fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mattie is niet de biologische vader van de te vroeg geboren tweeling

Vanochtend vroeg las collega Wietze een nogal heftige brief voor van zijn collega Mattie.  Hij is niet de biologische vader van de onlangs veel te vroeg geboren tweeling. Ook heeft hij de relatie met Kirsten beëindigd. Het nieuws sloeg in als een bom!

“De komende periode zullen we gaan gebruiken om ons verhaal af te sluiten, en daarna los van elkaar opnieuw te beginnen.” Mattie en Kirsten waren 12 jaar samen.

De hele brief van Mattie…

Beste allemaal,

Zoals jullie merken heb ik even wat tijd voor mezelf genomen.

Mijn leven staat op dit moment bol van emoties waardoor ik mezelf moet terugvinden en herpakken. Dit kost meer tijd dan ik gehoopt had.

De kwetsbaarheid van twee pasgeboren kinderen brengt me naar plekken van mezelf die ik nog niet kende. Er is in de meeste extreme vormen angst, geluk, verdriet.

Maar de afgelopen periode heeft vooral ongeloof de boventoon gevoerd toen bleek dat ik niet de biologische vader ben van de twee vechtertjes.

Iets wat ik op het moment van schrijven nog steeds niet lijk te beseffen. Ik ben in de war.

Het liefst had ik ervoor gekozen om dit op mijn eigen tijd, onder de radar, met alle betrokkenen vorm te geven. Echter de situatie bleek onhoudbaar. Ik en mijn familie kunnen niet langer het enorme medeleven rondom de kinderen op de juiste manier ontvangen.

Wel wil ik iedereen vragen niet primair verwijten te maken of te veroordelen. Dat doe ik zelf ook niet. Deze situatie kent alleen maar verliezers, en van alle emoties brengt boos zijn je altijd het minst ver.

Dit met Kirsten op een vredige manier en als volwassen mensen oplossen geeft me nu de meeste kracht en houvast.

De komende periode zullen we gaan gebruiken om ons verhaal af te sluiten, en daarna los van elkaar opnieuw te beginnen.

Bedankt voor al jullie liefde, en tot binnenkort.

Mattie ==========

We vragen iedereen de privacy van Mattie, Kirsten en hun familie en vrienden te respecteren.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook