fb
Damespraatjes Damespraatjes

Moederdagtip: Vijf super leuke ideeën voor een fotocollage

Het is vaak super lastig om iedere keer weer met een origineel cadeautje te voorschijn te komen. Iets voor je kinderen kopen  is vaak veel eenvoudiger, want er is zo veel mooi speelgoed te koop. Maar wat geef je aan je moeder voor moederdag?  Ze heeft echt alles al. Een fotocollage is dan wel heel leuk om te geven. 

Op Easycollage.nl kwamen we heel veel mooie fotocollages tegen, die je super eenvoudig zelf kunt samenstellen. In een minuutje of vijf maak je een prachtige fotocollage. Je hoeft alleen je favoriete ontwerp te kiezen en je foto’s te uploaden. Je kunt meteen online aan de slag, dus geen drama’s met het downloaden van een programma.

Je kunt je collage op canvas, poster, aluminium of plexiglas laten afdrukken, aan jou de keuze! En hoe groot of hoe klein je ‘m wilt hebben is ook aan jou. Kies uit formaten vanaf 30 x 30 cm tot maar liefst 150 x 100 cm.

Hieronder vind je de 5 collages die Damespraatjes het leukst vindt. We zijn heel benieuwd wat jullie er van vinden.

Hollandse Huisjes collage

In de bus collage

Delfts Blauw collage

Instagram collage

Elfjes collage

Welke collage vinden jullie het leukst? En als jij er zelf één zou mogen maken, zou dat dan een heel andere zijn? Laat je het ons weten. Kijk hier voor meer inspiratie.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook