fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara test: Prodent White Now Triple Power Gold

“Ja hoooooooor!” schreeuwen Tess en ik naar de TV als de zoveelste ongeloofwaardige reclame voorbij komt. Tess is een vriendin van me waarmee ik elke maand een filmavondje houd. We kijken films, eten chips en zitten vooral heel veel te praten. Tijdens de reclameblokken vinden we het heerlijk om elk spotje te bekritiseren, te ontkrachten en belachelijk te maken. Vandaar de overdreven “ja hoor”. Soms gaan we zelfs zo ver dat we het merk een mailtje met allemaal lastige vragen sturen. Negen van de tien keer krijg je nog wat terug ook. Maar goed, die reclames dus… Meestal geloof ik er helemaal niks van, maar laat ik me in de supermarkt vervolgens toch verleiden. Zo ook: Prodent White Now Triple Power Gold.

Tandpasta

Ook bij deze tandpasta gingen Tess en ik helemaal los. “Niet waar!”, “Werkt niet!” en “Photoshop!” schreeuwen we naar het beeldscherm alsof het reclamebureau ons kan horen. “Die naaaaaam alleen al! Prodent White Now Triple Power Gold” is het laatste wat we schreeuwen voordat de film weer begint. Toch kan ik het idee van wittere tanden niet loslaten en probeer ik de tandpasta stiekem wel. Tess, als je dit leest: sorry, ik heb me weer eens laten verleiden.

Nou, ik heb hem geprobeerd hoor! En ik moet zeggen: hij overtreft al mijn verwachtingen. Mijn tanden geven echt een wittere en verzorgdere indruk dan voor het poetsen met deze tandpasta. De smaak is trouwens ook lekker! Het geeft een fris gevoel (in tegenstelling tot soms andere whitening tandpasta’s). Ook goed om te weten: sommige whitening tandpasta’s mag je maar één keer per week gebruiken in verband met je glazuur. Bij de White Now Gold is dit niet het geval, je kunt hem gewoon tweemaal daags gebruiken.

Nu zijn jullie natuurlijk wel benieuwd naar hoe mijn tanden eruit zien… Check de foto!

Prodent 1

Prodent

Mara
Mara Blikslager (21 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Ivon kanters -

Onze dochter kreeg een soort blauwe kleur op haar tanden.meteen mee gestopt

Paul -

Haha, zelfs als man ben ik verleid. Maar toch maar even zoeken naar een test. Jouw reactie trekt me over de streek dus. Thx effe proberen lol

Irene -

Hoi Mara, ik ga het zeker ook een keer proberen. Ben heel benieuwd.

Reageer ook