fb
Damespraatjes Damespraatjes

Mara aan de detox: video update 2

Het is vandaag mijn tweede detox dag en vertel in deze video hoe het nu gaat! Wil jij ook graag detoxen? Leuk! Ik daag je uit om met mij mee te doen. Het is ontzettend goed voor je lichaam om even helemaal te ontgiften en los te komen van al dat ongezonde eten. Waar ik me de afgelopen tijd iets te vaak schuldig aan heb gemaakt…

https://www.youtube.com/watch?v=qVL5NuyCSyA&feature=youtu.be

Ik doe mijn detox via Snel Fit, omdat ik hun manier van detoxen heel fijn vind. Eerste een afbouwperiode, dan detoxen en daarna langzaam het eten weer opbouwen. De spullen voor in je detoxdrankjes regelen zij bijna allemaal en zijn biologisch. Over deze producten vertel ik jullie later meer!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Sean -

Haha, ik heb er serieus over na zitten denken om ook mijn juicer is een flinke tijd te laten draaien. Uiteraard staat deze nog volle bak ik de concept fase. Eerst maar is suiker uit mijn dieet krijgen, in ieder geval voor een aanzienlijk deel. Let me know how it Goes 😉

mara -

Haha! Nou, ik zit nu op mijn vierde dag en ik kan het je aanraden. Ik voel me (op de honger na) echt helemaal goed. Geen alcohol en geen vette troep, maar gewoon pure producten. Vanaf morgen ga ik mijn eten weer rustig opbouwen.

Reageer ook