Merel haar vriend wil met haar naar bed in vrouwenlingerie

Merel ontmoette Lars drie jaar geleden in het zwembad. Zij was er met haar twee kinderen, hij trok er baantjes. “Ik vond hem vanaf het eerste moment aantrekkelijk. Hij heeft een prachtig lichaam dat sterk is geworden omdat hij drie keer in de week zwemt.” Hoewel ze nooit zo voortvarend is, vraagt ze Lars of hij haar wil leren borstcrawlen. Sinds die lessen zijn ze een stel. Alles leek perfect, tot Merel een groot geheim ontdekte.

“Op mijn veertigste gingen mijn ex en ik uit elkaar. De koek was op en we hebben goed contact; de kinderen wonen de ene week bij hem en zijn nieuwe vriendin, de andere week bij mij. Ik had in het begin wat scharrels, maar nooit werd het echt wat. Toen ik Lars zag, wist ik dat het met hem iets zou kunnen worden. Het was om wat hij zei, zijn lichaamshouding.” Als de kinderen bij hun vader zijn, is Lars vaak bij Merel. Ze leren elkaar steeds beter kennen en Merel wordt verliefd. Of dat wederzijds was, wist ze niet. “Het leek wel of hij mij niet helemaal dichtbij liet komen. Steeds als ik dacht: nu zijn we een stel, dan deed hij weer een stap terug. Ik vond dat lastig, ik wist niet waar ik aan toe was.” Het duurt een tijdje voordat Merel er naar vraagt. Van het antwoord dat Lars gaf, schrok ze.

Trillende stem

“Het was in het weekend. De kinderen waren ’s ochtends naar hun vader gegaan en Lars zou rond de lunch komen. Ik maakte een lekkere salade en zette een wit wijntje koud.” Ze aten buiten in de lentezon. Hoewel ze het niet van plan was, vroeg Merel aan Lars of er iets aan de hand was. Of hij de relatie die ze hadden toch niet zo leuk vond. “Ik hoorde mijn stem trillen, ik was bang dat hij zou zeggen dat hij niet met mij verder wilde. Maar dat was het niet.” Lars schraapte zijn keel en werd nerveus. Hij vertelde dat hij al jaren met een groot geheim rondloopt. Dat hij dat nooit tegen zijn exen had opgebiecht. “Bij mij was het anders. Hij wilde graag met mij verder maar dan moest ik zijn geheim weten.”

Geen jurken

Hoe erg kan het zijn, dacht Merel. Lars biechtte op dat hij sinds zijn zestiende regelmatig vrouwenlingerie draagt en dat hij daarvan heel opgewonden wordt. Alleen ondergoed en hakschoenen, geen jurken, rokjes of pruiken. Hij was geen travestiet. Hij wilde, gehuld in lingerie, seks met mij hebben.”

Nadenken

Merel had van alles verwacht, maar deze ontboezeming verraste haar. Ze zei Lars dat ze even alleen wilde zijn om het te laten bezinken en erover na te denken. “Het idee dat die hij met een rode bh en string op bed zou liggen en seks met mij had, vond ik ronduit afstotelijk. Maar ook dacht ik: als dat is hoe is hij is, moet ik dat accepteren. De vraag was: kon ik dat? Kon ik vrijen met een man met lingerie aan?”

Het antwoord was: nee. “Met mijn pijn in hart heb ik afscheid van Lars genomen. Ik kan het niet. Ik vind het raar, ik raak er niet opgewonden van en zou me voor hem schamen als ik bij hem zou blijven.”

Wat zou jij doen als je in Merel’s schoenen zou staan? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Foto door Kevin Malik via Pexels

40 reacties

panty -

ik draag en verzamel alle soorten damesondergoed
overdag draag ik altijd een een beugel bh
ik heb een grote verzameling bhs en daar koop ik ook regelmatig bij

Cinvd -

Het is uiteraard geen probleem wat iemand aan trekt maar ik word niet geil van een man in dameslingerie. Je wil dat je man lekker stoer en sterk is en niet als jezelf.
Ik zou het idee krijgen dat mijn man homo of bi zou zijn en als dat zou zijn had ik dat graag bij aanvang relatie willen weten. Ik zou het vreselijk vinden dat er al die tijd over gelogen is en ik heb een hekel aan stiekem gedrag.
Relatie zou voor mij er niet in zitten maar zo te lezen zijn er genoeg vrouwen die dit geen probleem vinden. Als je het nu niets vindt dan komt dat later ook echt niet goed.
Maar kies voor jezelf en denk goed na of je wel verder wil na dit bedrog.

Patricia -

Waarom is hier zo’n gedoe over. snap dat een vrouw het niet leuk vind maar ja wat dragen ze zelf.
Als een man het nu fijn vind om kleding aan te hebben wat hij zelf fijn vind. kleding heeft echter geen geslacht dat maken wij er van.
Dat ik er ook opgewonden van raak nee. is gewoon kleding.
Ik ben zelf man en vind het heel fijn om als vrouw te zijn. kleding zit heerlijk lekker als het warm is. Gewoon een panty jurk of rok met shirt en hakken en bh met vulling.
Snap dat vrouwe hier ook van schikken. help je man met kleding passen.

Ikke -

Wat is nu raar. Vind dat mannen in Nederland gewoon vrouwe kleding aan moeten kunnen doen.
ik vind dit zelf ook heel fijn. het is heerlijk om te dragen.
En je ben echt geen travestiet omdat je nu vrouwe kleding draag.
Ik ben geheel als vrouw panty bh met borsten jurk of rok met shirt hakken. en pruik
Maak me lichtjes op. en valt bijna niet op.
ps loop je hier mee. ga eens naar transgender club of laat je eens informeren.
Het is echt niet gek. en schaam je nooit. trek aan wat je leuk vind en stap over de drempel.

Vind het heel jammer dat je vriendin hier zo op reageer. ze had beter kunnen weten.

matthijs -

ik draag nu ook grote voorgevormde beugel bhs cup d dus dat zie wel aardig goed

John -

ik vind het heerlijk om regelmatig helemaal als vrouw gekleed te gaan shoppen en iets te drinken op een terras. Het is heel fijn om mooie dames lingerie te dragen.

matthijs -

sinds een paar weken draag ik dus echt elke dag een grote huidkleurige oma bh ,
gewoon onder mijn shirt en dus ook gewoon als ik ga werken en ik vind het heerlijk . ik moet er nu al zelfs niet meer aan denken om zonder bh de deur uit te gaan en dat doe ik dan dus ook niet meer

pantyboy -

ik heb wat man-boobs door mijn medicijnen gekregen en ik ben er achter gekomen dat ik het heerlijk vind om een bh te dragen tegenwoordig hoort een bh gewoon bij mijn dagelijkse outfit

matthijs -

ik heb door medicijnen die ik moet slikken tegen mijn te hoge bloeddruk best wel aardige man-boobs ontwikkeld en daardoor vind ik het heerlijk om een bh te dragen . en verder draag ik het liefste ook dames ondergoed want dat zit veel comfortabeler dan herenondergoed

Niks -

Mijn partner doet dit ook en ik vind het prima, hij wordt er voor mij niet anders door, af en toe hebben we er ook de grootste lol om, ik koop ook wel eens wat voor hem, dus ik zou zeggen, maak er geen probleem van en accepteer elkaar zoals je bent, wordt en leven een stuk leuker van, geen geheimen voor elkaar

Hanneke -

Ik snap haar wel en ik maak hetzelfde mee. Mijn man draagt ook dames lingerie. Hij weet dat ik het afschuwelijk vind en afstotelijk. Misselijk makend.
Het maakt de relatie er niet beter op. Hij blijft ook steeds nieuwe slips, leggings of een body kopen. Ook lingerie die anderen aan hebben gehad. Daar word ik echt onpasselijk van. Als ik wat leuks aan trek valt dat niet eens meer op. Hij is zo druk bezig om voor zich zelf wat uit te zoeken. Onze relatie wordt er niet bepaald beter op.

Eric -

Ik draag al jaren met medeweten van mijn vrouw, lingerie onder mijn pak. Zij heeft er geen moeite mee. Wij denken niet zo in hokjes. Als wij samen in de lingeriezaak lopen, koopt zij altijd iets voor mij. Ook tijdens de sex draag ik die gewoon. Zij houdt zeer van mijn vrouwelijke kant.

matthijs -

ik draag tegenwoordig dagelijks een grote beugel bh onder mijn kleding en daar ga ik ook gewoon mee werken

Chris -

Ik ben 45 jaar getrouwd. Ben 68 jaaren mijn vrouw heeft mij betrapt in lingerie ik doe dit al vanaf mijn12de jaar, ik pakte lingerie van mijn moeder zo’n breed corset met jarretelles en een gladde onderjurk en daar masturbeert ik dan in.
Zij kwam plots eerder thuis terwijl ik in jarretelles en kousen en satijnen nachthemd met slip stond te masturbeert. Zij was wel erg geschrokken.
Zij wist dat ik gek op lingerie ben, hebben er over gesproken, gelukkig kan Zij er mee overweg.
Ze zegt nu vaak wanneer ze lang weg blijft.
Ik vind het zalig om te dragen.

Rob -

Ik denk, een vrouw kan alles dragen. Lange broek, kisten, rokje, kousen….noem maar op. Niemand die er van opkijkt wat een vrouw draagt.
Waarom mag een man niet dragen wat hij wil?
Ik draag heel vaak panty’s en kousen en merk echt wel dat er zo nu en dan wenkbrauwen omhoog gaan maar, ik heb er schijt aan.
In de zomer draag ik heel vaak korte broek met een zomerpanty. Staat geweldig, voelt heerlijk en de panty zie je nauwelijks.

Anja -

Ik ben een vrouw. Nu 3 jaar bijna getrouwd en een haar geleden er achter gekomen dat mijn mij graag dames lingerie draagt.
Eerlijk dit is enorm zwaar omdat mijn man echt een man man was in mijn ogen.echte biker Lang haar , lange baard, bredere lichaamsbouw….
Ik ben met hem getrouwd omwille hij de eerste in mijn leven was waar ik mezelf bij kon zijn. En dacht dat ik alles van hem wist, ook negatieve dingen van zijn verleden.
Wij zijn altijd een droomkoppel geweest waar vele jaloers op waren.
Ik kwam een half jaar geleden onverwacht thuis en vond een enorme zak met lingerie en dergelijke op onze slaapkamer. Mijn eerste gedacht was dat er een andere vrouw was geweest. En toen heeft hij mij verteld dat dit van hem was…
Ik zie mijn man dood graag, maar kan hem niet in ligerie zien. En het erge van al is dat hij sinds dien meerdere leugens verteld hierover , dat het allemaal weg is enzo… en iets later vind ik nog kledingstukken van hem.
Vooral de leugens doet me enorme pijn.
En ik probeer hem te begrijpen waarom hij dit doet. Ook al is dit zeer moeilijk, ik hoop ervaringen van andere vrouwen te horen. Hoe zij hiermee kunnen leven
..
Bedankt alvast

Patrick -

Hey ik ben 60 jaar en hou al van mijn 14e van meisjes en vrouwenlingerie.
Ik draag het ook al jaren meestal sexy slipjes ,en meestal op feestjes.
Vroeger ging ik in de meisjes kleedkamer van het zwembad elk slipje passen en kwam er soms in klaar .
Een super gevoel is dat,soms steek ik mijn klein pakje naar achter,is ook een super gevoel.
Ik ben nu 30 jaar gehuwd mijn vrouw weet dat ik het graag draag maar weet niet hoeveel ik er van heb.
Eens heeft ze eens foto’s van op de PC ontdekt waarin ik poseerde in sexy lingerie ,ze was eerst boos en stuurde ze per ongeluk door naar enkele vriendinnen en die vonden het geil en mooi.
Ik draag het nu geregeld en ben er opgewonden van,ik hou ook wel van shemales en travestieten en ladyboys.
Ik wil ook wel graag met iemand die zulke interesse heeft contact maken grtjs patje

Guus (pseudoniem) -

Lieve Dames,
Ik zal jullie proberen wat uitleg te geven over onze fetish betreft dameskleding. Een fetish wordt op jonge leeftijd bij jongetjes al ontwikkelt. Dat kan zijn door de onderwijzers op de basisschool in panty en een kort rokje, zussen die veelvuldig panty’s dragen. Emotionele verwaarlozing zou ook een oorzaak kunnen zijn.

Ik denk dat veel mannen, net zoals ik getwijfeld hebben aan hun geaardheid, sommige daardoor onzeker zijn geworden. Je balanceert tussen emotionele en rationele gedachtes.

En ja, als jullie ontdekken dat je partner dameskleding draagt voelt dat ook als het instorten van je huwelijkse fundament. Ik ga jullie gevoelens niet bagataliseren, zeker niet ik herinner mij de reactie van mijn eigen vrouw nog als de dag van gisteren. Ik wil jullie eigenlijk een paar dingen vertellen voordat je alles weggooit wat je hebt.
Deze categorie mannen gaat bijna nooit vreemd, ze voelen zich al heel blij dat je het geaccepteerd hebt. Over het algemeen krijg je er na de ontdekking hiervan een lievere vent voor terug.
Afhankelijk van je eigen sexdrive zal dit op termijn ook beter worden.

Ik ga geen betoog houden dat jullie alles moeten accepteren, zeker niet.
Alleen jullie lieve vriend, man is veel meer dan een griezel in een panty of damesslipje

Ik ben zelf een liefhebber van panty’s en rokjes. Daarnaast ben ik ook een hardwerkende man. Ik hoop ooit nog een lieve dame te vinden die van me houdt om wie ik ben, niet om wie ik niet ben …

john -

Hallo gelykgestemden.
Ik draag ook al jaren lingerie en vrouwenkleding, maar vooral lingerie windt my op.
Vroeger en nog steeds droeg ik ook graag herenstrings en vondt heerlyk aanvoelen tussen myn bilnaad.
En later ook dames strings enzo.
Is geweldig gevoel voor my en opwindend als draag.
Grtjs john

pantyboy -

ik draag bijna alle soorten dameslingerie en- kleding in het openbaar .
jurken, rokken , pantys daar loop ik als het ff kan gewoon mee op straat
wat ik ook heerlijk vind is een bh dragen , daar heb ik er inmiddels ook een heel aamdal van en die draag ik ook elke dag , ook als ik naar mijn werk ga

rokkie -

Ik draag ook Altijd dameslingerie ,in het openbaar geen Be Ha maar thuis wel voor mij hoeft men geen herenodergoed te maken Dameslingerie is veel mooier zit lekker en oogt ook mooier ik vind het spijtig dat men geen ouderwets damesondergoed meer kan kopen dat was destijds veel mooier en zou nu wel mijn ding zijn.

gilliland john -

Ik draag al jaren dameslingerie onder mijn kostuum, in plaats van een das draag ik een zijden sjaal dan nog panty’s en korte dameslaarsjes met hak ook fijne dameshandschoenen zo ga ik meestal gaan schoppen in het weekend, heb ook nog een kleine handtas mee.voel me hier zeer goed bij

pantyboy -

kees

als ik jouw bericht lees , kom je nooit in dameskleding op straat , wel jammer

Kees -

Ik ben een man van mid-40 en ben al van jongs af aan geobsedeerd door lingerie. Het begon met masturberen op lingerie catalogi en later met lenen van slipjes en bh’s uit de wasmand. Sinds ik op mezelf woon koop ik regelmatig lingerie setjes, bodies en jarretelles uitsluitend om mezelf in de spiegel te bekijken en te masturberen.

Ik heb het in een relatie nooit durven te vertellen en heb ooit mijn hele collectie weggegooid met het idee dat het wel vanzelf zou verdwijnen. De relatie liep stuk om andere redenen en ik ben erachter gekomen dat je dergelijke fetish niet zomaar kan negeren, het blijft ongewild een onderdeel van je leven.

Ik kan Merel heel goed voorstellen dat ze dit niet trekt. Het is een bijzondere fetish die niet mainstream is maar waarvan ik me bewust ben dat ik niet de enige ben ook als ik de reacties hier lees. In een nieuwe relatie heb ik in ieder geval wel mijn obsessie voor lingerie opgebiecht maar niet het feit dat ik het zelf draag. Ze hield daarom haar BH wel eens aan tijdens de sex omdat ze wist dat ik daar heel opgewonden van raak.

Ik vind het wel heel moedig van Lars dat hij alles heeft opgebiecht maar ik kan me voorstellen dat Merel het een brug te ver vind om sex te hebben met een man gehuld in lingerie. Wellicht dat je tot een verstandhouding kan komen dat zij zelf mooie lingerie aanschaft waar hij opgewonden van raakt en er van geniet tijdens de sex. Als dan toch het verlangen aanwezig blijft om te verkleden dan zal je daar goede afspraken over moeten maken of toch op zoek naar een partner die het accepteert. En die zijn er ook wel lees ik regelmatig.

pantyboy -

rik bedoel je dat je 48 bent of bedoeld u echt dat u al 48 jaar getrouwd bent ?
in die tijd was dat nog helemaal niet .
ik vind het heerlijk om damesondergoed te dragen , , ik draag namelijk ook bh s en bh hemdjes onder mijn trui gewoon omdat ik dat heel fijn vind . op straat loop ik heel vaak met dikke pantys , met een rok , en laarsjes met hoge hakken

Rik -

Ik draag al van in mijn prille jeugd dameslipjes en bh’s. Intussen al 48 jaar gelukkig getrouwd met een heel begrijpende vrouw die onvoorwaardelijk lief heeft en het ook aanvaard heeft dat ik dat doe. Er zijn zoveel dames die boxershorts dragen en de meesten hebben ook een jeansbroek aan. Kleding is een stuk textiel en op zich genderloos. Mannen moeten net als vrouwen kunnen dragen waar ze zich goed in voelen, ook een rok of een jurk. Wat je daaronder draagt weet alleen jijzelf en liefst ook je partner. De buitenwereld heeft daar helemaal geen zaken mee.

pantyboy -

toen ik nog jong was , was ik er op een 1 of andere manier al gek op om naar vooral oudere dames te kijken die dikke huidkleurige steunpantys droegen , als de catalogus van het postorder bedrijf binnen kwam was ik de eerste die er in ging kijken bij de dameslingerie . ik ben er gek op en nog steeds draag ik elke dag bhs en pantys

marco -

Als een man die behoefte heeft, dan weet hij dat al vanaf dat hij klein was.
en die behoefte kan je niet onderdrukken.
wat je man ook beloofd dat gaat gewoon niet.
hoe je er mee omgaat is aan jullie .
ik persoonlijk denk ,wees blij dat je man een vrouwelijke kant heeft .

rokkie -

Zou Merel het ook uitgemaakt hebben als Lars met een damesfiets gereden had
nu vraag ik mij ook af waarom spreekt men over een damesfiets en herenfiets
dat zie je zo toch .

rokkie -

Ik draag ook al heel mijn leven ondergoed en of dat nu dames of herenondergoed is maakt helemaal niks uit , gewoon stoppen met damesdit damesdat zowel ondergoed als bovenkleding zeg en schrijf rok jurk panty broek hemd pumps beha
dat is 7 keer het woord DAMES gespaart.

Rik -

Ik kan me indenken dat het voor een vrouw raar overkomt als je je man betrapt in dameslingerie. Ik ben ook zo “betrapt” geweest zo’n 48 jaar geleden. Intussen nog altijd gelukkig getrouwd met een heel begrijpende vrouw die onvoorwaardelijk lief heeft en het ook aanvaard heeft dat ik dat doe. Er zijn zoveel dames die boxershorts dragen en de meesten hebben ook een jeansbroek aan. Kleding is een stuk textiel en op zich genderloos. Mannen moeten net als vrouwen kunnen dragen waar ze zich goed in voelen, ook een rok of een jurk. Wat je daaronder draagt weet alleen jijzelf en liefst ook je partner. De buitenwereld heeft daar geen zaken mee.

Raz -

hallo iedereen
ik draag al mijn heleleven dames ondergoed string jarretelle hold up kneekousen babydoll en sexy topjes zoveel overdag als savods. onder mijn jeans naar werk ,stad, boodschaapen, beoek enz. mijn vrouw weet van en ze koopt bhs, string, topjes, babydoll enz..,zelfs ze gaat mij met strap-on verwennen, maar dan ben vol sexy dressed. niks geheim. hoop julie vrouw- vriendin ook snapen dat dat niet iets die wij express doen ofzo. het is hoe wij mee geboren zijn.. groetjess

. -

ik ben een man en ik heb en ik draag echt alleen maar damesondergoed omdat het gewoon veel beter zit en veel mooier is

Tonnie -

Hallo ik draag ook altijd strakke dames lingerie. Waarom ik ben timmerman en werkt op de bouw. Dan moet je goed kunnen bewegen. En goed luchtig onder broek aan hebben. Wilde geen last van hebben dat de penis weg zakt.En geen last meer hebben van mijn zak uit de broek zakt en wil ook geen Kooten gedraaid in de zak hebben. Ik draag altijd damers lingerie.waar ik ook kom mijn vrouw en kinderen weten het. Ook loop ik met warme weer niet met een zwembroek. Wel met een mooi damers lingerie. Iedereen kan mij zien.niemand zegt er iets van.

Ronald -

Ik draag al bijna mijn hele leven dames lingeriehemdjes met kant slipjes met kant body’s soms bh’s dat vind mijn vrouw leuk en ook soms jarretels ik vind het mooi zacht alleen bij het dragen van slipjes doe ik mijn penis naar beneden tussen mijn benen van wegen voorvocht dus ook inleg kruisjes en mijn vrouw koopt voor mij , maar hoeveel vrouwen dragen mannen ondergoed heel veel maar dat is normaal als je er over praat

Geert -

Wat fijn Ronald dat je dat kunt dragen met medeweten van je vrouw.
Ik moet het helaas stiekem doen.

pantyboy -

sinds een jaar of 10 draag en heb ik alleen nog maar damesondergoed
ik draag alle dagen bhs pantys , slips, corseletten en dameshemden
en in mij vrije tijd draag ik over mijn pantys bijna altijd een korte broek zodat ik mmijn pantys kan laten zien en heel vaak draag ik daar schoenen met hakken van 6 cm onder

Ikhebhetzelfdeprobleem -

Ik ben er na 14 jaar dat mijn vriend achter mijn rug vrouwenlingeri draagt het mijne dan ook nog wel zelfs met siliconen borsten in en al en een vrouwenbody zo heb ik hem op een morgend betrapt toen heeft hij gezworen dat hij het nooit meer zou doen een paar weken daarna kwam ik erachter dat hij maandverband droeg hem ermee geconfronteerd en stond gewoon te liegen in mn gezicht van nee dat is niet waar uuteindelijk heeft hij toch toegegeven weederom ging het van ik zal het niet meer doen enkele weken gelede
betrapte ik hem weer op het dragen van mijn ondergoed waarom ik weet het niet hij is weederom bezig met te zeggen ik zal het niet meer doen maar ik weet me hier echt geen raad meer mee ik walg gewoon van het idee dat ik nog seks met hem moet hebben zijn er nog mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt en hoe ga je hier überhaupt mee om

Rubi -

Beste
Ik heb hetzelfde gedaan bij mijn vrouw al.Op een dag had ze strings gevonden van haar waar plekjes in waren van mij.ik ontkende ook eerst.waarom zei ze?Ik voel mij daar geil in zei ik dan.het werd een verslaving van string begon ik ook met beha en nylon kousen.op een dag vond ze in mijn kast een zak met allemaal lingerie en toys.ik kon het niet ontkennen ze was er niet over te spreken zij.hebben er dan over gepraat.ben blij huwelijk heeft stand gehouden.de verslaving bij mij is er nog maar doe het wel niet waar ze bij is.het is zo zalig Vrouwenlingerie aandoen

Herleen -

Als dit het enige is, mooie lingerie dragen en voor de rest alles ok?
Gelukkig met elkaar,
elkaar graag zien. …elkaar graag hebben. ..Enz. ..
Dan kan de enige afwijking ertoch bij?
Ik draag reeds meer dan 30 jaar mooie zachte lingerie.
Mijn vrouw vindt dit ok.
Maar geen slipjes Sue te frivool zijn.
Witte zachte lingerie mag.
Beetje fantasie aan de slipjes ook.
Voor de rest zijn wij gelukkig. …

Reageer ook