fb
Damespraatjes Damespraatjes

Martina heeft zich laten inspuiten met bruiningshormoon en denkt nu donkere kinderen te krijgen

Martina Big wilde haar hele leven al anders zijn. Een aantal jaar geleden onderging ze veel operaties om op Pamela Anderson te lijken. Maar steeds bleef de drang om te veranderen aanwezig. Daarom heeft ze het bruiningshormoon Melatonan laten inspuiten om een donkere huid te krijgen. 

Donkere kinderen

Haar blanke man heeft ze ook gevraagd om de injecties te nemen. Samen met hem wil ze in Kenia gaan wonen en kinderen van hem krijgen. En ze denkt dat die ook donker van kleur zullen zijn. Sterker nog, ze beweert dat de artsen dit hebben bevestigd, zo lezen we in een artikel in de Telegraaf.

Nu een echte Afrikaanse vrouw

Martina, die zichzelf nu Malaika Kubwa laat noemen, Grote Engel in Swahili, is momenteel op zoek naar een huis in Kenia. Sinds een doopceremonie in maart van het vorig jaar is ze een echt “zwarte” vrouw. Tijdens de ceremonie werd ze ’wedergeboren’ als een Afrikaanse vrouw.

Kun je echt je ras veranderen?

Martina werd geïnterviewd in de Maury Show. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden. Geen mens is natuurlijk hetzelfde. Persoonlijk vind ik dit een heel bizar verhaal. Maar het is ook wel weer mooi dat iemand zo durft uit te komen voor zijn dromen en dit deelt met andere mensen. En dat verdient toch ook wel weer respect!

Foto Martina: Youtube still

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook