fb
Damespraatjes Damespraatjes

Michella Kox bijt van zich af na Boxing Stars: “Laat mij gewoon lekker met rust!”

Kijken jullie het programma Boxing Stars? Dan heb je zeker wel gezien hoe het (nogal mislukte) gevecht tussen Michella en Amanda verliep. Michella en Amanda konden aanvankelijk allebei niet wachten om bij elkaar in de ring te stappen. Een paar jaar geleden hadden ze al eens een flinke TV-ruzie gehad en vooral voor Michella was Boxing Stars hét moment om Amanda daarvoor terug te pakken. Nou, bleken we mooi van een koude kermis thuis te komen…

Slechts enkele minuten na het starten van het gevecht, geeft Michella het op. Waar heel Nederland zat te wachten op dé bitch fight van de eeuw, bleek het één grote anti-climax. Michella gaf op, ging in de hoek van de ring zitten en stak een sigaret op.

Michella’s reactie op Boxing Stars

Michella was al niet de meest populaire vrouw van de Nederlandse televisie, maar met dit optreden heeft ze het er zeker niet beter op gemaakt. Sterker nog: na Boxing Stars vielen er nog meer mensen over het gedrag van Michella. Op YouTube komt ze nu met een reactie, waarin Laura Ponticorvo, Amanda Balk, Rosanna Voorwald en Billy het moeten ontgelden.

Kijk mee!

Praat mee

Wat vind jij van deze video? Vind je dat ze ergens een punt heeft? Of is het vooral weer aandachttrekkerij? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig@!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Erik Vogel -

Michella heeft een punt. Deze vrouw roert zich, deze vrouw is zichzelf. Ik denk dat het haar gaat lukken steeds meer dingen te doen die goed gaan.

Reageer ook