fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mega veel reacties op Facebookpost van moeder met depressie en stoornissen

Soms is iets heel anders dan het lijkt. Dat dacht Cierra Fortner ook toen ze boodschappen deed bij de Wallmart en door een cassiere werd aangesproken: “Ik zie je hier heel vaak. Je kinderen zijn altijd schattig gekleed en gedragen zich heel netjes. Jij lijkt alles heel goed voor elkaar te hebben”. Cierra was heel dankbaar voor deze opmerking, maar ze wilde dat ze de cassiere meer kon vertellen over haar leven.

Daarna plaatste Cierra een post op Facebook over haar mentale gezondheid en de post is daarna massaal op Facebook gedeeld, wel zo’n 90.000 (!) keer. In haar post vertelt ze hoe haar leven werkelijk in elkaar zit en dat ze last heeft van een persoonlijkheids- en angststoornis en daarmee samenhangende depressies. Ook heeft ze twee zelfmoordpogingen achter de rug.

Nu ze kinderen heeft is het leven zeker niet makkelijk, maar Cierra heeft manieren gevonden waarop ze er mee om kan gaan. Als het echt niet gaat heeft ze mensen in haar omgeving die haar helpen om haar en de kinderen op te vangen.

Cierra heeft ook een boodschap voor andere moeders: “Laat je zeker horen als het niet gaat. Neem de tijd om voor jezelf te zorgen en voor je kinderen, zoek een hobby en vrienden, of ga lekker eens naar een show kijken. Reserveer tijd om alleen dingen te doen.”

Wil jij de complete post van Cierra lezen, klik dan hier door. Het artikel is in het engels, maar je kunt de vertaalfunctie aanklikken.

Reageer ook