fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars Vanish pakketten zijn bekend

Kennen jullie van die mensen die altijd wel wat omstoten? Meet me. Gezellig filmavondje? Fles rode wijn over de witte bank! Koffieochtend met vriendinnen? Jurkje van mijn beste vriendin onder de koffie! Feestje bij iemand thuis? Hatseflats, fles cola op het tapijt! Het gebeurt me zeer regelmatig met soms dure gevolgen. Zo kocht ik alleen dit jaar al twee nieuwe vloerkleden, een nieuw jurkje voor de koffievriendin en een nieuwe stoel voor de buurvrouw. Allemaal mijn eigen stomme schuld.

Hoe vaker ik iets vies maak, hoe erger mijn omgeving en ik me aan mijn onhandigheid gaan irriteren. Mijn motorisch-complex aanpakken werkt niet en na jaren van oefenen, opletten en toch nog blijven omstoten, heb ik geaccepteerd dat mijn motoriek niet mijn sterkste punt is. Het enige wat ik kan doen, is de situatie per keer bekijken en het probleem zo snel mogelijk oplossen. Met grappige bijwerkingen: ik ken de namen van alle stomerijen in Amsterdam, de wasvoorschriften van de bankhoezen kan ik dromen en ook bij de Ikea kennen ze mijn naam. Helaas zijn er ook items die niet zo makkelijk gestoomd, gewassen of vervangen worden. Zoals de vloerbedekking bijvoorbeeld.

vanish

Vorige week had ik twee vrouwen van Vanish op bezoek om samen met mij hun nieuwste lijn producten te testen: Vanish Carpet. Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt was dit echt wat voor mij! De nieuwe lijn bevat drie producten: Vanish Power Powder (reinigt in 20 minuten grote oppervlakten tapijt), Vanish Oxi Action Carpet Spray (voor diepe en hardnekkige vlekken) en Vanish Power Mousse (speciaal voor zwaar belopen tapijten). Aangezien wij een houten vloer hebben, hebben we de Vanish Oxi Action Carpet Spray op een los vloerkleed getest. Super leuk! Ik mocht eerst een vlek maken met koffie (één van mijn signature moves) om het vervolgens zelf (lees: zonder hulp van de stomerij, wasmachine of Ikea) schoon te maken.

Mara-en-Vanish-Mara-maakt-schoon

Benieuwd naar het resultaat? Check de foto! Uiteindelijk is het gelukt om de hele koffievlek uit het vloerkleed te krijgen.

3

Tot slot wil ik graag alle Amsterdamse stomerijen, wasserettes en Ikea’s hartelijk bedanken voor de onvoorwaardelijke steun de afgelopen 21 jaar. Vanaf vandaag regel ik mijn gevlekte zaken helemaal zelf!

Winactie

We mogen 3 Vanish pakketten weggeven met 3 tapijtreinigingsproducten inclusief roze schoonmaakhandschoenen. Met daarin onder andere de Vanish Carpet Mousse, deze is NIET in Nederland verkrijgbaar, maar zit exclusief in het winnaarspakket. Op de vraag “Wat was jouw meest hardnekkige vlek op tapijt?” kregen we veel reacties binnen. De volgende dames hebben het hier bovengenoemde Vanish pakket gewonnen:

Melissa de Callafon: “Ik had een keer chocolade op de salontafel laten liggen en de zon had er de hele dag op geschenen en ik ging de keuken opruimen en mijn nichtje zat voor de televisie, en had de chocola gevonden. Zoals je al verwacht heeft ze het gepakt en over het vloerkleed gesmeerd. Helaas een nieuw tapijt moeten kopen maar nu heb ik vanish !!”

Andrea Kleine Jansen: “Rode wijn in mijn lichtgrijze vloerbedekking !!!
Ik had echt net 1 dag de hele woonkamer opnieuw laten bekleden om de dag erna mijn verjaardag te vieren in een compleet opgeknapte kamer. En toen heeft een oom van mij er een compeet glas rode wijn overheen laten vallen, zucht …….. Nooit meer eruit gekregen, dus dan de tafel maar verschoven zodat de vlek eronder verdween.”

Sophie Grootjans: “De meest hardnekkige vlek was bloed, nadat onze poes ’s nachts had besloten te bevallen van haar 4 kittens op ons tapijt. Gelukig kennen we de werking van Vanish :)”.

Melissa, Andrea en Sophie van harte gefeliciteerd met het Vanish pakket. Het zal binnenkort naar jullie toe worden gestuurd.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Mara
Mara Blikslager (21 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

sophia grootjans -

Pakket vandaag ontvangen!
Dankje!

antoinette -

waar is de powerpowder tapijpoeder te koop?

Vanish -

Hi Antoinette,

De Vanish Power Powder is o.a. verkrijgbaar bij de Blokker. Veel succes!

Groeten,

Het Vanish Carpet team

miranda smith -

zou dolblij zijn

Reageer ook