fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara heeft lentekriebels!

Buiten-spelen-bol-com
Afgelopen week hadden we de koudste dag in maart sinds 1971, en dat heb ik geweten ook. Dikke jas aan, UGGS aan mijn voeten en klappertandend door een witte laag sneeuw… En dan te bedenken dat het sinds 21 maart al lente is! Bij elke dag dat het langer koud is, wordt mijn verlangen naar verliefde vogeltjes, ongegeneerde zonnestralen en korte broekjes groter. Ik kan niet wachten tot mijn blote voeten het warme gras in het park strelen en ik kan genieten van een koud glas Prosecco in de fijne lentezon. Ik heb lentekriebels!

Volgens mij ben ik niet de enige die hier last van heeft. Mijn hele omgeving klaagt steen en been over het natte en koude weer. Soms droom ik samen met vriendinnen weg over wat we allemaal zouden kunnen doen als het lekker weer was… Barbecueën, lange nachten buiten zitten en in het park relaxen onder het genot van een zomers deuntje. We willen het allemaal.

Aangezien je lekker weer niet kunt bestellen, ging ik op zoek naar andere manieren om de lente wat dichter bij te laten komen. Ik deed dat op de vernieuwde site van bol.com en deed lekker veel inspiratie op. Niet alleen voor mezelf (lekker loungen), mijn vriend (groene vingers), maar ook voor de verjaardagen van mijn jongere neefjes.

 

Bol-com-buiten-genieten


Buiten spelen

Was ik maar een paar jaartjes jonger. Super origineel speelgoed en zelfs tips om lekker hutten te bouwen. Mijn neefjes zullen niets te kort komen op hun komende verjaardag. Buiten spelen bij bol.com

Groene vingers

Helaas hebben wij geen grote tuin, en tuiniert mijn vriend vooral op zijn balkon. Maar ook daar kun je super veel leuke dingen doen. Heb je geen idee hoe, dan is Tuinieren voor Dummies zeker iets voor jou. bol.com heeft een aantal super gave tips op een rij gezet, voor grote, maar ook heel kleine tuintjes. Bekijk de tips.

Buiten genieten

Buiten-genieten-bol-com
Now we’re talking! Lekker genieten en een favoriete “hangout” creëren. Dit vind ik nou leuk! Veel trendy en ook ontspannende tips voor mij op een rij gezet, van Patioverwarmer tot kleurige opstapelbare stoelen. Zo fijn dat de lente is begonnen!! Bekijk de tips.

Vind je het nog wat te vroeg daarvoor? Dat is het zeker niet! Stel je voor dat het morgen mooi weer is, en jij de barbecue, loungebank en cocktailglazen nog moet bestellen? Daar wordt niemand vrolijk van.

Geen puf om jouw lente collectie nu al uit te kiezen? Ik help je graag een handje!

Damespraatjes Spring 2013 musthaves top-5:

  1. Gooische vrouwen tuinset
  2. Oranje barbecue
  3. Picknick style sauzenhouder
  4. Barbecue receptenboek
  5. Wireless dockingstation

Het lijkt me duidelijk. Zonder deze 5 elementen is de eerste lente barbecue van het jaar niet compleet. Is dit niet genoeg om jouw lentekriebels te onderdrukken? Of ben je meer van het buiten spelen of in de tuin werken? Ook dan kan je terecht op bol.com!

1 reactie

Albert y Mara fotoblog -

Hola Mara,

Wat leuk dat ik een naamgenoot tegen kom.
Onze naam hoor je namelijk niet vaak.

Plezant jouw overpei(ij)nzingen (een categorie op onze fotoblog) over de lente. Ik heb moeten glimlachen. Je haalde leuke dingen aan die het lentegevoel in Nederland vertolken. Hier is het al volop lente 😉

Vanuit Los Boliches aan de Costa del Sol waar het vandaag 21 graden wordt wensen wij jou fijne Pasen.
En kom eens langs op onze fotoblog, we hebben altijd wel iets te vertellen dat we visueel proberen te maken d.m.v. foto’s.
Salu2 de Albert y Mara

Reageer ook