fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara heeft een spa in huis

In tijden dat ik het druk heb en geneigd ben om snel gestrest te raken, heb ik hier altijd maar één oplossing voor: zo hard mogelijk ontspannen. Verplicht! Zo vind het het dan heerlijk om een dagje naar een goede sauna of spa te gaan, een massage te boeken of gewoon mezelf een hele avond op te sluiten in de badkamer. Dit laatste is echt heerlijk en het heeft een aantal voordelen: je hoeft de deur er niet voor uit en het is een stuk goedkoper dan een fancy wellness centrum. 

Eigen wellness centrum

Als ik thuis een wellness avondje organiseer, dan pak ik graag groot uit. Ik koop lekkere kaarsjes, zet geurstokjes met eucalyptus geur neer en haal allerlei soorten badzouten en scrums in huis. Zodra ik de badkamer deur achter me dichttrek een een ‘Spa Music’ playlist van Spotify aanzet, waan ik me in mijn eigen wellness centrum. En dat voor nog geen tien euro! Als ik een beetje geluk heb komt mijn vriend me een kopje groene thee brengen, dat maakt de ervaring toch wel echt compleet.

Klodders badzout

Na zo’n avondje is de badkamer een kleine ravage. Het hele bad zit vol met sopresten, aan de wand van onze inloopdouche van Tegeldepot.nl zitten klodders luxe badzout en de vloer is glibberig van de olie waar ik mijn hele lichaam mee heb ingesmeerd. “Moet je dat niet opruimen?” vraagt mijn vriend me. Ik brabbel dat ik net lekker ontspannen ben en dat ik het morgen wel doe. Wat denkt hij wel? Ik stap mijn bedje in en val in een diepe slaap. Wanneer ik wakker word voel ik een golf van ontspanning door mijn lichaam vloeien. En deze ontspanning wordt nog groter wanneer ik de badkamer inloop en zie dat mijn liefde alles voor me heeft opgeruimd. Dat is pas ontsressen!

Heb jij ook weleens dit soort avondjes thuis? Hoe ga jij dan om met de troep?

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook