fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara maakt haar bed op met luxe beddengoed + WINNAAR BEKEND

Mijn slaapkamer is – samen met de keuken – mijn favoriete plekje in huis. Waar een ‘gewoon’ mens zo’n 7 uur nachtrust pakt, slaap ik zeker 9 uur per nacht. En nu ik zwanger ben misschien nog wel meer! Doordeweeks houd ik het bij die 9 uur, maar in het weekend kan ik er vaak nog wel een paar middagdutjes aan toevoegen. Je ziet: ik spendeer heel wat uurtjes in bed. We hebben dan ook een geweldig bed dat aan al onze bedeisen voldoet, zoals matrassen van topkwaliteit, goede kussens en beddengoed van de beste kwaliteit.

Slapen zoals in een vijfsterren hotel

Over dat beddengoed wil ik het graag met jullie hebben vandaag. In het verleden kocht ik zo goedkoop mogelijk beddengoed. Toen ik studeerde was slapen slechts bijzaak en hier in investeren vond ik dan ook belachelijk. Een dutje kon je ook wel in de collegebanken doen, was mijn overtuiging. Nu ik werk en mijn leven flink vol is, slaap ik des te meer en vind ik het fijn om in mijn bed écht tot rust te komen. Hoe onbelangrijk beddengoed eerst voor me was, zo belangrijk is het nu voor me. Een goede set beddengoed voelt alsof je in een bed in een vijfsterrenhotel slaapt en blijft goed om je dekbed zitten. Nooit meer gezeur met een hoes waar je dekbed uitfloept tijdens de nacht.

Bedden.nl 2

Ik heb nu twee goede sets die ik elke week met elkaar afwissel. Zo heb ik een week de tijd om de vieze te wassen en klaar te maken voor gebruik. Meer heb ik niet nodig. De set waar ik momenteel het liefste onder slaap, is er één van het merk Margaret Muir. Hij is van percaline gemaakt en hij voelt hierdoor heerlijk aan. Het liefste slaap ik onder een wit dekbedovertrekset, ik denk doordat je dit in hotels ook altijd ziet.

Bedden.nl 3

De dekbedovertrekset van Margaret Muir die je op de foto’s ziet, heb ik van Bedden.nl. In deze webshop kan je prachtig beddengoed bestellen, maar ook bedden, boxsprings, lattenbodems, matrassen, dekbedden, kussens en nog veel meer. Kortom: alles om van je slaapkamer een heerlijk slaap-paleisje te maken 🙂

Bedden.nl 4

Winnen!

 

We mochten een geweldige Margaret Muir dekbedovertrek onder onze lezeressen verloten. De winnaar is:

Manon Toemen

Gefeliciteerd! We hebben inmiddels per mail contact opgenomen met de winnares.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

225 reacties

Sharon de Ridder -

Ik slaap meestal 7 uur per nacht, maar zou beter functioneren wanneer ik meer slaap, denk ik… Ik slaap het beste in een ‘vers’ bed, met laken net uit de was, en wanneer mijn jongste niet midden in de nacht (3 keer) roept om mama 🙂 <3

Karin -

Overdag slaap ik nooit, s nachts gemiddeld 6 uur. En ik slaap het liefst onder witte krakende lakens.

Linda Smeets -

Ik slaap ongeveer 7 uur per nacht. Af en toe wakker door een hardop dromende uk…
Waar ik lekkerder door zou slapen? Heerlijk beddengoed en buren die rekening houden met hun omgeving. ????

Janie -

Hoi Mara!

Leuke blog & winactie, thanks!

Nou.. ik slaap eigenlijk niet overdag, maar per nacht probeer ik acht uur te slapen (hoewel ik ook overdag niet altijd even wakker ben hoor.. dus misschien nader ik de 24/7 ;))

Ik eet altijd lekkerder als het er mooi uitziet, het bord netjes is opgemaakt en het van goede kwaliteit is. Met slapen is dat eigenlijk net zo, en daar lijkt dit dekbed heel erg goed bij te kunnen helpen! (Mijn duimen draaien dan ook al heftig rondjes ;)).

Lieve groet!

Janie

Heidie -

Ik slaap zo’n 7 uur per nacht en zou nog (veel) beter slapen als mijn kinderen me ’s nachts niet uit mijn slaap houden door te roepen!

esther potters -

ik slaap zo’n 7 uur per nacht en in het weekend soms langer want dan kan ik blijven liggen.
ik zou lekkerder slapen met een beter en zachter dekbed, zo eentje die je nu kunt winnen dus!
lijkt me heerlijk1

brants -

slaap 7 uur goed aan één stuk door maar wanneer ik dan wakker word is het gedaan

kempenaers -

maar 6 uur, soms duurt het een hele tijd vooraleer ik in ’t slaap ben en dan moet ik ook nog eens opstaan om naar de wc te gaan, zou graag een uurtje of 2 langer slapen maar helaas

Johanna -

Ik draag een Fitbit en volgens deze activitytracker slaap ik gemiddeld 7 uur en 41 minuten. Beter slapen zou wat mij betreft kunnen door vooral langer te slapen, maar met een klein stuiterbolletje van bijna 2 jaar oud is dat wel eens lastig!

Marleen -

Ik slaap gemiddeld 10 uur per dag. Maar ik zou soms wel heel de dag kunnen slapen. Ik ben voor vermindering van chronische zenuwpijn afhankelijk van een hoge doses morfine. Daardoor de hele dag slaperig. Ik zou nog lekkerder kunnen slapen onder een heerlijk zacht dekbed. Of gewoon door een flinke borrel te nemen voor het slapengaan

Jaje -

Ik probeer iedere nacht 8 uurtjes te slapen, lukt niet altijd. Ik zou nog lekkerder kunnen slapen als ik niet zo’n piekeraar was. Dan lig ik in mijn bed en dan begint het weleens te malen. En dan de dag erna denk ik waar heb ik me druk over gemaakt.

Clau-dya -

Ik probeer zo’n 8 uurtjes slaap per dag te pakken wat eerlijk gezegd meestal niet lukt, slapen onder een fris en net gewassen dekbed lokt vaak uit om toch wat eerder in bed te stappen omdat dit zo heerlijk aanvoelt. Ik doe graag mee met deze mooie actie en mijn slaapkamer een mooie nieuwe look te geven met deze mooie dekbedovertrek.

De Kiek -

Ik slaap 11 uur per nacht, sinds 18 jaar heb ik CVS -ME, als ik mijn rust goed pak kan ik overdag
goed Functioneren, ik weet al niet beter.
Na het nieuws van 18.00 uur ga ik naar Onze Slaapkamer, even nog een half uurtje Lezen en dan Fijn Slapen, ik ben dan gesloopt van de hele dag.

Kimberley -

Ik slaap kort. Ik slaap zo’n 6uurtjes.
Behalve als ik een lekker schoon bedje heb….dan wil ik er het liefste gelijk induiken.

Ik ben net geopereerd en heb nu een heel laag energie level….dus ben nu veel vaker in mijn bed te vinden. Het lijkt me dan super om ook te mogen genieten van zo’n prachtig dekbedovertrek. Het lijkt dan net of je in een luxe hotel bent…het nodigt echt uit om heerlijk te komen slapen!

En wat mij nog meer gaat helpen een goed kussen…helaas de goede nog niet gevonden.

Louisa van Beers -

In de winter slaap ik ongeveer 7 uur per nacht; in de zomer veel korter. Ik ben dan met het licht wakker, dus dan haal ik maar een uur of vier slaap. Om toch uit te rusten helpt een goed boek wel. Dan kan ik langer blijven liggen. En zo’n witte overtrek vind ik prachtig, zeker met een mooie rand. Na de douche tussen de lakens, maakt het in bed liggen nóg lekkerder

Bodil -

3 tot 5 uur was lange tijd mijn max… Maar onze jongste dochter (die al 2 is) begint sinds kort eindelijk door te slapen.. Jeeeeej! 7-8 uur slaap! 😀 En geen zorgen om de kids slaapt toch wel extra lekker 🙂

Bodil -

En een fris opgemaakt bedje slaapt natuurlijk het allerlekkerst! Zo’n prachtige set erbij zou daarom super zijn 😀

Angelique Bogaard -

Slaap tussen de 7 en de 8 uur
En vind het fijn in een net gewassen bed te slapen
Ook lekker breeduit liggen in bed vind ik heerlijk

Julia... -

ik slaap ongeveer 8 uur per nacht.
het zou fijn zijn als ik minder last zou hebben van nachtmerries.

Linda -

Ik slaap ongeveer 7,5u, want er zijn ’s avonds nog veel dingen die mij bezig houden, zonder deze bezigheden in mijn hoofd, zou ik natuurlijk langer slapen!

Lisette Kleiweg -

Ik slaap zo’n 6 uur per nacht, langer slapen vind ik niet prettig want dan word ik wakker met hoofdpijn. Deze prachtige witte set zou mij heel blij maken, knisperend fris naar bed !

Hélène Cotton -

Ik slaap gemmiddeld tussen de 8 en 10 uur per nacht. Ideaal is 11 uur. Manlief in een andere kamer (hij is een enorme snurker), en met het raam open. Helaas alleen een lattenbodem op poten (wel een matras daarop natuurlijk), maar (nog) geen bedombouw of hoofdbord sinds we zijn geswitcht van waterbed naar matrassen. Ik heb mijn beddegoed het liefst iets versleten, dan is het namelijk extra zacht ???? maar gun manlief een heerlijk frisse overtrek (en kan hij m mooi voor mij ‘inslapen’) ????.

Jacoba Lamers -

Ik slaap ongeveer 8 uur per nacht… ik slaap eigenlijk prima.. het enige is dat het bed/matras wat oud is en eigenlijk aan vernieuwing toe is…. dat is dan zoiets wat ik steeds uitstel…

Petra Verlouw -

Ik slaap gemiddeld 6 uur per nacht. Vroeger sliep ik gemiddeld 8 uur per nacht. Door mijn opvliegers slaap ik nu minder, het is momenteel een onderdeel van mijn leven en hopelijk komt daar in de toekomst weer verandering in want er gaat niets boven een fijne nachtrust. Maar baden in de luxe van dit mooie beddengoed i.p.v. het zweet 🙂 lijkt mij tot die tijd toch wel super en zal bijdragen aan een prinsessen gevoel. Misschien zal ik niet langer slapen maar wel met een fantastisch gevoel in mijn bed liggen. Ik voel al heel wat geluksmomentjes opkomen. En een beetje romantiek in de slaapkamer is ook nooit weg. Dus ja ik doe graag mee met deze super actie. Fijn weekend.

karin de graaf -

Ik slaap rond de 7 a 8 uren. Langer lukt niet vanwege mijn ritme. Korter gebeurt soms eens, maar dit hoef ik dan niet in te halen. Zolang mijn ritme niet wordt verstoord (door bv kinderen of een partner die mijn dekens steelt) word ik goed uitgerust wakker. Als ik te vaak word krijg ik hoofdpijn. Soms word ik wakker met een pijnlijke nek wellicht lig ik dan in een verkeerde houding.. Ook is de stof van mijn dekbed belangrijk zo lig ik onder katoen warmer.

M. -

Ik slaap 6/7 uurtjes per nacht. Ik zou beter slapen als 1) mijn man niet snurkt, 2) er geen muggen zijn 3) de overgang achter de rug, 4) het in de zomer niet zo warm zou zijn. Maar verders gaat het goed hoor????

Dini -

Ik ga te laat naar bed. Meer dan een uurtje of 5/6 slaap ik niet, in de weekenden haal ik soms wat slaap in.

Dini -

Ik ga te laat naar bed dus meer dan 5/6 uurtjes is het niet. Soms in het weekend haal ik wat in.

Marina -

Ik slaan nu een uur of zeven per dag. Ik zou nog lekkerder slapen als ik niet zo onregelmatig zou werken zoals ik nu doe. Maar ik vind mijn werk eigenlijk te leuk (zorg) om iets anders te gaan doen.

Els Timmers -

Ik slaap 8 uur per nacht en word gelukkig niet vaak wakker ’s nachts. Waar ik wel last van heb, is de temperatuur van de slaapkamer in de zomer.

Ilse -

Ik werk in de zorg en daardoor onregelmatig, dag-, avond- en nachtdiensten. Hierdoor slaap ik structureel te weinig en kan ik ook geen vast slaapritme opbouwen. Als ik vrij ben probeer ik dan ook af en toe ’s middags een uurtje te slapen.

Jo's Daughter -

Zelf slaap ik prima zo’n 8 uur per dag.
Wou dat mijn moeder ook zo prettig lag!
Ze is chronisch ziek en heeft veel pijn.
Vandaar dat het voor haar 4 á 5 uur zal zijn.
Het zal mama jammer genoeg niet genezen.
Maar wel ontzettend prettig wezen.
Als ze zo’n bijzonder mooi dekbed heeft.
Tijdens de lange nachten er veel plezier van beleeft.
Dus doe ik heel graag voor haar mee.
Maken jullie ons gelukkig, alle twee?

Nathalie -

Hoi hoi!

Leuke actie! Gemiddeld slaap ik zo’n 5 a 6 uurtjes per nacht. Ik ben een hele moeilijke slaper en het duurt soms uren voor ik de slaap te vatten heb. Van een “gewoon” bed overschakelen naar een boxspring, een nieuwe matras, nieuwe hoofdkussens, nieuwe lakens, een kopje thee, een warm bad of een open raam baten niet, helaas. Been there, done that. Maar eerlijkheidshalve moet ik ook wel gewoon toegeven dat ik wel best een nachtmens ben… ???? In een lekker fris en zacht bed kruipen met een goed boek bij de hand is dan ook mijn ultieme ontspanning. Niets zo heerlijk dan lekker knus onder de dekens kruipen en jezelf nog enkele uurtjes tegoed doen aan een spannend verhaal! Moest ik dat boek nu iets sneller weer naast me leggen, dan zou ik vast wel beter slapen, maar ja, what can I say? Ik ben een echte boekenwurm! Guilty! ???? Een mooie nieuwe dekbedovertrekset om mijn nieuwe slaapkamer (ik ben recent verhuist en mijn slaapkamer is momenteel nog niet bepaald de kamer die ik eigenlijk in gedachten had) in een luxueuze, sfeervolle en vooral rustgevende kamer te transformeren, is zeker weten ook al een eerste goede stap want hoe beter het bed aanvoelt, hoe sneller dat boek dicht zal geklapt worden! ???? Zo, hopelijk is mijn bedje binnenkort gespreid! ????

Fingers crossed!

Liefs,
Nathalie

Nicole j -

Afhankelijk van mijn werktijd slaap ik 7 uur per dag. Zou soms fijn zijn om nog een extra uurtje erbij te hebben

Karen -

Ik doe elke dag mijn best om 8 uur te slapen, maar het komt er weinig van. Ik kan erg genieten van schone, nieuwe lakens. Dat voelt zo heerlijk fris!

Adelaide -

Helaas slaap ik maar 5 tot 6 uurtjes per nacht. Om lekkerder te kunnen slapen hebben we een nieuw bed aangeschaft en nu zou meer tijd schelen om nog lekkerder te slapen in ons grotere lekkerdere bed. En daar horen natuurlijk mooie lakens bij

Kim Stolk -

Ik slaap meestal 7a 8 uur per nacht. Ik zou nog lekkerder slapen als ik vaker het raam open zou zetten snachts

Petra -

Ik slaap zo’n 7 uur per nacht , zodra ik op bed lig slaap ik. Maarrrrrrr ik heb een vriendin die elke nacht maar 4 uur slaapt en niks werkt ….. en ze is dus elke dag uitgeput , maar…… als ze nou eens onder zo’n allermooiste dekbed van Margaret muir kon slapen , wie weet….. en anders kan ze toch heerlijk genieten van het mooie dekbed ????

Natasja -

Ik slaap gemiddeld 8 uur per nacht. Toch zou ik nog lekkerder slaap onder kraakfris wit beddengoed in plaats van het donkere dekbedovertrek dat ik nu heb. Frisse witte lakens geven mij altijd het gevoel in een hotel te slapen!

Esther -

Ik slaap 8 uur, en het lekkerst slaap ik met z’n twee 🙂

Linda K. -

9 uur, dan ben ik weer fit. Het lekkerst slaap ik met z’n twee 😉

Marloes -

Ik denk dat ik zo tussen de 7 en 8 uur slaap per nacht. Met m’n partner erbij slaap ik als een roos maar zonder ben ik heel onrustig. Ik zou een manier moeten vinden om ook in mijn eentje lekker te kunnen slapen.

Bianca -

Slaap zo’n 7 a 8 uur per nacht. Soms komt de kleine man eruit, dat ik mee naar de wc moet, als hij moet plassen. (jammer zo’n onderbreking. 🙁 ) Zo’n mooi, nieuw dekbedovertrek zou nog fijner liggen. Like, heel leuke actie.

niek -

ik slaap 8 uur maar zou nog beter slapen als we de grens voorbij zijn waar de zwangerschap vorige keer mis ging

michelle -

ik zou nog beter slapen dan de 5 uurtjes als mijn dochter klaar is met haar examens en de uitslag binnen is pfff het gaat er om spannen

linda -

ik slaap 6 a 7 uur en zou lekkerder slapen als hij terug is van zijn werk….. ( beroepsmillitair)

m.van klaveren -

ik slaap acht uur en ik zou nog lekkerder slapen als al mijn kinderen thuis slapen

Matanga -

Ik slaap gemiddeld 7-8 uur per nacht en nog lekkerder slapen kan ik altijd met het open raam na de regen.

Sandra -

Ik hoop altijd op 7 uurtjes maar heel vaak is het nog 1 hoofdstukje lezen…. en kijk ik op de wekker en is het alweer over enen 😉

Joanna -

Ik slaap 8 uurtjes per dag en zal in mijn dromen beter slapen aangezien ik vaak stress heb. Ik hoop dat ik win tijd voor ontspanning 😀

m chen -

Ongeveer 7 uur per dag en op de juiste matras met een luchtige dekbed en ademende kussen dan slaap ik het lekkerst!

Lottie -

ik slaap ongeveer 8 uur per dag, ik zou nog beter kunnen slapen als ik minder zou liggen te piekeren.

kelly -

Ik slaap gemiddeld 7 uur per nacht

Hetgeen waar ik echt heerlijk door slaap is een lekker, net verschoond bed!
En ik zou nog lekkerder slapen als ik elke dag samen met mijn vriend zou slapen.

erika panjer -

ik slaap gemiddeld denk een uur of 8
ik val alleen zo laat in slaap en lig dan denk ik niet lekker dat het daarom zo lang duurt dus zou mij benieuwen of ik hierdoor sneller slaap

Kimberly -

Ik slaap gemiddeld 8,5 uur maar vaak ook met gebroken nachten ivm de kids …
Zou blij zijn met een mooie nieuwe set.

cobi -

nog niet zo lang geleden is er bij mij apneu vastgesteld daarom wordt mijn slaap goed gemonitord het gemiddelde van afgelopen week is 7 uur en 46 minuten 😉
Het is belangrijk dat ik ook in mn diepe slaap kom en mijn cpap aparaat helpt mij daar heel goed bij 😉
Nieuwe dekbedovertrekken zouden wel ons plezier vergroten. OVerigens slaap ik toch het lekkerst in een net verschoont bed dat lekker de hele dag buiten gehangen heeft

Linda Post -

Ik slaap gemiddeld zo’n 6 uur per nacht. Sowieso ben ik al een moeilijke slaper, het duurt altijd lang voordat ik überhaupt in slaap val en ik slaap ook nog eens heel licht. Ik ben sinds 7 maanden mama en dat komt mn nachtrust ook niet ten goede haha (maar alles voor het goede doel he ;))

melissa -

Ik slaap ongeveer tussen de 7 en 8 uur per nacht. Voor mij voldoende. Ik zou nog lekkerder slapen als ons bed dagelijks verschoond zou worden en ik nog meer ruimte in bed zou hebben en de slaapkamer altijd op perfecte temperatuur zou zijn!

Willemien -

Met onze dochter van 7 maanden slapen we na lange tijd weer wat meer uurtjes per nacht, maar het blijft bij ongeveer 6 uur per nacht. Door elke dag in een heerlijk schoon opgemaakt bed te liggen zouden we geweldig slapen! Er gaat niets boven een vers opgemaakt bed!

maaike -

Ik slaap zo tussen de 7-9 uur (het liefst 9, maar daar kom ik niet altijd aan toe). Ik zou nog veel lekkerder slapen als ik ’s nachts niet zo vaak zou moeten plassen :O!

Marian B -

Ik slaap zo’n 6,5 a 7 uur. In het weekend vaak 8 uur. Ik zou uiteraard nog lekkerder slapen onder een Margaret Muir dekbedovertrekset 😉 en als ik de kids een nachtje uit logeren heb en geen agenda voor de volgende ochtend/dag!

Sandy van der Kolk -

Meestal slaap ik zo’n 7 uur en eigenlijk is dat steeds net te weinig. Ik zou een stuk lekkerder slapen wanneer we een nieuw matras zouden hebben want de veren in het matras staan niet meer allemaal netje op een rij 🙂

Saskia Munneke -

Als ik ‘ s morgens wakker wordt en zo’n 8 uurtjes heb geslapen voel ik mij heerlijk uitgerust. Ik zou nog beter kunnen slapen als ik weet dat mijn man ook vrij heeft. Samen opstaan zonder verplichtingen, de zon die door de gordijnen schijnt en fluitende vogels op de achtergrond zorgt ervoor dat ik met een glimlach wakker word!

Jill -

Het liefst slaap ik 7,5 a 8 uur per nacht maar door slaapproblemen komt het vaak voor dat ik niet meer dan 2 a 3 uur slaap, of helemaal niet. Een rondje hardlopen, een kop valeriaanthee, een paar druppels cbd-olie (tip!), een warme douche en minstens 2 uur voordat ik ga slapen niet meer kijken naar felle schermen van bijvoorbeeld mijn laptop of telefoon helpen enorm. Een rustige en opgeruimde kamer, prettige temperatuur en goed beddengoed is ook belangrijk. Ik ben dan ook enorm benieuwd naar deze set!

Anne -

Na jaren 3 of 4 uurtjes slaap lukt het mij nu regelmatig om rond middernacht naar bed te gaan. Ik sta om half 7 op dus laat zeggen dat ik nu op 6 uurtjes slaap zit. Ik heb geen rust om in bed te gaan liggen want dan begint mn onrust, met een goed boek lukt dat al beter. En regelmaat, ik probeer een goed bed ritueel aan te leren want eigenlijk zou ik net zo makkelijk om 23.00 naar bed moeten kunnen gaan met een ritueeltje als smorgens op staan maar op een of andere manier spring ik er wel makkelijk uit maar niet in.

Marja -

Ik slaap ongeveer 5 uur per nacht. Zou beter kunnen door de problemen thuis op te lossen

Karin -

Ik slaap meestal 7 tot 8 uur per nacht. Vaak pak ik eerst wat uurtjes slaap op de bank omdat ik dan van mijn man nog niet naar bed mag gaan als hij nog tv kijkt haha. Ik kan mijn ogen dan niet meer open houden en ze worden dan net pistachenootjes, ik kijk dan nog maar door een klein spleetje en even later zijn ze zonder erg in helemaal dicht. Ik zou dus beter kunnen gaan slapen als ik mijn man eerder mee naar bed krijg. Een fijn ovetrekset zal daar zeker bij helpen!!

Rinque -

Ik slaap 8 uur per nacht en dat bevalt me perfect. Maar een mooi dessin op mijn dekbed zal wonderen verrichten. Wauw zo mooi!

Xaviera Jamie Jansen -

Ik slaap zeven uur per nacht maar ik kan wel 9 uur slapen. Een mooi dekbed zal er aan bijdragen dat ik wat eerder naar bed ga en zal inslapen als een roosje!

Diny Frijters -

Ik slaap maar 5 tot 6 uur per nacht. Niet omdat dat genoeg voor me is of omdat ik niet langer wil slapen, maar ik word vaak wakker midden in de nacht en kan dan een tijd niet slapen. Ook heb ik vaak last van hoofdpijn.

Ik denk dat ik beter zou slapen als ik een fijner hoofdkussen zou hebben en een dekbed dat iets beter de temperatuur zou regelen, want nu heb ik het vaak erg warm.

Ma Rianne -

Ik slaap zo’n 7 uur per nacht.
Ik zou beter slapen wanneer ik leer de zorgen naast me neer te leggen, me in de avond meer ontspanning gun en wanneer we eindelijk eens een nieuw bed hebben. De matrassen zijn niet meer zo best.

cbdkl -

Slaap zo’n 7,5 tot 8 uur per nacht. Zou beter zijn als ik relaxter zou gaan slapen. Ben voor ik ga slapen te druk met van alles en nog wat waardoor ik niet snel inslaap. Maar nieuw beddengoed zou me misschien ook eerder in dromenland brengen

Sanne -

Ik slaap door de weeks zeker 8 uur per nacht. Ik heb dat nodig omdat ik de volgende dag weer fit en fris voor een klas van 31 kinderen moet staan. Het lekkerste slaap ik in een bed met schone frisse stevige katoenen lakens/overtrek. Die koud en fris aanvoelen wanneer je er in stapt. In het weekend slaap ik slecht doordat ik pas echt goed kan inslapen wanneer mijn twee puber zonen weer veilig thuis zijn na een avond stappen. Dat breekt me soms op en ik hoop dat ik me daar een keer bij kan neerleggen en gewoon gelijk lekker kan slapen. Maar ja, dat is denk ik wel moeder eigen !

n -

Ik slaap 8-9u per nacht en ik zou nog lekkerder kunnen slapen als ik tussendoor niet wakker zou worden om te plassen!

Manon Toemen -

Wauw wat een prachtset! Daarin wil ik heel graag mijn kraambed doorbrengen! Momenteel slaap ik s’nachts slecht, veel wakker, veel draaien, maar normaal zo’n 8-9 uur om lekker fit te zijn. Nu doe ik s’middags maar lekker even een middagdutje om bij te tanken! Zodra die grote buik weg is, gaat het slapen vast weer beter! #laatsteloodjes #36weken!

Maaike -

Ik doe graag mee! Ik heb ongeveer 8 uur slaap nodig om de volgende dag helemaal fit te zijn. Dit dekbed zou me heel goed kunnen helpen om snel in dromenland te komen.

An Hendriks -

Ben dol op slapen en doe dat dan ook zo’n 6 uur per nacht, eigenlijk slaap ik altijd wel lekker, maar het liefst onder katoen en lichtgekleurd beddengoed (raar ik weet dat je niet kan zien in het donker ) gewoon een tik van mij….hoe ik nog lekkerder zou kunnen slapen ?
Toch wel zonder mijn lieve kat, die het liefst op mijn benen slaapt zodat ik mij niet kan draaien en als hij zich verveelt mijn gezicht gaat aaien en likken ::(

Ling -

Ik slaap 8 uur per dag. Sinds we een nieuw bed hebben, vind ik slapen gaan echt een feest want het bed ligt er heerlijk uit. Dat is moeilijk uit bed komen in de ochtend als ik naar mijn werk moet! Dit dekbedovertrek is welkom om ons bed helemaal af te maken!

Marjo -

Ik slaap zo’n 7-8 uur per dag en met dit dekbed weet ik zeker dat ik nog lekkerder slaap! (hier wordt mn slaapkamer echt 10x mooier van 🙂

gea -

Leuke winactie.
De laatste tijd slaap ik weer slecht.
Normaal 6,5 uur
Ik ben alleenstaande moeder van 3 kinderen en wij hebben doorde ex een trauma (ptss) opgelopen. Met dd kinderen gaat het nu goed. Ik krijg sinds kort,emdr therapie, dus slapen heeft daar ook onder te lijden..ik blijf postief , uiteindelijk zal het bij mij ook slagen. De overgang , ben ik ook al lang (alhoewel ik nog maar 45) ben, mee bezig…..slapen is dan soms ook slechter….ik maak graag kans.

Sieneke van Biessum -

Zou graag mijn lieve zwangere dochter verrassen. Zij slaapt erg slecht op dit moment….

Josien Hillebrands -

3 uurtjes per nacht,want ik ben net moeder geworden van een prachtige jongen,maar hij vindt slapen nog niet echt interessant! 😀
Geduld hebben is hier de sleutel….♥

Anja -

Ik slaap gemiddeld 6,5 tot 7 uur, helaas wel met onderbrekingen. Eigenlijk heb je helemaal gelijk: ik koop tot nu toe ook alleen goedkoop beddengoed, maar volgens mij moet je voor kwaliteit gewoon meer betalen en slaap je dan ook wat beter (al is het alleen een psychisch effect 😉

A. de Groot -

Ik slaap per dag helemaal niet. Maar neem aan dat u wilt weten hoeveel uur ik gemiddeld ’s nachts slaap. Het antwoord daarop is: gemiddeld een uur of 9. Maar onder dit mooie set zal ik die 9 uur zeker halen.

Lindsey Verhoeven -

Ik slaap 8 uur per dag en zou nog lekkerder kunnen slapen als de wekker me niet steeds wakker maakt om naar school te gaan.

Petra Blom -

Ik probeer toch elke nacht 7 uur slaap te halen. Omdat mijn wekker al om zes uur gaat, ga ik op door de weekse dagen op tijd naar bed. In het weekend zou ik graag wat langer willen slapen, maar helaas, mijn ingebouwde wekker maakt mij ook dan zo vroeg wakker 🙁 Een beetje lezen in bed en weten dat ik er nog niet uithoef maakt ook een hoop goed.
Stevig beddegoed van goeie kwaliteit laat mij toch het beste slapen!

Rikie -

Zo’n 6 tot 7 uur per nacht
Ik zou nog beter slapen zonder de ‘s-nachts luidruchtige buren naast ons 🙁

M -

Als mijn man niet al teveel snurkt dan slaap ik prima.

Pien62 -

Ik slaap 10-12 uur per etmaal.
Tijdens slapen word ik al 25 jaar om de paar uur wel wakker van de pijn, maar ik ga ook graag slapen omdat ik me dan ff niet bewust ben van pijn.
Bedden en banken zijn bij mij dan ook erg belegen, hahaha.

Gerda -

Dat is heel verschillend hoeveel uur ik per dag slaap…maar gemiddeld denk zo’n 7 uur, maar met een goede set beddengoed het gevoel krijgen dat je in een vijfsterrenhotel slaapt zou ik wel willen ervaren! Dus zeker weten dat ik het gevoel wil hebben dat ik in een hotelbed zou slapen…heerlijk en je komt gewoon tot rust met het juiste beddengoed! En Mara, als dit jouw bed is dan heb je een heerlijk bed met alle kwaliteiten voor een goede nachtrust! Ruilen?

Petra -

6-7 uurtjes. Ben echt een avondmens maar kan ook goed opstaan.

Doortje Nicolai -

Als Ik aan 5 uurtjes slaap kom, ben Ik al blij.. Heeft o.a. te maken met een scheurtje in het middenrif, waarvoor Ik op de operatielijst sta.
Maar: de dag voor Hemelvaart komt onze nieuwe boxspring: vanaf dan (beter) slapen?!
Tezamen met dat schitterende dekbedovertrek van jou (!) hoop Ik te slapen als een Roosje!

Loes -

8 a 9 uur. Ik ga toch vaak te laat naar bed…doordat ik vaak lekker op de bank blijf hangen.

Bets -

Wat een super mooie overtrek is dit, hieronder zou ik echt prinsheerlijk onder slapen. Ik probeer er elke avond 7 uur van te maken, maar vaak is het toch wel minder. Dat komt vooral omdat ik erg slecht slaap en echt waar alles hoor. Hopelijk komt mij droom uit, en ga ik onder dit fantastische dekbed echt zo heerlijk slapen, dat ik elke avond vanzelf al veel vroeger naar mijn bed wil!!!

Nienke -

Ik slaap pas laat, ben echt een avondmens. Het liefst slaap ik 8 tot 9 uur, dan ben ik daarna op mijn best. Hoe ik nog lekkerder kan slapen is dat als ik in een schoon bed lig met een deken die niet steeds van mij afgepakt wordt 😉

julia van empel-stamate -

Ik slaap 7-8 uur per nacht, en 9 uur in het weekend.Ik zou nog lekkerder kunnen slapen als mijn man niet zou snurken. Soms ik word wakker en kan ik niet meer slapen.

Marjan Zuydervelt -

Ik slaap meestal 8 uur per dag, als ik naar mijn werk ga moet ik een uur in de trein zitten. Begin van de week slaap ik ’s ochtend een half uurtje en eind van de week ben ik vaak zo gesloopt dat ik de hele terug reis ook nog zit te snurken. Een lekker fris bedje slaapt veel beter dan de trein stoelen.

Sharon de vries -

Ik slaap gemiddeld 8-9 uur, ik ben een ochtend mens, dus ik ga vroeg naar bed en sta ook weer vroeg op zodat ik de hele dag nog voor mij heb! Ik kan het beste en lekkerste slapen in een net gewassen/ nieuw opgemaakt bedje! Binnenkort ga ik samenwonen dus ik kan dit dekbed goed gebruiken!

Susan -

Sinds ik weer goed slaap, slaap ik zo’n 7 uur. Tijdens mijn diepe dalen, mag ik blij zijn als ik in een week 8uur haal. En met een knisperend dekbed is het in slaap vallen erg lastig met een man die heel vaak draait

Marian -

Ik slaap een uur of 7 en als ik win veel lekkerder natuurlijk!

Suzanne -

Oei veel te weinig. Gemiddeld 6 uur schat ik. Ik kom slecht in slaap, word vaak ’s nachts wakker en vroeg weer wakker door mijn moppies. In een hotel slaap ik vaak heerlijk. Zou top kwaliteit beddengoed misschien daarbij helpen. Ik zou het graag proberen 🙂

Ineke -

Als ik door de week naar kantoor moet slaap ik vaak te weinig. Ben ’s avonds druk met van alles waardoor ik te laat naar bed ga. Ik slaap dan meestal maar 5,5 a 6 uur. Een paar dagen in de week kan ik thuiswerken en omdat ik dan geen reistijd heb, kan ik wat langer blijven liggen. Maar in het weekend dan slaap ik meestal wel 9 uur. Weer even wat inhalen…

Tamara -

Ik slaap 7 uur per nacht, als ik mijn smartphone uit de slaapkamer hou, slaap ik een stuk vaster en dieper!

Erica Handel -

Ik probeer echt 8 uur per nacht te slapen. Momenteel slaap ik erg goed, dit komt doordat ik naast mijn fulltime baan ook mijn eigen droomhuisje aan het bouwen ben. Dit kost en geeft mij veel energie. Ik zou nog lekkerder in mijn nieuwe huisje slapen in een gezellige slaapkamer. Hopelijk met dit nieuwe dekbedovertrek. Ik waag graag een kansje.

Nancy van Heck -

Ik slaap vaak maar 6 uur wat ik te weinig vind ik wil vaak wel langer slapen. Misschien met een goede nieuwe kussen kan ik wat langer slapen zodat ik ook minder moe ben.

Wikke -

Ik let erg op mijn slaapritme. En de laatste tijd lukt het steeds beter. Ik probeer elke nacht 8 uur te pakken. Met dit beddengoed zal het vast nog een stuk lekkerder worden om in bed te kruipen!

Maris -

Heerlijk vind ik het om te slapen. Voor dat ik kinderen had, had ik niet zoveel slaap nodig. Nu kan ik er geen genoeg van krijgen 🙂 meestal slaap ik toch wel rond de 9 uur met af en toe tussentijds wakker worden. Wij vinden het heel belangrijk om goed te slapen dus wij hebben gewoon een extra bed naast die van ons gezet zodat onze nachtbrakertjes van 2 en 4 welkom zijn en we allemaal goed slapen en uitgerust wakker worden. Wij hebben een hele serene slaapkamer die rust uit straalt. Dit dekbed zou daar echt geweldig bij staan en dat werkt vast bij aan een nog betere nachtrust.

Roos W -

Ik slaap 8 uur. Nog lekkerder zou ik slapen met zijden beddengoed of hotelbeddengoed, een leuke man en nieuwe matrassen.

Tamara Roos -

ik slaap gemiddeld 8 uurtjes per dag/nacht. Hoe ik nog lekkerder zou kunnen slapen? Onder een nieuw dekbedovertrek natuurlijk!. Lekker fris gewassen en lekker ruikend!> Hmmm, dan val ik toch als een roosje 🙂 in slaap

Marian Zw -

Ik slaap het liefste een uur of 8-9 per nacht. Maar met kleine kinderen lukt me dat niet altijd. Ik zou nog lekkerder kunnen slapen als iemand elke dag mn bed verschoon want slapen in een fris en schoon bed is het lekkerste wat er is.

Diana -

Ik zorg voor een schone lucht en voldoende ventilatie in onze slaapkamer. Als alle ramen dicht zitten is er geen toevoer meer van frisse lucht. Ik laat altijd een raam open of op een kiertje. En uiteraard onder een strak & fris gewassen dekbed !!!

Sonja -

Ongeveer 7 uur slaap per nacht…als ik niet vroeg voor mijn werk hoef op te staan dan is 8 uur net iets beter voor mijn humeur 🙂 We hebben een heerlijk bed, maar ik lees iets herkenbaars over goedkope dekbedovertrekken. Graag zou ik een echt goed dekbedovertrek wel willen uit proberen..dan kunnen de koopjes de deur uit en investeer ik in iets blijvends !

Gemma -

Gemiddeld 7 uur. Maar zou makkelijk nog wat uurtjes er achter aan kunnen plakken…..

omamarit -

Ik slaap alleen s’nachts en vaak maar een paar uur, misschien helpt het als ik onder zo’n dekbed van MARGARET MUIR schaapjes kan tellen. Heerlijk lijkt het me van slapeloze nachten verlost te worden.

Erika Van koert -

Ik slaap 7-8 uur. Ik zou lekkerder slapen op een nieuw matras. Deze is net als onze dekbedovertrekken aan vervanging toe

Hanane Rebha -

Ik slaap 8 tot 9 uur. Maar eigenlijk is dit te kort voor mij. Om 20.30 uur gaan de kinderen naar bed en dan kan ik eindelijk even zitten. Een film/serie kijken of lezen en dan is het zo twee uur verder. Ik sta om 6.45 uur op. Om lekker te slapen in ieder geval zonder bh en een dun jurkje of lang t-shirt. Heerlijk onder mijn dekbed gekropen en met een dekbedovertrek wat lekker en zacht aanvoelt. De kamer moet lekker fris zijn en voor de rest maakt het niet uit. Ik leg mijn hoofd neer en ik ben vertrokken… en als ik zeg vertrokken dan bedoel ik ook echt vertrokken.

Vivian -

Ik slaap ongeveer 7/8 uur..onder elk ons eigen dekbed..dit ivm de kou en warmte verschillen van ons.Ideaal..nooit meer discussie over winter en zomer dekbedden.

Leandra -

ik slaap gemiddeld 7 á 8 uur per nacht. Als het even kan met het raam open en een druppeltje rozen olie onder mijn kussen. Hierdoor ruikt het altijd fris, frisse lucht en een ontspannen geur.

Tamara -

Ik zou 8u per nacht willen slapen, maar of t komt er niet van omdat een kind niet kan inslapen of een kind maakt mij snachts wakker om een of andere reden (vannacht: maakte jij mij net wakker?). En t zijn een bijna tiener en puber! Maar ook door t internet shame on me. Mijn slaapkamer is eigenlijk ondergeschoven kindje in huis. Als die wat meer naar mijn zin zou zijn zou ik wel eerder in mijn bed kruipen. Zo’n luxe dekbed zal zeker helpen!

Judith Liefting -

Hoeveel uur slaap ik per nacht?!? Veel te weinig! Heel liefste maak ik nachten van 9 of 10 uur om goed uitgerust op te staan. Maar die nachtrust word regelmatig in de war gegooid. Buren die met vol volume een film kijken zodat je haast uit bes stuitert. Een klein meisje dat naast je bed staat omdat ze eng gedroomd heeft. Of gewoon het beddengoed! Onlangs in Center Parcs had het linnengoed zo lang in het stijfsel gelegen dat het gewoonweg zeer deed aan mijn gevoelige huidje. Wat was ik blij dat ik bij thuiskomst onder mijn eigen, zachte beddengoed kon kruipen. Maar tot mijn grote schrik begint mijn favo overtrekset te pillen. En dan komt dat gevoelige huidje weer opspelen, want god wat voelt dat vervelend die pilletjes langs je benen, ook al zijn het er maar een paar, ze kunnen me aardig uit mijn slaap houden.
Tijd voor vervanging, wie weet morgen voor Moederdag, maar ik vrees…

Ineke -

Ik slaap meestal 7 uur per dag, maar ben tussendoor vaak wakker. Belangrijk vindt ik wel dat de lakens op mijn bed van goede kwaliteit zijn, zeker hotelkwaliteit heeft mijn voorkeur, en gemakkelijk wasbaar zijn. Waar ik niemand over hoor: hoe lang wordt er gedaan over het strijken van de lakens? Of is deze kwaliteit strijkvrij? Ik hou dus ook van mooie gladde lakens!

Marieke de Jonge -

Ik slaap gemiddeld 7 uur per nacht. Helaas hebben wel al ruim 5 jaar een klein nachtbrakertje die erg onrustig is s’nachts. Geleidelijk aan gaat het gelukkig steeds iets beter maar gemiddeld toch nog 2 keer per nacht eruit voor een plas of een aai over de bol.

Diny -

Ongeveer 8,5 uur. En ondanks dat we een heerlijk bed hebben zou ik lekkerder kunnen slapen als ik wat minder vaak naar het toilet zou moeten.

Linda Meester -

Ik slaap tussen de 7-8 uur per nacht. In het weekend minder omdat ik dan later naar bed ga, maar onze drie dochtertjes even laat wakker worden.
Ik zou iets langer kunnen slapen als zij ook slapen of er niet zijn, maar niet erg veel langer, want dan ben ik uitgelegen

N. -

Ik slaap gemiddeld zo’n 7,5 uur per nacht, maar zou makkelijk veel meer kunnen slapen… misschien lukt me dat als een dag meer dan 24 uur zou hebben? Maar als dat niet lukt, is zo’n prachtig Margriet Muir dekbed ook wel een heel goed idee om meer tijd in bed door te brengen… !!!

Derya -

Ik denk ongeveer 7 uur, maar wordt verschillende keren per nacht wakker. Ik denk dat een betere kussen heel erg zou helpen en niet teveel piekeren en teveel eten voor het slapen gaan.

Kitty Smulders -

Ik heb toch echt 8 uur slaap per nacht nodig om de rest van de dag fit en vol energie aan te pakken, helaas is deze nachtrust het laatste jaar en waarschijnlijk ook voor de rest van mijn leven onderbroken door een “volle” of vervelende blaas. Tja we worden ouder en dat al op je 46ste hahaha maarja wat zou mijn nachtrust weer wat verbeteren: natuurlijk een super mooi Margaret Muir dekbedovertrek waarin ik na de wc gelijk weer terug in slaap val.

Wendy -

Ik slaap gemiddeld 8 uur. Ik zou nog lekkerder kunnen slapen onder de nieuwe dekbedovertrek van Margaret Muir!!

