fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara wil in een hotelbed slapen en dat doet ze met het mooiste bedlinnen!

Eén van de voordelen van het zijn van je eigen baas is dat je niet vast zit aan een standaard hoeveelheid vakantiedagen. Wil ik tien weken per jaar op vakantie? Dan kan dat! Natuurlijk moet ik mijn werkzaamheden thuis dan efficiënter indelen, maar hier staat een heleboel vrijheid tegenover.

De lekkerste bedden

Ik kan wel stellen dat ik veel heb gereisd in mijn leven. Vroeger al met mijn ouders, maar ook nu moet ik niet te lang thuis zitten. Eén van de dingen die ik zo heerlijk vind aan het reizen, zijn hotels. En dan met name de bedden in hotels! Ze zijn altijd zo lekker schoon, strak opgemaakt met superdeluxe beddengoed. “Wat die hotels kunnen, kan ik ook” zei ik tegen mezelf na een reis naar Mexico vorig jaar.

Linnen beddengoed

Zo gezegd, zo gedaan. Ik wees mijn oude, versleten beddengoed het gat van de deur en kocht écht beddengoed. Beddengoed voor grote mensen zeg maar. Mijn keuze viel op linnen dekbedovertrekken van ML Fabrics. Linnen is een heerlijke stof die zowel bij koud als warm weer aangenaam is. Zomers houdt het je lekker koel en in de winter zorgt het ervoor dat je geen koude voeten krijgt.

Maxim linnen dekbedovertrekt (klik op afbeelding voor meer info)

Maxim linnen dekbedovertrekt (klik op afbeelding voor meer info)

frill

Frill linnen dekbedovertrek van ML Fabrics (klik op afbeelding voor meer info)

Kussens

Bij ML Fabrics zagen we ook robuuste kussenhoezen van mooie materialen, zoals wol, linnen, zijde, fluweel en katoen. Heel gaaf voor op het bed, maar ook heerlijk voor op de bank. De hoezen hebben stoere prints met natuurlijke kleuren en staan prachtig in heel veel verschillende interieurs.

Zijden kussenhoes

Zijden kussenhoes van ML Fabrics (klik op afbeelding voor meer info)

jaguar

Jaguar linnen kussenhoes (klik op afbeelding voor meer info)

Allergieën

Linnen dekbedovertrekken en kussenhoezen zijn niet alleen mooi en goed bij elke temperatuur. Wist je dat linnen ook uitermate geschikt is voor mensen die last hebben van een huismijt allergie? De beestjes nestelen zich niet in linnen en ook daarom is de stof ideaal. Zelf heb ik flink last van allergieën en sliep daardoor vaak minder lekker. Sinds het gebruik van linnen in de slaapkamer heb ik hier geen last meer van!

Mooie producten

ML Fabrics heeft naast linnen kussenhoezen en dekbedden, ook nog heel veel andere mooie producten. Bij alle producten is gebruik gemaakt van natuurlijke, hoogwaardige materialen. De subtiele stijl met aardse en stonewashed kleuren zorgen voor een lijn producten die bij zo goed als elke woonstijl gebruikt kan worden.

ml fabrics

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook