fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara ontbijt 100 procent vetvrij met Arla skyr

Zoals jullie weten, ben ik bezig met gezonder eten. Het is niet altijd even makkelijk, maar overall ben ik echt super lekker bezig! In de avonden valt er nog wat winst te behalen, ik merk dat ik veel moeite heb om doordeweeks niks te drinken. Maar, waar het wél heel goed gaat, dat zijn de ochtenden. Ik ontbijt tegenwoordig met een nieuw product en ik wil jullie er ook graag over vertellen. Het bevat 0 procent vet en is daardoor heel geschikt als gezonde start van de dag. Maak je toch die cheat wijntjes van de avond daarvoor een beetje goed, haha!

Arla skyr 3

Arla skyr is een nieuw product van Arla. Het is een yoghurt in IJslandse stijl die helemaal geen vet bevat. Even ter vergelijking: yoghurt in Griekse stijl bevat zo’n 10 procent vet. Echt een super groot verschil! Het bevat veel eiwitten, wat je een vol gevoel geeft én super goed is voor de opbouw en het herstel van je spieren. Perfecto voor een gezond en een voedzaam ontbijt.

Arla skyr 2
Arla skyr 1

Ikzelf vind het lekker om Arla skyr te eten met havermout. Maar, je kan het natuurlijk ook gewoon zo uit de verpakking eten! Een van mijn collega’s gooit er vaak wat noten en vruchten doorheen, ook dat ziet er echt heerlijk uit!

Arla skyr is verkrijgbaar in de smaken naturel, honing en framboos-cranberry. Mijn persoonlijke favoriet is honing, maar je moet ze eigenlijk allemaal even proeven om er zelf achter te komen welke jij het lekkerste vindt.

Arla skyr

Lijkt Arla skyr jou lekker? En wat vind je van het idee dat het helemaal geen vet bevat? Ik ben in ieder geval helemaal happy met deze ontdekking. Kan ik vanavond toch weer stiekem een paar wijntjes drinken…

Dit artikel is in samenwerking met Arla tot stand gekomen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook