fb

Mara bezoekt het MAGGI bloggersevent

‘Een beetje van jezelf en een beetje van…’, wie kent het niet? Naast de Nederlandse huishoudens wil het merk nu ook met de Nederlandse bloggers een leuke band aangaan. Om deze reden organiseerde MAGGI vorige week een bloggers kookworkshop met populaire producten. Die kon ik als wijnfanaat en kookliefhebber natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan.

Maggi 2

Samen met mijn vriendje (die in een restaurant werkt en verschrikkelijk lekker kan koken) gingen we aan de slag. Onder leiding van Nestlé kok Ben Hakstege bereidden we samen met andere bloggers + aanhang een heerlijk etentje. Een beetje van de blogger en een beetje van MAGGI zullen we maar zeggen.

De gerechten
Wat vooral leuk was, was dat we werkten met klassieke MAGGI producten, die Ben in een nieuw jasje had gestoken. Tijdens een half uur hakken en bakken maakten we gazpacho en loempia’s. Voor en tijdens het etentje snoepten we ondertussen van alle hapjes die met MAGGI producten tot stand waren gekomen. Als lekkere afsluiter aten we 10-minuten tiramisu van Ben, smullen dus! Ben je benieuwd naar de recepten? Houd dan de komende week de Damespraatjes Facebook-pagina in de gaten.

Maggi 3
Gazpacho

Maggi 4 Loempia’s

Maggi 5
Super snelle tiramisu

Mara Blikslager (21 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

 

 

 

Reageer ook