fb
Damespraatjes Damespraatjes

Maak je kerstboom super persoonlijk met foto’s van al je dierbaren

Nu Sinterklaas het land weer heeft verlaten, de pepernoten de deur uit mogen en alle kindjes flink verwend zijn; is het tijd om de kerstboom neer te zetten. Nou moet ik eerlijk toegeven dat de boom bij ons al zo’n twee weken in de woonkamer staat te shinen. Ik vind het gewoon zo gezellig, dat ik het niet langer kon uitstellen… Wel wil ik de nu nog ingetogen versierde boom, nog verder decoreren met mooie kerstballen en -figuren. You can never have too much Christmas in your home 😉 

Foute ornamenten

Wat ik dit jaar helemaal leuk vind, zijn de ietwat foute en over the top ornamenten voor in de boom. Denk: gouden teckels, donuts met glitters en flamingo’s met hoedjes op. Het geeft de boom gezelligheid én het zorgt ervoor dat mensen hem ook van dichtbij willen komen bekijken. Zo wordt de kerstboom een leuk gespreksonderwerp tijdens de feestdagen.

Kerstballen met je eigen foto’s erop

Iets wat daar helemaal bij past en wat misschien nóg wel leuker is, is gepersonaliseerde kerstversiering. Wist je dat je kerstballen met je eigen foto’s erop kunt laten maken? Dat kunnen natuurlijk foto’s van jullie gezin zijn, maar ook foto’s van jullie huisdieren, beste vrienden of juist overleden dierbaren. Het is een mooi idee om jullie boom een persoonlijke en bijzondere touch te geven.

Houten kersthangers

Helemaal in lijn met deze persoonlijke kerstversiering trend, zijn de houten kersthangers. Hout is een klassiek materiaal, dat momenteel ook nog een super trendy is. Combineer dat met mooie, persoonlijke foto’s en je hebt een mega leuke versiering. Net als de kerstballen met foto’s, zijn de houten kersthangers ook een heel leuk cadeau idee.

Leuk idee voor bij het kerstdiner

Een leuk idee om jullie gasten tijdens het kerstdiner een beetje extra in het zonnetje te zetten, is door van elke gast een mooie kerstbal of hanger met foto in jullie boom te hangen. Misschien zou je zelfs een prijs kunnen uitreiken aan degene die het eerste ziet dat de boom is versierd met gezichten van de gasten? Uiteraard mogen de gasten hun eigen bal aan het einde van het diner mee naar huis nemen en ook in hun eigen boom ophangen. Hoe leuk is dat?!

Zelf overweeg ik een boom gevuld met ballen van mijn favoriete celebrity crushes: Brad Pitt, George Clooney, Bradley Cooper, James Franco, Ryan Gosling en Chris Hemsworth. Misschien voor mijn lieve Ward ook wel leuk om in dat rijtje genoemd te worden, dus ook van hem zal ik een bal bestellen 😉

Praat mee

Hoe zou jij je boom deze kerst versierd willen hebben? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook