fb

Moderne moeder, voel jij je al aangesproken?

Het moederschap van tegenwoordig stelt hoge eisen aan de vrouw! Kids opvoeden en overal heenbrengen en dan ook nog tijd hebben om te werken, sporten, shoppen en ontspannen. Hoe ze het doen is een raadsel, maar het lukt ze wel! Lees snel verder om te kijken of jij voldoet aan al de vier musthaves voor een moderne mammie!

Een stralende huid
Om te beginnen is het belangrijk om je huid goed te verzorgen en gezond te houden. Helaas moeten veel vrouwen dealen met vervelende striemen op de huid, ook wel striae genoemd. Deze onderhuidse scheurtjes zijn goed zichtbaar en ontstaan door een te snelle groei van een bepaald lichaamsdeel. Een zwangerschap is een van de meeste bekendste oorzaken hiervan, helaas mama’s! Jammer genoeg zal striae nooit helemaal verdwijnen, maar ze verminderen en voorkomen kan gelukkig wel. Smeer je huid dagelijks in met een rijke crème, zoals de PCLE Crème van Biodermal, zodat je huid mooi soepel blijft en gemakkelijk mee kan rekken. In combinatie met een scrubje zal de striae iets verlichten.

Verzorgde en stijlvolle nagels
Als moderne mama kunnen mooie gelakte nagels natuurlijk niet ontbreken. Voor een prachtig resultaat maak je een afspraak bij de schoonheidsspecialist en laat je jezelf meteen lekker verwennen. Bij eventuele timepressures kan je ook hartstikke goed zelf thuis aan de slag gaan. Met behulp van de OPI app weet je meteen welke kleuren helemaal in zijn en welke jou goed zullen staan. Download hem snel en laat je creativiteit er op los!

h

De multifunctionele tablet
Die multifunctionele tablet van tegenwoordig, heb jij hem al in je bezit? Dan voldoe je zeker aan deze derde eis tot moderne mammie. Nog niet in huis? Schaf er snel eentje aan! Een tablet is ideaal om jezelf te vermaken tijdens een zwemles, snel een adres op te zoeken of om online te shoppen. Kleed jouw tablet leuk aan en kom alvast in de zomerstemming met een fleurige Samsung Galaxy Note Pro 12.2 hoes of Tab Pro 10.1 hoes van Samsung. Zelfs in de keuken kan je gebruik maken van je tablet. Laat je inspireren op internet voor wat lekkere en nieuwe recepten en probeer ze meteen uit. Met jouw tablet case zet je de tablet gemakkelijk in elke stand die je wilt. Super handig tijdens het koken!

Instagram!
Inspiratie op doen en altijd up-to-date zijn? Dat kan met Instagram! Download de app op jouw tablet en ga aan de slag. Volg de vrienden, vriendinnen, modellen en actrices die jou interesseren en kijk wat hen dagelijks bezig houdt, wat ze dragen en welke kledingcombinaties ze maken. Natuurlijk komen er af en toe ook wat van de welbekende ‘selfies’ langs, maar dat is alleen maar leuk. Speur naar leuke inspiratie op het schoolplein of ’s avonds op de bank, veel plezier!

Reageer ook