fb
Damespraatjes Damespraatjes

Man valt 150 kilo af dankzij het ‘Walmart dieet’

Toen wij hoorden dat iemand 150 kilo was afgevallen door het ‘Walmart dieet’, wisten we niet wat we hoorden. Een dieet dat de naam van een supermarkt bevat die vooral ongezonde dingen verkoopt, klonk ons nou niet echt als het nieuwe Atkins of Sonja Bakker. Haha! En toch, is het echt waar. De Amerikaanse Pasquale ‘Pat’ Brocco wist 150 kilo af te vallen dankzij het Walmart dieet.

Wat is het Walmart Dieet?

Toen Pat op 28-jarige leeftijd van zijn huisarts te horen kreeg dat hij morbide obesitas had, wist hij dat hij zijn dieet moest veranderen.  Toen hij thuis kwam van de huisarts nam Pat een drastisch besluit: al het ongezonde voedsel gaat weg en ik moet voor elke maaltijd naar de Walmart lopen. Dit hield in dat hij drie keer op en neer naar de supermarkt liep en zo dus bijna 10 kilometer per dag wandelde.

Hoe gaat het nu met Pat?

Zoals je al kon lezen, is pat 150 kilo afgevallen. En dat niet alleen! Hij is ook nog eens ongelofelijk fit. Bekijk deze video met een interview om zijn hele verhaal te horen. We moeten zeggen: wij zijn enorm geïnspireerd geraakt door zijn verhaal. En jij, zou jij elke dag 10 kilometer willen wandelen om je eten te halen? We zijn heel erg benieuwd!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook