fb
Damespraatjes Damespraatjes

Moeder vraagt het internet om hulp bij een lastig probleem en krijgt hilarische oplossingen

Lastige situaties… We zitten er allemaal wel eens in. Gelukkig kan je vaak om hulp vragen en bieden meerdere mensen je oplossingen aan. Zo ook bij deze moeder in Japan. Door een aardbeving is haar servieskast nogal door elkaar heen geschud. Alle borden liggen daardoor tegen de deur aan, waardoor je de deur niet zomaar kunt openen om de borden te pakken. De vrouw besluit er een foto van te maken en deze op Facebook te posten. Binnen no-time stromen de oplossingen binnen. De een nog grappiger en inventiever dan de ander. We hebben hier een selectie van de leukste oplossingen gemaakt.

falling-plates-cupboard-advice-baoliao-commune-tseng-shao-tsen-582d5aa95e0d2__700-685x513

1. Het is een kwestie van kosten, als de borden goedkoop zijn open je de deur. Als de borden onvervangbaar zijn, moet je het rechter deurtje kapot slaan.

1

2. Bouw een identiek huis naast je huidige huis, met één verschil: de borden staan op de plank. Daarna delete je het oude huis.

2

3. Open een fles wijn > Drink het op > Wacht tot je man thuiskomt > Start een ruzie over niks > Ga naar de keuken en open het deurtje zodat alles eruit klettert > Geef je man de schuld – hij zal zijn excuses aanbieden en een hele nieuwe set borden kopen.

3

4.Laat het huis vollopen met water. Nu kan je zonder problemen de kast openen.

4

5. Laat de kast naar achteren hellen, daarna kan je hem openmaken.

5

Heb jij nog een andere goede oplossing? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel! We zijn heel benieuwd hoe jij dit zou oplossen. Wij zijn vooral bij dat het onszelf nog nooit gebeurd is.

Reageer ook