fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara heeft een bijzettafel nodig!

Ken je het gevoel dat je huis nooit helemaal af is? Of ben jij iemand die heel goed is in het mentaal afronden van projecten? Ik behoor absoluut tot de eerste groep… Sinds april vorig jaar wonen wij in een prachtig nieuw huis in Amsterdam. Het is volledig gerenoveerd door de vorige eigenaar, die er zelf nooit heeft gewoond. Hierdoor was alles helemaal nieuw en eigenlijk automatisch heel mooi. 

Zwanger zijn en keuzes maken

Toen we verhuisden en alle meubels uitkozen, was ik hartstikke zwanger. Wie ooit zwanger is geweest weet; op de een of andere manier ben je niet helemaal jezelf. Het maken van keuzes is iets wat mij voor en na mijn zwangerschap goed afging, maar toen ik zwanger was, wist ik niet meer wat ik wilde. Vreselijk.

Zo ook in ons huis. We hebben het prachtig ingericht, maar er missen nog steeds heel wat dingen. Eén van deze dingen is een mooie bijzettafel voor in de zitkamer. We zitten hier niet zo heel vaak, maar als we er zitten, hebben we er vaak hapjes en drankjes bij. Deze zetten we nu op de grond en op de poef, maar heel handig is dat niet…

Een mooie bijzettafel

Negen maanden na mijn bevalling, ben ik eindelijk weer helemaal mezelf. Ik kan weer logisch nadenken en de laatste dingen voor het huis uitzoeken. Momenteel oriënteer ik me op mooie houten bijzettafels. Echt een super trendy item! Ik denk dat we voor een houten tafelblad, met stalen poten gaan. Of we één tafeltje of misschien toch een setje van twee of drie tafeltjes willen, weten we nog niet.

Hier in ieder geval een paar foto’s van tafeltjes die ik erg mooi vind:

8140380-01
8160642-01
8171183-02

Wat vind jij?

Heb jij een bijzettafel? Zo ja, wat voor een? Is er een bepaald model dat je me zou kunnen aanraden? Ik ben ook wel heel benieuwd of je er één hebt of een setje van twee of drie. Kortom: geef me alle tips en info die je hebt 🙂 Laat je reactie achter in de reacties onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook