fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara verrast haar moeder Sandra met Milka – de winnaars

Ik denk dat het bij bijna al onze lezeressen wel bekend is dat Sandra en ik moeder en dochter zijn. Mocht je het niet aan de foto’s kunnen zien: Sandra is de moeder en ik ben de dochter. Haha! We werken altijd met heel veel plezier samen, maar verliezen hierin soms weleens iets heel belangrijks uit het oog: dat we ook best een beetje lief voor elkaar mogen zijn. 

In een eerder artikel beantwoordde ik een aantal veelgestelde vragen die ik vaak krijg over de samenwerking met mijn moeder. Hoe is het om elkaar zo vaak te zien, kunnen we nog wel over andere dingen dan werk praten en maken we weleens ruzie? Allemaal vragen die voorbij kwamen. Maar de vraag: “hoe houden jullie het gezellig samen?” heb ik nog niet eerder gekregen. Dus, stel ik hem vandaag aan mezelf.

Sandra-en-Mara-Blikslager-760x564

Mara, hoe houden jij en Sandra het gezellig samen?

Ik kan je vertellen: dat is niet altijd even makkelijk. Soms kan ik flink heftig reageren en dat is niet altijd leuk voor Sandra. Gelukkig maken we dit goed met kleine momentjes. Even een high-five, een aai over elkaars bol of even samen koffiedrinken. Ook iets lekkers halen en samen opeten is altijd een manier om weer nader tot elkaar te komen. We hebben beneden in ons kantoor een heerlijke koffiebar waar we soms cake of koek halen, maar ook chocolade doet het altijd goed.

Milka collage 3
Milka collage 2

Ik kwam laatst in de supermarkt de nieuwe repen van Milka tegen, Milka Collage en Milka Triple. San en ik hadden net een pittige discussie over een van onze artikelen achter de rug en ik besloot dat het tijd was om een teder gebaar te maken. De chocolade van Milka staat hierom bekend en ik heb het dan ook zonder twijfel in mijn mandje gemikt. Eenmaal aangekomen op kantoor hebben we er heerlijk samen van zitten genieten. De discussie was bij de eerste hap weer vergeten en we konden weer heerlijk lachen! Op zo’n moment ben je echt even moeder en dochter in plaats van collega’s. Ik moet er ook bijzeggen: man, wat is die choco ontzettend lekker! We aten Milka Collage, dat is chocolade waarbij de toppings op de reep zitten, in plaats van erin. Het ziet erg mooi uit!

Milka collage 4

Denk jij soms ook: ik mag wel eens iets liefs doen voor diegene? En doe je dat dan ook daadwerkelijk? Wij zijn heel benieuwd of jullie het doen en hoe jullie het dan doen!

Winactie

We verloten 3 repen Milka Collage onder onze lezeressen. Dit zijn de winnaars van een teder Milka momentje:

  • Karen Vonk
  • Anica Aarts
  • Josien Hillebrands

Van harte gefeliciteerd! We nemen binnenkort contact contact met jullie op voor jullie adresgegevens. Maar je kunt het ook zelf al doorgeven via [email protected] ovv Winnaar Milka.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

98 reacties

k de graaf -

met mijn mooie dochter, geniet als ik ze zie smullen

cora -

samen met mijn man langs de waterkant, ondergaande zon…..

Renata Watzema -

Heerlijk delen met me vriend die ook dol is op Milka chocolade net als ik.

Maria -

Graag deel ik een Milka-momentje met mijn buurvrouw Milka. Over anderhalve maand moeten wij ons huisje uit. Als afscheid en verrassing voor haar kunnen we dan samen voor het vertrek een reep Milka eten. Wat is er toepasselijker dan haar eigen reep! 🙂

Ingrid -

Met wie ik dit zou willen delen, mmm een beetje moeilijk eigenlijk.

Met mijn zus, wij wonen niet dicht bij elkaar, dus een kopje koffie of even op de fiets is er niet bij. Maar ook met mijn kinderen zou ik dit willen delen, door de scheiding met hun pa heb ik mijn kinderen al 14 jaar niet gezien. Dus wie weet, mijn dochters zijn vast net zo gek op chocolade als ik 😉

Feinette -

Met een goede vriendin. We hebben een tijdje terug deze repen gekocht, heel erg lekker!

Laura -

Mijn lieve tante Milka… ja in Uruguay is dat dus gewoon een normale naam hahaha 😉

Jacqueline -

Met mijn schat van een vriend, mag wel we latten al bijna 9 jaar

Karen Vonk -

Met mijn hubbie, hij is veel weg voor zijn werk in het buitenland. En dan samen genieten is zo dubbel zo fijn!

Lies -

Met mijn twee beste vriendinnen en mijn oma, heerlijk in het zonnetje!!

Marja -

Met mijn dochter, ze is momenteel een weekje weg met school en we missen elkaar.

Dagmar -

Met m’n lieve vriend genieten voor duizend ipv twee.
Samen wegsmelten tijdens een romantisch kopje thee.
Dat lijkt me echt super fantastisch en geweldig fijn!
Oh als dat toch voor ons chocoholics weggelegd zou zijn…

Aleesha Verhoeff -

Ik zou het delen met mijn dochter, omdat we samen gek zijn op chocolade.

Femke -

Ik zou deze samen delen met mijn lieve vriend omdat we allebei gek zijn op chocola!

christel -

Ik zou het delen met mijn zus. O

Tilly Peeters -

Met mijn twee kleindochtertjes, grote chocoladefans

melissa -

met mijn moeder waarvan ik de chocoladeverslaving ge-erfd heb 🙂

Nina -

Samen met mijn lieve mamma! Kopje thee erbij, kletsen en smullen maar

carina -

Samen met m`n zoontje, die ook zo verzot is op chocolade. Gewoon samen lekker genieten, heerlijk.

anica aarts -

met mijn steun en toeverlaat. de liefde van mijn leven..
ben zwanger van ons 1e kindje en moet op t moment t rustig aan doet. en smiddags een uurtje op bed gaan liggen. waardoor hij alles in huis moet overnemen

Debby Keesmaat -

Met mijn schone zus Ka natuurlijk, zou het niets liever delen met de liefste schoonzus!

Vivi -

Met mijn zus en mams natuurlijk! Ons kun je wakker maken voor chocolade!
En deze Milka ziet er echt om op te vreten zo lekker uit!
Is wel moeilijk om dan uit te maken welke dan het lekkerste is, maar alleen al het idee dat we deze zouden gaan proeven geeft al een vreselijke kick!

Paula -

Met m’n zussen.
vooruit, ook met mn neefje 😉

Evelien -

Liever deel ik ze niet, maar het is wel echt iets voor m’n moeder, chocoliefhebber (net als ik). Dus met haar wil ik ze best wel delen.

Anneliese -

Met wie zou jij wel een teder Milka momentje willen delen?
Ik zou graag een teder momentje willen delen met mijn moeder, ziet er heerlijk uit, zou genieten zijn !! 🙂

Nancy Praat -

Ik zou dit moment zeker met mijn dochters willen delen, want die zijn ook dol op de overheerlijke Milka chocolade.

ilse -

Ik zou de reep delen met mijn lieve schoonmoeder. Ze staat altijd voor mij en m’n gezin klaar. Super lief. ????

cbdkl -

Zou willen delen met mijn lieve man die zich verre van lekker voelt. Heeft gisteren gehoord dat hij bppd heeft. Hopelijk voelt hij zich snel weer beter.

Xaviera Jamie Jansen -

Samen met de cursisten tijdens onze gezellige maandelijkse maandagmiddag schilderles! Lekker!

Linda -

Met mijn lieve zus tijdens onze wekelijkse binge watching avondje!

Brigitte -

Omdat het morgen moederdag is en ik mijn choco-verslaving duidelijk van haar heb, zou ik dit graag met mijn mam willen delen!!

sophie hoc -

Met mijn allerliefste moeder natuurlijk. Met niemand anders.

suzy -

met mijn dochter die gek is op chocola !

Angelique Bogaard -

Met mijn dochter die net als ik dol is op chocolade

Linda -

Met mijn moeder, omdat dat helaas niet ieder dag kan! <3

Hilde VE -

Met mijn 82-jarige mama, ikzelf ben 45 en we wonen nog steeds onder hetzelfde dak !

Petra L. -

Met mijn collega, allebei gek op chocolade en samen kunnen we de mannen op kantoor wel aan.

Ine -

Met mijn man. Hij is dol op lekkere dingen!

Hilda Edelbroek-Springer -

hmmmm… delen, liever niet!! Hahahaha, maar ik deel het graag met mijn dochter, mijn man houd niet zo van chocola. Beter voor ons!

Priscilla -

Met mijn vriend, omdat die altijd honger heeft en chocola hem altijd blij maakt, wat mij dan weer blij maakt…okay dat stuk chocola wat ik mee eet helpt ook daarmee 😛

macey nooyen -

Met mijn lieve vader die altijd mijn chocolade wil pikken

Karin -

Het liefst bewaar ik het totdat ik weer naar het ziekenhuis moet met de oudste dochter. Altijd als we erheen moeten kopen we achteraf samen een reep chocola en peuzelen we die samen op in de auto terug naar huis. Dit is al traditie sinds ze vast voedsel eet 😉 Inmiddels wordt ze alweer bijna 8, dus dat is alweer een hele tijd.

Tamara TS -

Gezellig samen met mijn man, de allergrootste snoepkont.

Maartje van den Bijgaart -

Ik deel de Milka chocoladereep met mijn bijlesleerling om te vieren dat ze geslaagd is voor haar examens (:

WilmaF -

Vier alles, is mijn motto. 3 dochters, een kleindochter en mijn moeder zullen zeker van de partij zijn als ik heerlijke chocola opgestuurd krijg.

anja -

met mijn zusje

Annemieke Bosdijk -

Delen?… Ik dacht het niet. Lekker met een kopje thee, languit op de bank in mijn huispak en grey’s Anatomy.

Sandra -

samen met mijn 2 dochters, ook hier slaat de “hormonenheks” nog wel eens toe 😉

Shaniqua -

Ik zou wel een Milka momentje met mijn moeder willen delen, omdat ik altijd in de kastjes kijk of er een lekker reepje ligt die ik op kan eten. Daardoor blijft mams elke keer weer chocoladerepen kopen, die uiteindelijk allemaal in mijn buik eindigen. Vandaar dat mams ook wel een klein Milka momentje verdiend!

Elvira Lindner -

Met mijn moeder, want die woont het dichtste bij en ik kan niet te lang wachten met zulke lekkere chocolade!

van erum maria louisa -

met mijn man

Bailey -

Met mijn zus, wij zijn gek op chocolade.

Aniek -

Met mijn superchocofan Paps

barbara -

met mijn papa. hij is chocoladefan en ik wil het worden. Nooit te oud om te leren.

Marloes -

Met mijn moeder. We zijn allebei choc-a-holics, dus dat zou goed uitkomen!

Charlotte -

Mijn zusje, we zijn het vaak niet met elkaar eens. Sons praten we een hele week niet bij… En dat we dan ver uit elkaar wonen helpt ook niet echt. Maar heerlijk samen genieten van chocolade is echt een iets dat je dichter bij elkaar brengt. Dus ik doe graag mee!

Karin -

met mijn zoon Erik, wij zijn allebei verzot op chocola

chen -

Ik zal het delen met mijn moeder en zus!

Lana -

Ik zou delen met mijn college die mij het eerst vertelde over deze héérlijke nieuwe Milka chocolade. Lekker samen smullen bij een net gezet kopje thee en de laatste roddels… 😉

Judith -

Eerlijk gezegd wil ik hem helemaal niet delen. Deze reep ziet er zo overheerlijk uit, die wil ik heerlijk helemaal alleen opsmikkelen.

Diny -

met mijn man want ook die is gek op chocolade

Helena -

Met mijn lieve moeder omdat ze er altijd voor me is en we elkaar best weinig zien vanwege dat ik 3 jaar geleden verhuist ben naar een andere stad.
Dus een teder momentje kunnen wij wel gebruiken 🙂

Iris -

Met mijn moedertje, lekker achter de tv, koffie/thee en een heerlijk stuk chocolade 🙂 JAMMIE!

cobi -

Mijn oudste zoon, hij heeft niet echt een leuke klas en heeft het best zwaar op school. Gelukkig gaat hij na de zomder vakantie naar d emiddelbare en daar kan hij zich echt op verheugen

Annelaure -

Met mijn dochter. Ze heeft het moeilijk op school maar werkt keihard om haar resultaten te verbeteren. Dat mag beloond worden met een moeder-dochtermomentje met heerlijke chocolade!

jacqueline -

Mm samen met mijn dochter Daphne dat wordt smullen!

Romy -

Tijdens mijn eetstoornis was mijn vader er altijd voor mij,
En nu maak ik hem graag met deze chocola blij.
We kunnen beide weer genieten van deze lekkernij.
Als papa ziet dat ik ervan geniet is hij reuzeblij.

Sabrina H -

Ik zou zo’n momentje ook met mijn moeder delen. Ik geef ontzettend veel om haar, maar laat dat vrij weinig merken. Zo’n momentje zou dus een stap in de goede richting zijn.

Kitty -

Met mijn moedertje

Nancy -

Met mijn moeder die vorig jaar hard gevochten had om beter te worden toen ze erg aan kanker leed was en gelukkig is ze beter geworden. Ik bewonder haar kracht en haar overlevingsdrang en daarom wil ik wel een heerlijk momentje met mijn moeder om een lekkere Milka op te kunnen eten.

Marjanne -

Met mijn huishoudelijke hulpje Jessica

Loes -

Met mijn dochter Merel…

Tamara -

Met onze liefste dochtertjes en hun oma! 3 generaties chocoladeliefhebbers!

Bianca -

Met mijn lieve collega Diana.
Ik heb sinds drie maanden een nieuwe baan.Sinds dag 1 voel ik me er enorm thuis en er is gewoon 1 iemand die daar ook heel veel moeite voor gedaan heeft.Dat is Diana dus.
We voelen elkaar heel goed aan en ze legt me alles zo enorm rustig en fijn uit.
Zij verdiend het gewoon……

Josien Hillebrands -

Met mijn allerliefste moedertje die de allerliefste oma is voor mijn kleine prinsesje! ♥

Marijke Mulder -

Met mijn moeder, omdat ik het haar soms best moeilijk kan maken. Maar dat is ook meestal snel vergeven, en ondanks alles staat ze altijd voor me klaar.

Marinka -

Mijn beste vriendin, wij houden erg van thee met een stukje chocolade en deze chocolade lijkt me heerlijk!

Nathalie -

Graag zou ik mijn kinderen samen een Milka momentje laten delen, omdat ik altijd stiekem iets van hun snoepgoed steel als ze slapen.

Antonie -

Met mijn dochter die gek is van chocolade.

Renate -

Ik zou een moment willen delen met mijn moeder. Dit omdat ze zich constant zorgen over mij maakt omdat het met mij niet zo goed gaat… We wonen ook erg ver uit elkaar dus zien elkaar veel te weinig. Zou graag een moment met haar delen, even samen genieten zonder zorgen!

SophiaG -

Dit Milka momentje zal ik delen met mijn man en ons lief dochtertje

Anita te Gussinklo -

Ik zou wel een teder Milka momentje willen delen met mijn Moeder (83)
Wij zijn dol op Milka chocolade en genieten hier graag van.

Suzanne -

Met mijn moedertje! Ze is gek op chocola net als ik….we mogen van onszelf niet meer teveel…maar deze zien er wel heel jammie uit….af en toe moet kunnen 😀

Claudia -

Met een vrouw van 80 die altijd voor ons klaar staan als gezin, ook al wonen we allemaal ergens anders en niet in de buurt.

Ling Choi -

Met mijn zoon, ook een grote chocolaliefhebber als zijn moeder!

Marije -

Ik zou dit teder momentje met mijn verloofde delen. Hij staat altijd voor mij klaar en heeft in de afgelopen twee jaar veel voor mij moeten zorgen; na een herniaoperatie, tijdens de rouw om het overlijden van mijn zus en tijdens mijn depressie die daar het gevolg van was. Ondanks alles doet hij al het mogelijke voor mij. Hij verdient een heerlijk Milkamoment.

Angela -

Met mijn 2 kinderen, omdat ik de laatste tijd niet de gezelligste moeder ben en zij wel even een ´teder momentje´ met mij kunnen gebruiken… <3…

Mirjam -

Met mijn lieve zusje, omdat we altijd lief en leed delen en bij elkaar lekker van ons af kunnen praten.

Myrthe -

Gisteren nog hebben we om 10 uur samen heerlijk een reep Milka gedeeld, lekker met mijn vriend. De kat op schoot, reep tussen ons in in stukjes en genieten.

Carla -

Ik zou wel een teder momentje met mijn moeder en mijn zus willen hebben. Mijn moeder omdat ze de liefste moeder van de hele wereld is en met mijn zus omdat ik van haar hou en ze op dit moment aan het herstellen is van een zware operatie dus verdient ze wel een extra teder momentje

Ria -

Met mijn schoonzus, die een zoontje heeft van 3 en geen moeder of schoonmoeder meer. Ik zou haar met moederdag lekker willen verwennen omdat ik vind dat ze het harstikke goed doet!

Helma -

Met onze lieve dochter, de moeder van onze kleindochter

Anna York -

Met mijn vriendin Nikki die is net zo gek op chocolade als ik

julia van empel-stamate -

Met mijn moeder!

Mieke Bloks -

Met mijn man, dochter en zoon op een vrijdagavond. Dan kijken we vaak samen een film en genieten we met elkaar. Wat lekkers en drinken erbij. Lekkers is regelmatig chocolade, maar deze varianten kennen we nog niet. Met zijn vieren willen we er wel van genieten…

jenny van der haven -

Met mijn lief die mij de drie mooiste en liefste kindjes van de wereld heeft gegeven en daarbij ook nog eens een geweldige vader blijkt te zijn.

ManuelaDiep -

met mijn moeder Antonie. Wij zijn gek van chocolade.

elisabeth maria martina -

met mijn lieve kleindochter, die geniet er zo heerlijk van

Reageer ook