fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara start ludiek reisblog: Mara's Mappin'

Naast werken bij Damespraatjes heb ik ook nog andere hobby’s. Uitgaan, afspreken met vrienden, sporten en met stip op één: reizen. Hoewel het mij (voor een student) financieel gezien aardig voor de wind gaat, blijf ik een ‘arme’ student. Indonesië, Australië, Costa Rica, Marokko, Hawaii, Mexico, New-York, Zuid-Afrika en ga zo nog maar even door… Er zijn zo ontzettend veel plekken waar ik echt nog een keer naartoe wil.

Maar, na een ochtendje bestemmingen Googelen voor mijn volgende vakantie realiseerde ik me iets. Ik realiseerde me dat er zo ontzettend veel mooie plekken zijn waar ik het bestaan niet eens vanaf weet! Laat staan dat ik er ooit een vakantie naartoe zal boeken.. Ook bedacht ik me dat als ik zoveel plekken nooit zal leren kennen, er vast veel meer mensen zijn die hier ook tegenaan lopen.

Problemen zijn er om opgelost te worden, dus ben ik een nieuw blog gestart: Mara’s Mappin’. Op Mara’s Mappin’ reis ik via Google Maps af naar heel veel plaatsen. Het zijn plaatsen waar je nu geen geld voor hebt, plaatsen die te gevaarlijk zijn of plaatsen die nooit in je hoofd opkomen. Kortom: plaatsen die je juist wil zien!

Ik nodig je uit om eens een kijkje op Mara’s Mappin’ te nemen. Natuurlijk hoor ik ook graag over indrukwekkende plekken die jij er graag tussen ziet staan, dat kan tenslotte geregeld worden!

Mara
Mara Blikslager (21 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook