fb
Damespraatjes Damespraatjes

Massale teleurstelling over aflevering 3 van “De luizenmoeder”

Verwachtingen zijn er om zo nu en dan doorbroken te worden. Althans, dat vind ik. Als alles zou lopen als je denkt dat het gaat lopen wordt het leven saai. Juist de afwijkingen geven dat waarop je hoopt in het leven meer glans. Daar moest ik even aan denken toe ik gisteravond op Twitter de enorme teleurstelling las van kijkers over aflevering 3 van De Luizenmoeder.

Kinderboekenweek

De hitserie was tot nu toe iedere week grappig. De lat voor de makers ligt dus hoog. Gisteravond werd er een wat meer serieus onderwerp aangesneden en daardoor was de humor iets verder te zoeken. Het was Kinderboekenweek bij De Luizenmoeder. Wanneer juf Helma en groep 8 smullen van gruwelijke sprookjes, maakt Karel zich zorgen over de impact daarvan op zijn zoon Philippien. Met een gastoptreden van bekende Nederlander Fons de Poel.

Per aflevering minder

Maar de aflevering viel niet in goede aarde. “Vorige week was al minder, maar vandaag niet één keer een (glim)lach bij . hopelijk komt het niveau van het eerste seizoen snel terug”, zo lazen wij op Twitter. Er waren zelfs mensen die opperden dat seizoen 2 er nooit had moeten komen. “Ik vind het per aflevering wat minder worden. Soms moet je iets na 1 seizoen gewoon stoppen. “.

Heb je aflevering 3 met als thema “Kinderboekenweek” nog niet gezien, kijk ‘m dan hier.

We zijn heel benieuwd wat jij van de aflevering van gisteravond vond. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook