fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara test: Dove Pistache & Magnolia bodylotion

Mezelf insmeren met een voedende bodylotion doe ik iedere dag twee keer. In de ochtend na het douchen en ’s avonds voordat ik mijn bed inga. Als ik één van die momenten oversla voel ik me de rest van de dag of nacht minder mooi. Minder mooi? Yes, raar misschien, maar door me in te smeren met een fijne lotion voel ik me mooier, zelfverzekerder en het geeft me een gevoel van luxe. Heerlijk!

Dove

Als mensen me vragen welk merk ik meestal gebruik, zijn ze verbaasd als ze het antwoord horen. Nee, ik zweer niet bij dure merken of fancy verpakkingen: ik ga meestal gewoon voor goedkoop. De goedkope lotion die ik meestal gebruik werkt prima en helpt me door de dag. Maar op speciale dagen en avonden gebruik ik vaak een lotion van betere kwaliteit: Dove Purely Pampering lotion met amandel crème en hibiscus. Het verschil met mijn goedkope lotion is dat die van Dove zachter is, beter uitsmeert en véél lekkerder en langer ruikt. Als ik wat bijzonders heb ga ik dus zeker voor Dove.

Dove

Super leuk en toevallig voor mij als Dove fan: ik mag de aller nieuwste Purely Pampering lotion testen! Het nieuwste ‘smaakje’ is met pistache creme en magnolia. De Dove Pistache & Magnolia bevat het Deep Care Complex wat diep doordringt in de bovenste laag van de huid. Hierdoor wordt je huid zachter, stralender en beter gevoed.

Schermafbeelding 2014-04-17 om 17.40.36

Mocht je helemaal willen uitpakken, gebruik dan ook de bijbehorende douche crème. De NatriumMoisture  technologie zorgt ervoor dat de huid al tijdens het douchen gevoed wordt. In combinatie met de lotion geeft dit dus dubbele verzorging, extra zachtheid en een nog intensere geur.

Why to buy?

  • Ruikt heerlijk en geur blijft lang hangen
  • Werkt goed in combi met de douche crème
  • Maakt de huid langdurig zacht
  • De voedende werking is lang merkbaar
  • Past qua geur echt bij de lente
  • Zeer vrouwelijk

Mara
Mara Blikslager (21 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Coby Bergsma-Hagebeek -

Mara je hebt mij om…. Ik ga morgen een flesje dove bodylotion met pistache of magnolia geur kopen 🙂

margriet -

ja Coby misschien komen we elkaar wel tegen ga mijn oude velletje ook maar eens een keer verwennen met heel iets anders

Reageer ook