fb
Damespraatjes Damespraatjes

Met deze dekbedovertrekken heeft je slaapkamer direct een super chique uitstraling!

De twee kamers waar ik in ons huis het liefste ben, zijn de keuken en de slaapkamer. De keuken omdat ik dol ben op eten. Koken is mijn vorm van ontspanning en ik denk zelfs dat ik het een hobby kan noemen. Mijn andere grote hobby voer ik uit in mijn andere favoriete plek: de slaapkamer. Ik slaap acht tot negen uur per nacht en wordt bloedchagrijnig als ik niet aan deze uren kom.

Mooi beddengoed

Niet alleen gebruik ik mijn slaapkamer voor de nodige slaapuren. Ik kan er ook lekker liggen lezen, Netflix kijken of met Sophia op ‘het grote bed’ spelen. Vooral dat laatste is natuurlijk heerlijk! Omdat ik zo veel tijd in mijn slaapkamer doorbreng, vind ik het dan ook belangrijk dat hij er goed uitziet. Ik maak daarom elke dag mijn bed op, zorg ervoor dat er altijd bloemen of planten staan en kies voor écht mooi beddengoed.

Het bed is bij de meeste mensen het meest in het oog springende meubelstuk in de slaapkamer. Ziet je bed er rommelig uit? Dan ziet de hele slaapkamer er rommelig uit! Ziet je bed er strak, schoon en verzorgd uit? Dan geeft dat meteen een prachtige uitstraling aan de slaapkamer. Zo simpel is het.

Chique uitstraling

Wij hebben hier een paar mooie dekbedovertrekken verzameld die jouw slaapkamer meteen een super chique uitstraling geven!

Twinkle Stars Sand dekbedovertrek – € 22,95

Een zandkleurig dekbed heeft een super luxe uitstraling. Daarnaast is het ook nog eens een kleur die rust en warmte uitstraalt. Ideaal als je lekker naar bed gaat.

Twinkle stars

Montreal White dekbedovertrek – € 27,95

Schoon, fris en rustig. Dat is wat ik associeer met de kleur wit. Het is één van mijn favoriete kleuren voor beddengoed. Kleine slaapkamer? Met een wit dekbedovertrek lijkt het direct veel groter!

Montreal white

Satin Point Black dekbedovertrek – vanaf € 16,95

Een zwart dekbedovertrek geeft niet alleen een chique gevoel, het is ook nog eens een echte trendkleur. Combineer hem eens met beige en grijze kussentjes. Dat maakt het nog heel veel mooier!

black satin
Nog meer inspiratie opdoen

Laat je vooral lekker inspireren! Alleen zo weet je wat jij mooi vindt en waar je graag onder zou willen slapen. Door je bed aan te kleden met een mooie plaid en kussentjes maak je het nog chiquer.

Alle producten die je in dit artikel ziet, zijn verkrijgbaar bij Bedden.nl. Hier kan je naast mooi beddengoed ook bedden, boxsprings, matrassen, lattenbodems en nog veel meer voor in de slaapkamer kopen.

Enne… Morgen wel je bed opmaken he 😉

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook