fb
Damespraatjes Damespraatjes

Michelle kan geen nee zeggen tegen mannen: ‘Veel wisselende contacten’

Tot haar veertigste was Michelle een hardwerkende vrouw, onopvallend en dienend. Haar vriendinnenkring was wat saai, maar dat was logisch want erg sprankelend was ze zelf ook niet. Tot twee jaar terug: Michelle gooide het roer radicaal om. Ging sporten, lette op haar voeding en viel vijftien kilo af. Ze wentelt zich in de aandacht die ze van mannen krijgt, en heeft regelmatig seks. “Soms wil ik dat niet, maar vind ik het zo kinderachtig zo’n man af te wijzen en doe ik het toch. Ik kan geen nee zeggen tegen mannen. Maar dat knaagt zo nu en wel aan me.”

Ze beëindigde de relatie met haar vriend die ze vijftien jaar lang had, met wie ze saaie seks had en voelde zich zo opgelucht. “Als ik terugkijk hoe ik leefde, snap ik er helemaal niks van. Hoe kon ik zo mijn dagen slijten? Ze leken allemaal op elkaar, er gebeurde nooit iets onverwachts en ik was een kleurloze versie van mezelf. Droeg altijd zwart en het liefst zo wijd mogelijk zodat ik mijn grote dikke lijf kon verhullen. Als ik seks had met mijn ex, dan wilde ik dat het hij licht uitdeed.”

Ze willen me

Tegenwoordig kunnen er niet genoeg spots op haar bed zijn gericht. “Ik heb nu heerlijke seks met verschillende mannen die me adoreren, die me willen, nemen en terugkomen voor meer. Ongelofelijk he?” De grote switch begon twee jaar geleden. Alsof Michelle het licht zag. Ze meldde zich aan bij een sportschool, ging er bijna dagelijks naar toe, veranderde haar voedingspatroon en na anderhalf jaar was ze vijftien kilo lichter. “Mensen herkenden me soms niet meer. Want ik verloor niet alleen gewicht, ook schudde ik het stoffige imago dat ik had van me af. Ik draag felle kleuren, strakke rokjes en broeken en voel me begeerlijk.”

kan geen nee zeggen tegen mannen

Kan geen nee zeggen tegen mannen

Ze krijgt veel complimentjes, wordt regelmatig aangesproken door vreemde mannen die zomaar een praatje met haar willen maken. Inmiddels heeft ze behoorlijk wat mannen aan haar fiets hangen die allemaal iets van haar willen. “Niet alleen seks, ik heb een vriend die graag met mij naar de film wil omdat we dat allebei leuk vinden. Maar niet zelden belanden we dan toch na de film in bed en hebben we seks.” Want hoewel er van alles is veranderd in Michelle’s leven, een ding is gebleven: ze kan geen nee zeggen tegen mannen. Wil mensen niet teleurstellen.

Hand over mijn borsten

“Ik vind het moeilijk om na een leuke avond en een innige zoen naar huis te gaan. Dan voel ik zo’n mannenhand over mijn borsten glijden en de ander tussen mijn benen, en dan denk ik: ‘ja, misschien heb ik ook wel signalen afgegeven, eigen schuld. En dan ga ik toch weer mee. Ik geniet enorm van de seks, alsof ik al die jaren met mijn ex aan het inhalen ben, maar voel me daarna soms wel erg sletterig.” Het contact verbreken durft ze niet, want dan is Michelle bang dat ze alleen overblijft. “Sommige mannen vind ik niet eens echt heel leuk, maar die verwennen me bijvoorbeeld enorm. Van hen wil ik echt geen afscheid nemen, die wil ik in mijn leven houden. Op twee ben ik verliefd maar ik wil mijn vrije leventje dat ik nu leid niet opgeven. Ik vind het heerlijk als mannen me prachtig vinden en alles uit de kast halen om mij heerlijk klaar te laten komen. Dan kan ik toch geen ‘nee’ zeggen?”

Heerlijk die aandacht

Een nieuwe vriendin die ze in vertrouwen heeft genomen, waarschuwt haar. Zegt dat Michelle zo niet kan doorgaan omdat ze er dan aan onderdoor gaat. “Ze zegt dat ik grenzen moet stellen, maar ik vind dat zo moeilijk. Ik kan geen nee zeggen tegen mannen. En ben zo bang dat de betovering straks weg is en ik alleen achterblijf. Dat wil ik niet. Dit heerlijke gevoel, die mannenaandacht wil ik voor altijd ervaren.”

Wat vind jij? Is het erg wat Michelle doet? Of vind je dat ze groot gelijk heeft en lekker moet genieten van al die aandacht? Heb jij dit wel eens meegemaakt? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Hanneke’s man had 13 affaires: “Hij pakte alles wat los en vast zat”

man affaires

Met tranen in haar ogen, laat Hanneke mij haar trouwalbum zien. “Wat was ik toen gelukkig met Robert…” zucht ze. “We waren echt heel erg verliefd en ik had me toen nooit kunnen bedenken dat we vandaag hier zouden staan. Twee zoons, gescheiden en 10 jaar van mijn leven weggegooid.”

Mensen kijken Hanneke vaak vragend aan wanneer ze vertelt dat ze vindt dat ze tien jaar van haar leven heeft weggegooid. “Van een scheiding hoor je wel vaker, dat hoort helaas nou eenmaal bij het leven. Toch kijken de meeste gescheiden vrouwen met minder walging op terug op hun huwelijk dan ik doe. Pas wanneer ik uitleg waarom Robert en ik uiteindelijk uit elkaar zijn gegaan, schrikken mensen.”

LEES HIER HET VERHAAL VAN HANNEKE

9 reacties

Ladykiller -

Soms heb je zin in snelle en anonieme seks: met the perfect stranger, van wie je verder niks weet. Een goed lichaam en goede zin zijn de ingrediënten. Soms wil je iets vertrouwds en bel je je maatje op met wie je wel vaker seks hebt, je fuckbuddy.

Als je mannen wilt ontmoeten voor een spannende date, kun je in de homoscene je hart ophalen. Je kunt naar de kroeg of de disco om jongens te versieren. Maar je kunt ook doorlopen naar de darkroom, de sauna of de baan, waar het direct duidelijk is: je komt voor geile seks. Ook kun je terecht op internet, in verschillende chatrooms en datingsites waar je mannen voor het uitzoeken hebt. Zowel via de mail als wel in real life kun je zeggen dat je van pijpen houdt, met een condoom neukt, of dat je kinky seks wilt. Op internet kun je veel informatie kwijt in je profiel. Klik hier voor meer informatie over internet daten.

Veilig vrijen is belangrijk wanneer je veel wisselende contacten hebt. Zorg daarom dat je altijd condooms op zak hebt en voldoende glijmiddel. Met veilig vrijen voorkom je hiv en je verkleint de kans op soa. Als je verschillende sekspartners hebt, is het daarom slim om je regelmatig te laten testen op soa, bijvoorbeeld twee keer per jaar. Van sommige soa merk je niets of weinig.
Ook kun je je bij de GGD gratis en anoniem laten inenten tegen hepatitis B.

Petra van Dorp -

Ga voor de spiegel staan en zeg hardop “Nee”. Herhaal het een paar keer. ‘Nee’ zeggen is helemaal niet moeilijk hoor. Wat voor lage eigendunk heb je van jezelf dat je geen ‘nee’ kunt zeggen? En zeker niet tegen mannen, want dat is zo ‘zielig’? WTF? Nu ja, als je als een goedkope slet door het leven wil gaan moet je dat zelf weten. Je krijgt echt geen zelfrespect en eigenwaarde omdat je je benen constant wijd opengooit. Waarom geef je gewoon niet toe dat je seks lekker vindt en daarvan geniet? Dat mag ook, hoor! Maar gooi het dan niet op ‘zo zielig’ en doe alsjeblieft iets aan die stupide angst voor ‘alleen overblijven’. Er is helemaal niets mis met single zijn. Dit is waarom vrouwen genoegen nemen met mishandeling en manipulatie in hun ‘relaties’, omdat ze ‘bang zijn om alleen achter te blijven’. Waar komt in godsnaam die angst vandaan? Er is niets ergers dan gevangen zitten in een relatie. Dan liever alleen en als ik seks wil hebben, dan doe ik dat met iemand waarmee ik dat wil, eigen keus en niet uit manipulatie. Mens, doe wat aan jezelf. En laat je in godsnaam testen en gebruik in godesnaam anticonceptie!!

Meisje -

Je bent wel heel makkelijk Bas, pas op voor soa’s. Of heb je dat al?

An -

Als de heren-reageerders nu enkel willen omdat het gratis seks oplevert: wees niet te gierig en huur iemand in.

Buurman 30 -

Wij zijn al bezig met civiel transport, alleen maar linksaf, het is waanzin. Pedo in de straat en oud-inbrekers. Het zou verboden moeten worden. Carola

Marc -

50 shades of Michelle…..

Kruistocht in mijn spijkerbroek -

Het is mijn droom om naar Engeland te varen. Ga ik daar wel lekker wonen ofzo.

Toet -

Nou, daar zou ik ook wel even mee aan de rekstok willen hangen in de tuin.

Bas -

Nou zou graag met haar in contact komen

Reageer ook