fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara zet een paar weer-weetjes op een rij

Geflest worden, we kennen het allemaal. Iedereen kan wel meepraten over teveel betalen voor een broek die de volgende dag in de uitverkoop ligt, in een restaurant toch moeten betalen voor de ‘welkomstdrankjes’ of er achter komen dat je man er met je beste vriendin vandoor is gegaan. De ene situatie nog zuurder dan de andere. De laatste  keer dat ik me goed genept voelde was gisteren, en ik was niet de enige!

h

Dinsdagavond 18 juni – In bijna elk televisieprogramma wordt het aangekaart: woensdag 19 juni zou best wel eens de heetste dag in Nederland ooit gemeten kunnen worden. Gelukkig als een kind begon ik direct een efficient dagprogramma te maken waarin ijsjes eten, naar het zwembad gaan en barbecueën in het park zeker niet zouden ontbreken. Toen dinsdagavond alle plannen er lagen kon ik met een gerust hart gaan slapen; morgen zou de mooiste dag ooit worden.

Helaas pindakaas! Piet Paulusma had zich een beetje vergist, de weergoden waren ziek of ik had er weer eens teveel van verwacht… Toen ik wakker werd en vol spanning mijn gordijnen opentrok kwam ik van een koude kermis thuis. Het was helemaal geen zwoele zomerdag, maar een grijze, benauwde, vieze dag. Omdat “knappe mannen loeren vanaf mijn handdoekje bij het zwembad” er dus niet inzat besloot ik op zoek te gaan naar weerrecords die wél gevestigd zijn. De meest opvallende op een rijtje.

Schermafbeelding 2013-06-20 om 10.34.39

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Mieke Schepens -

We zijn allemaal gefopt door het weer. Niets is zo veranderlijk als het weer (en een vrouw zegt mijn man) !

Reageer ook