen nodig voor jou en je kindje. Damespraatjes heeft een leuke actie met Mom in Balance.

In het boek ‘Gezond & Energiek Zwanger’ van Esther van Diepen vind je al deze info: workoutschema’s, voedingstips, je veranderende lichaam en sporten. In een speciale 9-maanden agenda kun je alles bijhouden. Esther van Diepen is moeder van vier kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 6 jaar. Toen ze zwanger was van haar tweede kindje, begon ze ‘Mom in Balance’, een Sportprogramma voor zwangere vrouwen en jonge moeders die graag willen blijven sporten. Daaruit voort vloeide haar boek ‘Gezond & Energiek Zwanger’.
Zelf zegt Esther over Mom in Balance: “Wij brengen en houden graag ‘aanstaande’ moeders in top conditie voor een energieke balans tussen werk en gezin. In samenwerking met verschillende disciplines in de zorg voor zwangeren ontwikkeld Mom in Balance een totaal gezondheidsconcept voor tijdens en na de zwangerschap.

Het Sportprogramma wordt verzorgd in o.a. Amsterdam, Hilversum, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Alkmaar. Het boek kost € 18,50 en is te bestellen op de website Mom in Balance maar wij hebben 10 boeken om weg te geven. Daarnaast mogen we een 3 maanden abonnement weggeven wanneer je graag de Zwanger Workout of de Back in Shape workout wilt volgen in Hilversum.

De winnaars

Winnares Back in Shape wedstrijd:

– Annemarie Snijders

Winnaressen het boek:

– Fabiana  Kwakkelaar
– Anita te Gussinklo
– Annemieke Bosdijk
– Linda Achterberg
– Alelaide Kootstra
– Monique Reubsaet – Wouters
– Marian van Trigt
– Fiona Jaberg
– Judith Mennink
– Alice Vis

Niet gewonnen? Niet getreurd!
Damespraatjes heeft regelmatig leuke acties en prijsvragen. Wij nodigen je dan ook van harte uit om Damespraatjes te blijven volgen en volgende keer weer kans te maken.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Fabiana -

Goedemorgen. Zouden jullie mijn naam hier willen verwijderen? Ik ben namelijk nooit zwanger geweest en ik vermoed dat iemand anders mijn naam heeft gebruikt om dit boek te winnen. Ik zou mijn naam graag verwijderd zien, aangezien dit nog steeds in google resultaten te zien is

Reageer ook