fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara wil een tuinhuisje

Het is zeldzaam in Amsterdam, maar wij hebben een huis met tuin. Heerlijk vinden we het, vooral tijdens deze mooie zomerdagen. Het lukt me helaas niet om er elke dag te zitten, maar als ik er zit, dan geniet ik met volle teugen en neem me altijd voor het vaker te doen. Herken je dat gevoel?

Mooie tuin

Onze tuin is simpel, maar absoluut comfortabel. We hebben een mooi houten tarras (gemaakt door mijn lieve vriend), waar een grote loungebank op staat. Hier zitten we regelmatig uitgebreid te borrelen met vrienden. Afgelopen zaterdag heb ik er zelfs de hele dag gezeten. Glas ijskoude rosé en een kaasje erbij… Je snapt: ik was aan het genieten.

Er zijn twee dingen die we nog graag aan ons stadstuintje zouden willen veranderen. Ik droom van een mooie, groene kunstgrasmat. Tegenwoordig is dat zo mooi en voor ons dochtertje is het een heerlijke ondergrond om op te spelen. Ook fijn is dat het zo goed als onderhoudsvrij is. In tegenstelling tot écht gras.

Handig tuinhuisje

Wat ook hoog op de lijst staat, is een tuinhuisje. Hier kunnen we dan de kussens van de loungebank in opbergen. Ook is het een handige plek voor de GreenEgg en alle toebehoren, zoals kolen, grijpers en spatels. Dit staat tussen barbecue-feestjes in nu gewoon nat te regenen in de tuin. Super zonde voor de spullen!

Het tuinhuisje is ook ideaal om speelgoed van Sophia in op te bergen. Hier heeft ze inmiddels zo veel van, dat het eigenlijk niet meer fatsoenlijk in haar kamertje past. Aangezien ze niet met alles tegelijk kan spelen, lijkt het mij geen slecht idee om hier wat van op te bergen.

Waar zou jij de extra ruimte voor gebruiken?

Waar zou jij een tuinhuisje voor gebruiken? Denk je direct aan dezelfde toepassingen als ik of heb jij hele andere ideeën met deze extra ruimte? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

 

Reageer ook