fb
Damespraatjes Damespraatjes

Met deze tip hoef je nooit meer te wachten op de uitverkoop!

I LOVE SALE! De enorme kortingen, grote hoeveelheden kleding en zonder schuldgevoel met tassen vol weer naar huis. Welke vrouw kan daar nou niet van genieten? Toch is wachten op de sale niet voor iedereen een pretje. Soms heb je eerder nieuwe kleding nodig, heb je geen zin om in de drukte te winkelen of je baalt van het feit dat vaak alleen de maten XS en XL nog beschikbaar zijn. Zeker niet ideaal!

Hunkemuller

Nooit meer wachten op de uitverkoop
Maar wat veel mensen vergeten, is dat je met online winkelen veel vaker van korting kan profiteren en dus helemaal niet op de uitverkoop hoeft te wachten. Vroeger was ik iemand die die hele stad kon afstruinen, op zoek naar goede dealtjes. Eindeloos door rekken harken, prijzen vergelijken en me door veel te drukke winkels maneuvreren… Tot ik het licht zag: online winkelen. Niks nieuws natuurlijk, maar als je weet waar je moet zijn voor extra korting wordt het wel nog leuker. En een stuk voordeliger dan in de stad, het dorp of het winkelcentrum.

Als ik online wil shoppen kijk ik tegenwoordig altijd eerst op www.BesteKortingscode.nl. Deze website heeft voor héél veel grote webshops dikke kortingscodes. Je kan er onder andere terecht voor:

Schermafbeelding 2014-08-26 om 10.06.10

 

Zelf kiezen waar je korting op krijgt
Wat ik bij het gebruik van deze website fijn vind, is dat je vaak zelf kan bepalen waar je de korting op gebruikt. In tegenstelling tot winkels, die voor jou bepalen welke artikelen in de uitverkoop belanden. Ook plaatst www.BesteKortingscode.nl linkjes naar delen van de webshop waar je artikelen met dikke korting kan vinden. In dit geval bepaal je niet zelf waar je korting op krijgt, maar zie je in één klap heel veel kortingsacties in de betreffende webshop. Bijvoorbeeld: Je bent gek op de kleding van Miss Etam en wil graag alle producten zien die nu met korting te verkrijgen zijn. Bestekortingen.nl heeft dan een link naar alle kleding die nu bij Miss Etam in de sale is. Klik hier om dat te bekijken!

Wat doen jullie?
Natuurlijk neemt deze website mijn eindeloze shop middagen niet weg. Ik ben nog steeds gek op winkelen in échte winkels! Maar, dit maakt het online winkelen zeker een stuk goedkoper (en dus leuker!). Winkelen jullie veel online? En maken jullie dan ook gebruik van dit soort kortingscodes?

Mara
Mara Blikslager (22 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

 

Reageer ook