Heidi -

Gemiddeld slaap ik 6,5 uur. Een fris gewassen dek, wat zwaar om me heen ligt maakt van in bed liggen een feest! Als het dekbed dan ook een beetje knispert en lekker ruikt ( elke week wassen is echt een must) heb ik de mooiste dromen. Slapen onder dit mooie witte dekbed mag daarom mijn bedje niet voorbij gaan 😉

Anne bolijn -

Ik slaap zo 7 uur per nacht. Maar ik heb er minimaal 8 nodig. Ik zou een stuk beter slapen, als mijn zoontje van 4 niet midden in de nacht tussen ons in springt of dat de jongste zijn speen kwijt is. Het is even een fase, dus binnenkort weer 8 uur snurken. Dus ik zou deze overtrek veel gebruiken.

Anita van der Tuuk -

Ik slaap wisselen maar gemiddeld 7 uur
Het duurt bij mij altijd een poos voor ik in slaap val, maar dat vind ik niet zo’n probleem.
Ik denk dat ik beter slaap als mijn lichaam wat meer ontspannen zou zijn, dus ik wil graag aan Yoga/mindfullness gaan doen

Lucie -

Ik mag mijn handjes dichtknijpen als ik 7 uur slaap per nacht haal, maar ik leg me er maar bij neer, bij die ronkende persoon naast mij die een compleet woud probeert om te zagen én het dekbed op de grond gooit of juist inpikt, , de hangjeugd die buiten herrie staat te maken tot in de kleine uurtjes, mijn blaas die me minstens 1 keer per nacht laat opstaan, de opvliegers waardoor ik in mijn slaap vaak overdwars ga liggen om mijn voeten aan de zijkant onder het dekbed uit te steken om af te koelen waardoor mijn kuit weer in de kramp schiet ( AU!), het kind dat ’s nachts van zijn bijbaantje thuiskomt en echt zijn best doet om door het huis te sluipen, de buurman die uitgerekend ’s nachts zijn golfslagen gaat staan oefenen en zo zijn er nog wel een paar dingetjes waardoor mijn reisje naar dromenland vaak onderbroken wordt of niet doorgaat….. Maar verder hoor je mij niet mopperen!

Tjerkje schelhaas -

Ik slaap maar 5 tot 6 uur en om t kleinste geluid word ik al wakker…dus zou t liefst in een hutje op de hei willen wonen en slapen…..????????

SophiaG -

Ik zou graag 8 uur slapen, maar ik mag blij zijn met 5-6 uur. We hebben sinds deze week een ander bed en dat helpt al. Maar lekker beddengoed kan ook wonderen verrichten

Mirjam -

Ik slaap gemiddeld zo’n 8 uur per nacht, of althans dat probeer ik. Nog lekkerder slapen? Allereerst zou ik een zachter matras willen, maar manlief wil dit nu weer juist niet…. Ook dat gesnurkt helpt niet echt bij het in slaap vallen. Even een por wil wel eens helpen, omdat hij dan weer in een ander houding gaat liggen. Maar wanneer ik dan toch wakker moet liggen in bed helpt een fijn en mooi Margaret Muir dekbedovertrekset natuurlijk wel om alles te veraangenamen.

Cora -

6 a 7 uur per nacht. Als iemand mij kan vertellen waar het knopje zit om het denken en piekeren uit te zetten zou ik een stuk beter en langer slapen

Mar Berger -

Ik slaap zo’n 7 uur per nacht en ik zou prettig wakker worden als elke dag de zon schijnt!

Tessa -

Ik slaap ongeveer 7 uur per nacht waarbij ik vaak onrustig slaap en veel wakker ben. Ik zou het liefst lekker door willen slapen zodat ik echt uitgerust wakker wordt. Soms neem ik wel valeriaan en dat werkt wel maar is natuurlijk niet de oplossing. Ik denk dat een meer ontspannen leven ook wel helpt en natuurlijk een goed bed en fijn dekbed.

Patricia Dekker -

Gemiddeld uur of 7 maar onder zo’n dekbedovertrek misschien nog wel 9

Lyda van den Bos -

Ik heb veel slaap nodig, dus meestal een uur of 8. Mocht er voetballen zijn, dan is het mijn woonkamer. Mannetje kijkt beneden voetbal en ik kijk boven een leuke serie o.i.d. Ook lees ik graag in bed. Dus een heerlijk dekbedovertrek is altijd welkom. Bovendien is hij erg mooi! :-))

Chantal -

Ong 8u per dag. Met een nieuw topdekmatras zouden wij nóg lekker slapen. En onder mooi beddengoed slaap je natuurlijk ook heel lekker!

van erum maria louisa -

ik lig zeven tot acht uur in mijn bed maar trek er twee uur af dat ik niet slaap
maar ik lig graag aangenaam in mijn beddegoed

ici -

met gemak slaap ik 9 uur per nacht,zeker als ik onder dit prachtige dekbed slaap

Willeke -

Ik slaap gemiddeld maar 5 uur per nacht.Niet echt veel maar ik ben een piekeraar.Als mijn kinderen niet goed in hun vel zitten blijf ik maar piekeren en omdat ze vaak tobben over hun afkomst -ze komen uit alle werelddelen -blijf ik maar piekeren.Misschien met een prachtig dekbed-hoewel ik dat graag weer zou afstaan als zij er verliefd op zijn. ..

Margot -

Ik slaap ongeveer 7 uur per nacht, maar ik word helaas wel vaak (kort) wakker. Dit komt meestal door te veel stress of als het te warm is.

Frank van de Laar -

Ik slaap zo’n 6 1/2 uur per nacht, eigenlijk ga ik te laat naar bed want later opstaan is geen optie.
Als de dekbedset inderdaad zo lekker ligt als je beschrijft denk ik dat ik wel gemotiveerd raak eerder naar bed te gaan en dus meer te slapen 🙂

Anneliese de Waal -

Ik slaap ongeveer 7 a 8 uur per nacht.
Een heerlijk fris bed daar slaap ik het beste in, met een goed boek voor het slapen gaan !!.

Groetjes Anneliese

Femke -

Ik probeer altijd aan 7 uur slaap te komen. Helaas zijn mijn nachten soms ietwat gebroken doordat ik tussen de middag vaak moet liggen (om gezondheidsredenen).
Mijn slaap zou kunnen verbeteren door niet meer te lang op mijn telefoon te zitten vlak voor t slapen gaan????

Dit dekbedovertrek zou ik dolgraag winnen, gezien onze huidige echt aan vervanging toe is!????
Deze is echt prachtig en oogt inderdaad als in een hotel! Luxe!

Stephanie -

Oh wat een mooi beddengoed 🙂 zo rustgevend ook. Ik slaap zo’n 7-9 uur (gemiddeld 8 denk ik) per nacht, in het weekend wat langer haha. En ik zou nog beter kunnen slapen als ons matras wat fijner lag en het niet zo warm zou zijn in onze slaapkamer. En een donkerdere slaapkamer zou ook echt helpen!

Bibi Hensens -

Ik slaap ongeveer 6 a 7 uur per nacht. Dit is minder dan ik eigenlijk zou willen en ben ook vaak erg moe. Helaas kun je een baby nog niet dwingen om een uurtje later wakker te worden 😉

Voordat ik kids had ging ik gerust na 12 uur op bed en kwam op werkdagen 8 uur mijn bed weer uit. Als ik niet naar mijn werk hoefde dan bleef ik veeeeeel langer liggen. De kids zijn nu mijn wekker! De oudste gaat al naar school en moet er dus op tijd uit en de jongste heeft zijn wekker op 06:00 uur geprogrammeerd.
Met veel liefde sta ik op en voorzie beide kids van een lekker ontbijtje.

Als ik ’s avonds nog even een kopje thee drink voor het slapen gaan en een boek ga lezen slaap ik veel sneller dan als ik dit niet zou doen. Ik zou wel heel graag een nieuw bed willen, zo’n droombed met zo’n matras waar je helemaal in wegzakt. En zich helemaal naar je lichaam vormt. Wat een droom zou dat zijn! Een tijdje geleden hebben we een nieuw dekbed gekocht en hier ben ik zooooooooooo blij mee!! Wat een verschil met de oude en veel te zware deken. Een nieuw overtrek zou erg welkom zijn want we hebben een nieuwe maat dus moeten ook nieuwe overtrekken. Deze is echt heeeeeeeeeeeel mooi!!

Joy -

5/6 uur per nacht. Met deze set worden het er hopelijk 8!

Michael noo -

Door slaap problemen helaas soms wel tot 14u aan een stuk!! Maar echt lekker is dat niet hoe dat wel zou kunnen? Ik weet het echt niet weet wel dat ik graag hieronder in slaap zou willen vallen.

Clau-dya -

Wat een super mooie actie, ik slaaap ongeveer 7 uur per dag en dat zouden er eigenlijk 8 moeten zijn om echt uitgerust te zijn, soms worden mijn kids nog wakker in de nacht of heeft onze kat vlieguren met een speeltje waar je wakker van wordt, daarom doe ik soms in het weekend even in de middag extra mijn ogen dicht en tuk ik effe in, heerlijk.

Lida -

Ik ben een zeer slechte slaper , bijna ieder uur even wakker . Misschien dat zon prachtige dekbedhoes me in slaap kan sussen.

WNijssen -

Ik slaap ongeveer zes uur per nacht ik zou denk ik meer slapen maar met dit dekbedovertrekset misschien nog wel langer!

Paula -

Ik vind het heerlijk om naar bed te gaan als het fris gewassen is en mooi opgemaakt is. Dan ga ik met veel meer plezier slapen.

Jolanda -

Gemiddeld 6 uur. Als het warm is kan ik echt niet slapen. De airco is dan ook een uitkomst.

Margo -

Gemiddeld 6 a 7 uur. Het scheelt als ik van tevoren een boek gelezen heb.

Renée -

Ik denk gemiddeld 7 uur. Ik vind het fijn als het donker en koel is.

Jeanne -

Ik hoop dat ik 6 uur haal. Inslapen lukt goed, maar als ik eenmaal wakker word en om 5 uur op moet, wil het niet meer. Ik slaap graag in een koele kamer.

Bea -

Ik denk rond de 7 uur. Ik vind het makkelijker om in te slapen als ik rustige muziek draai. De cd-speler gaat vanzelf uit.

Margo -

Ik denk rond de 6 uur. Het fijnste slaap ik als het bed verschoond is.

Annemarieke Bos -

Rond de 7 uur. Ben nu regelmatig wakker doordat mijn huidige dekbedovertrekken op zijn. Er zitten pillen aan en bij het omdraaien voel je dit toch langs je huid. Tijd voor nieuwe, maar het is zo’n investering. Duimen maar!

Romy -

Ik slaap ongeveer 6,5 uur per nacht, maar zou een stuk lekkerder slapen als ik eerder naar bed ga én een beter hoofdkussen koop.

Anna -

Mijn dochter is altijd vroeg wakked, dus ga ik vroeg slapen, maar ik slaap zeker 7 uur.. ik zou beter slapen met een nieuw matras..

Nina Mol -

9 Uur slaap heb ik echt nodig. Lekker slapen? Ik krijg het vaak snel te warm………

Riet Doop -

Ik slaap ongeveer 7 uur per nacht. Ik zou nog lekkerder kunnen slapen als ik elke nacht onder een lekker pasgewassen dekbed zou liggen!

E.B -

Door persoonlijke omstandigheden slaap ik slechts ongeveer 5 uur per nacht, is vééél te weinig.
Het lekkerste slaap ik als ik onder een “vers” en schoon opgeschud dekbed lig.
Het is dat het zoveel werk is, maar het liefste zou ik om de andere dag m,n bed verschoond hebben

Nanda -

Mijn nachtrust bestaat uit 7a 8 uur per nacht. Kan er ook niets aan doen dat m n dromen zo interessant zijn. Om goed te kunnen is een goed matras ook belang rijk. Dan een heerlijke katoenen dekbedovertrek van Margaret Muir moet het zeker goed komen. Elke ochtend als ik opsta lucht ik het dekbed uit het raam. Heerlijk fris ga ik dan s avonds slapen. Op maar een nieuwe dag vol verrassingen.
Welterusten lieve mensen. ????

L.elie -

Ik slaap zo’n 7 uur per nacht. Dat is wel een uur minder dan vroeger, toen had ik blijkbaar meet slaap nodig.
Heerlijk slaap ik onder fris gewassen (buiten gedroogd) beddengoed, van zacht natuurlijk materiaal.
Ik ken dit merk nog niet, het ziet er prachtig uit!

Z. Kumru -

Ik probeer 8 uur te slapen, maar meestal wordt het niet langer dan 7 uurtjes. Het lekkerst slaap ik in mooie frisse/schone dekbedden

Tamara V -

De laatste tijd slaap ik wat minder door allerlei vervelende familieomstandigheden maar gemiddeld denk ik een uurtje of 7 per nacht.We hebben een nieuw matras besteld en dat is denk ik ook een heel verschil om s’morgens meer “uitgeslapen” wakker te worden ,

Chantal -

Hoelang ik slaap? Veel te kort! De zaken die daar verandering in kunnen brengen: Pauw&Jinek gedag zeggen,mijn werkgever (en mijzelf) teleurstellen door mijn horloge ’s ochtends een uur terug te draaien, en niet te vergeten dit prachtige dekbedovertrek! 🙂

Anita H. -

Ik slaap ongeveer 5 uur per nacht. Veel te weinig. Het duurt doorgaans uren voordat ik in slaap val en ik word weer vroeg wakker doordat ik naar het toilet moet. Hoe ik beter kan slapen? Ik weet het niet. Vanwege extreem koude voeten leg ik vaak een kruik aan het voeteneinde en dat helpt wel. Als de lakens pas verschoond zijn, merk ik ook wel verschil. Helaas heb ik ook wel veel last van maagpijn; dat werkt ook wel tegen denk ik.

Manon -

Sinds ik kinderen heb gekregen slaap ik altijd heel licht. Als ik me omdraai ben ik alweer wakker. Ik heb daarom zeker 8 uur “rust” nodig. Een heerlijk fris gewasssen dekbedovertrek van hotelkwaliteit helpt mij zeker om sneller te slapen en niet zo vaak te om te draaien. Groet Manon.

B. Bosman -

7 uurtjes, maar als het erin zit, pak ik overdag ook nog wel eens een powernap.

Marizela -

Ik slaap 6 a 7 uur per dag. En ik slaap nog lekkerder als ik net de lakens heb verschoond.

Wendy -

Ik slaap zo’n 6/7 uur per nacht, eigenlijk net iets te weinig. Onder zo’n fijn dekbed zou ik uiteraard een stuk beter en lekkerder slapen, maar wat me ook altijd goed doet is vakantie en lekker uit kunnen slapen!

Anita te Gussinklo -

Ik slaap tussen de 7 en 8 uur gemiddeld.
En ik denk dat ik nog lekkerder zou slapen onder een Margaret Muir dekbedovetrekset.

Willianne -

Als de kinderen aan het logeren zijn;) Dus lekker kunnen uitslapen en alle tijd om me voor te bereiden om op te staan:). Maar met het raam open vind ik ook heerlijk! En wetende dat het de morgen erop een warme zonnige dag gaat worden…
Mijn overtrekken zijn niet zo van super kwaliteit dus zou deze mooie cleane set heel graag willen opmaken op mijn bed!

Oma Will -

Ik slaap ongeveer 7 á 8 uur per nacht en als ik iedere dag schone lakens op mijn bed zou krijgen, zou ik waarschijnlijk nog lekkerder slapen ( En natuurlijk naast mijn man)

inge -

Na 7 tot 8 uur per slaap in de nacht
ben ik fit en kan ik goed presteren, precies wat ik van goede nachtrust verwacht.
Met een Margaret Muir dekbedovetrekset
word ik echt in het zonnetje gezet
en beleef ik veel ontspannen slaappret!

Annelaure -

Helaas maar een uurtje of 6. Het lekkerst slaap ik als ik een kalme dag heb gehad, ’s avonds een uur ben gaan wandelen en gezond gegeten heb. Ik moet alleen bekennen dat me dat niet zo erg vaak lukt…!

Jeannet -

Ik slaap doordeweeks zo’n 6 a 7 uur en in de weekenden 9 a 10 uur. Ik kan erg genieten van slapen onder een zacht dekbedovertrek en zou dus nog beter kunnen slapen met een set van een kwaliteit die ik me normaal gesproken niet kan veroorloven.

Anita Stieber -

Meestal slaap ik ca. 7 uur per nacht. De ramen op de kiep zorgt voor frisse en koele lucht, maar goed beddengoed is ook erg belangrijk. Na wat ik gelezen over de goede kwaliteit van de Margaret Muir dekbedovertrek, zou ik heerlijk vinden om eronder te mogen liggen.

Anna -

Ik slaap op werkdagen zo’n 7 uur per nacht. Ik studeer rechten en met zo’n lastige studie is een goede nachtrust geen overbodige luxe. Dat vond mijn vader ook en heb een maandje geleden een nieuw bed van hem gekregen! Het enige dat mist is heerlijk beddengoed!

Iris -

Ooooh mijn hobby is slapen!!!! Ik werk in de zorg op een zware afdeling, wat fysiek maar ook geestelijk veel van mij vraagt. Ik kan er de hele dag naar uit kijken om in mijn bed te springen. Ik slaap minimaaal 8 uur en het liefst nog veel langer. Wat er voor kan zorgen dat ik nog lekkerder slaap is altijd een schoon bedje, van te voren geen mobiel of tv en nog lekker even wat lezen voordat ik ga slapen!! Hoelaat is het nu? Ik krijg gewoon zin om te slapen 🙂 hihi

joa -

ik ben druk met mijn studie en moet daarom zorgen dat ik voldoende rust neem en slaap ik bijna 7 uur ,Mijn favoriete kleuren zijn wit,zwart,grijs en dat zie je terug in mijn kamer.Het straalt rust uit.Daarom zou ik super blij zijn met dit witte dekbedovertrek,dat op mijn lijstje staat ,is dat nou niet toevallig? ……

Heleen van der Velde -

Ik slaap bijna 8 uur. Meestal lig ik nog even te piekeren. Ik slaap beter onder fris en heerlijk aanvoelend beddengoed.

Tamara TS -

Ik slaap tussen de 10 en 12 uur per dag. (vanwege ziekte) Ik zou nog veel lekkerder slapen als we na al die jaren eindelijk eens een groter bed zouden kopen, zodat we elkaar niet meer wakker meppen, aangezien we allebei nogal fanatieke dromers zijn. Vooral dromen waarin we rennen, die doen het goed. 😉

Marjan -

Acht uur heb ik eigenlijk wel nodig, af en toe een kortere nacht kan wel maar ik hou dat niet meer vol zoals vroeger. Wat mij nog lekkerder doet slapen is een goed geluchte kamer en lekker fris beddengoed. Dit is prachtig spul.

Nina Haven -

Met zo’n droomdekbed kom ik m’n bed niet meer uit!

Mirjam -

Ik probeer minimaal 8 uur te slapen maar dat lukt vaak niet. Onze kinderen worden ouder en gaan vaak later naar bed ????????. Ik zou nog beter kunnen slapen onder een knisperend en wit, zoals verse sneeuw knispert en eruit ziet, nieuw dekbed. Onze hoezen zijn inmiddels al wat jaren oud en krijgen slijtplekken. Duimen maar.

melissa -

ik slaap gemiddeld 9 uur. Ben nu zwanger en slaap tot nu toe nog heerlijk. Ik zou nog heerlijker kunnen slapen als mijn man op de bank gaat slapen want het word erg krap in bed.

Joycevdv -

Ik slaap zeker wel 7 uur en vaak overdag na het werk of op de vrije dag een lekker dutje op de bank.
Ik zou nog lekkerder slapen als ik geen vroege diensten draai, omdat ik dan erg op de tijd lijk te liggen,, en jawel de bekende; de snurkende partner 😉

lieneke -

ik slaap ongeveer 8uur en zou wel fijner slapen als ik minder stress had!

Angela -

Ik slaap 6/7 uur door dit dekbedovertrek denk ik nog lekkerder te kunnen gaan slapen.

jessi -

ik slaap 6 a 7 uur per nacht in het weekend 7 a 8 meestal.
heerlijk in bedje

Willemijn -

Ik slaap 7,5 uur en zou lekkerder slapen als ik makkelijker in zou slapen.

Willemijn -

Ik bedoel natuurlijk makkelijk in slaap zou vallen!

Marijke -

Ongeveer 8 uur, maar ik word vaak wakker. Lekkerder slapen zou ik als mijn man niet zou snurken!

Nelly -

7 uur per nacht. Goed ontspannen voor het slapengaan.

Angela -

Ik slaap ongeveer 5 uur per nacht. Na een nare periode in mijn leven is mijn slaapritme verstoord en lukt het me niet meer om langer te slapen. Ik word gewoon heel vroeg wakker en kan dan niet meer slapen. Ga dan ook wel liggen piekeren wat ik allemaal nog moet doen die dag. Mijn slaapkamer is een verzamelruimte van allerlei spullen. Misschien een goed voornemen om deze eens onder handen te gaan nemen.

Heidi de Jonge -

Gemiddeld slaap ik 8 uur per nacht, het lekkerst slaap ik als het bed net is verschoond, maar ik denk dat ik met zo’n prachtige set het gevoel heb dat m’n bed net is verschoond, waardoor ik heerlijk slaap… en als de regen dan nog zachtjes tegen het raam aan tikt kan ik helemaal heerlijk slapen.

Joke P. -

Meestal probeer ik om 8 tot 9 uren te slapen. Dat lukt door piekeren of niet goed mijn slaaphouding te vinden helaas niet altijd goed.Echt “uitgeslapen” voel ik mij eigenlijk nooit.
Slapen onder een dekbedovertrek van PERCALINE KATOEN heb ik nog niet mogen ervaren helaas. Lijkt mij echt heerlijk.
Daarom grijp ik deze mooie kans met beide handen aan om hem te winnen!

anja -

hier mee zou mijn nieuwe bed nog lekkerder slapen

s.de haan -

On geveerd 8 uur met zo’n dekbed misschien langer

jacqueline -

Wat een prachtige aanwinst voor een bed hiermee wordt het zoveel mooier allemaal!

Eline -

Ik slaap 7 uur per nacht gemiddeld en hoe ik lekkerder inslaap komen is door een thee te drinken waar kruiden inzitten waar je ‘rustig’ van word.

Dineke Wiersema -

Wel 10 uur, maar ik ben ook aan het revalideren dus ik denk dat mijn lichaam gewoon wat meer hersteltijd nodig heeft.

Corinne de Graaf -

7 uur gemiddeld.Maar met dit dekbedovertrekset misschien nog wel langer.

Esther -

Ik slaap gemiddeld 8 uur per nacht en nog lekkerder slapen kan haast ik niet.

Carmen -

Welke schone slaapster wilt dit nu niet winnen? Wat een prachtig dekbedovertrek. Ik kan me voorstellen dat je hier heerlijk onder slaapt.
Ik slaap gemiddeld minder dan ik liefheb. Sinds de geboorte van mijn zoontje slaap ik weinig en erg slecht. Gemiddeld 5 uur per nacht waar ik voor zijn geboorte sliep als een roosje. Ik zou beter slapen als hij eens wat vaker doorsliep ???? maar hij ziet daar het nut niet zo van in.
Dus er zit niets anders op! Ik maak graag een kansje op dit prachtige dekbedovertrek, want zeg nu zelf: of je nu je ogen dicht of open hebt, onder dit dekbed liggen lijkt me al een feestje op zich. Liefs Carmen

elisabeth maria martina -

ik slaap zo’n 7 uur per nacht en doe altijd yogha oefeningen om te relaxen voor ik inslaap

Marjanne -

Heb ècht iedere nacht mijn 8 uurtjes slaap wel nodig en ben als ik ben net zo’n stoomtreintje 🙂 Om beter te slapen lees ik altijd even eerst een kwartiertje

Marije -

Per dag slaap ik niet zo veel (I wish!) maar per nacht gemiddeld zo’n 7 uur denk ik. Het zou voor mij beter zijn als ik ergens tussen de 8 en 9 uur zou kunnen ‘scoren’, maar ik ben een erg lichte en gevoelige slaper. Wat misschien zou kunnen helpen is… verhuizen naar het platteland! 😉

Ditty Dirks -

Ik slaap ongeveer 7 uur per nacht. Ik zou mijn slaapkamer graag luchtiger maken met wat lichte spullen, bv een wit dekbed obertrek zou dus heel mooi zijn

Anne -

Oeh sinds ik moeder ben van een baby, die denkt dat slapen voor apen is, slaap ik veel te weinig (en slaap ik tijdens slaapdienst en op mijn werk soms beter dan thuis) oordopjes zijn voor mij soms echt een must. Nu hebben we afgelopen zomer een nieuw bed gekocht, ik kon niet meer liggen in het oude bed..
Het lekkerste slaap ik ’s winters onder een flanellen dekbed en zomers iets van katoensatijn en dan vooral fris gewassen beddengoed, heeeeerlijk

Netta -

Ik slaap gemiddeld 7uur per nacht. Maar onder zo’n dekbedhoed misschien wel een half uurtje langer

Marion -

Ik slaap wel 9 uur per nacht, alleen gebroken nachten doordat ik echt vaak naar toilet moet. Lekker dekbedje doet wel wonderen om terug in slaap te komen!

Jacqueline van de Manakker -

Ben een heel slechte slaper, slaap hooguit 5 uur per nacht, maar op tijd een nieuw kussen, doet toch wel wonderen voor mij, dan kan ik soms wel eens een uurtje langer slapen

Linda -

Het lekkerste slaap ik als het buiten regent en mijn bed is net verschoond. Nog lekkerder als mijn man er gezellig bijkruipt.
Ik zie ons wel liggen onder een prachtig nieuw fris dekbedovertrek ????

Anja -

Ik slaap gemiddels 8 uur per nacht. Ik zou nog lekkerder kunnen slapen als mijn man niet zou snurken…;-)

Marleen B -

Ik slaap tussen de 6 en 7 uur per nacht en zou nóg lekkerder slapen als ik alleen in bed zou liggen. Maar ja.. om mijn vriend nou naar het logeerbed te sturen..!? 😉

P.Smink -

Ik droom van een bed waar alles te verstellen is, beentjes iets omhoog, bovenstel wat hoger en dan met een hoop zachte kussens, dekbed en een goed boek in slaap vallen terwijl er een lekker relax cd-tje aanstaat! ????????????

Reageer ook