fb
Damespraatjes Damespraatjes

Maak je huis voorjaar-klaar met deze mooie wanddecoratie!

In Nederland zijn we gezegend met een gematigd zeeklimaat. Wie zich de aardrijkskundelessen van vroeger kan herinneren, weet dat dit betekent dat we milde zomers en milde winters hebben. Heel fijn, want zo wordt het nooit extreem heet of extreem koud, maar ervaren we wel échte seizoenen. 

In elk seizoen hebben we andere behoeften. Zo vind ik het ’s winters heerlijk om urenlang met een boek en een kop thee op de bank te zitten. Zomers doe ik dit veel minder en zit ik vaker aan de keukentafel of lekker in de tuin. Tijdens de donkere maanden heb ik veel kaarsen en kussentjes in huis. In het voorjaar maak ik hier minder gebruik van en kies ik liever voor vrolijke bloemen en gekleurde wanddecoratie om het gezellig te maken. Herken jij dit ook?

Maak je huis voorjaar-klaar met deze mooie wanddecoratie!

Over wanddecoratie gesproken: ik wil jullie graag laten zien wat ik geweldige items vind om je huis voorjaar-klaar mee te maken.

Tuinposter

Zoals ik al zei, zit ik zomers graag lekker in de tuin. Toch loop ik er elk jaar tegenaan dat ik vind dat mijn tuin sfeer en kleur mist. Door een tuinposter op te hangen kan je op een hele makkelijke manier die sfeer en kleur in de tuin aanbrengen. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit exemplaar met prachtige lavendel.

topimage1

Meerluik canvas

Het gebruik van panelen doet mij echt aan luxe hotelresorts denken. Ik weet niet precies waarom, maar het komt waarschijnlijk doordat ik dit hier voor het eerst heb gezien. Een meerluik canvas is een speelse manier om een échte eye catcher van je foto te maken.

1
 Foto op hout

Heb jij ooit een foto op hout gezien? Ik wist niet dat het kon, maar ik vind het prachtig! Een foto op hout heeft door het gebruik van populierenhout een natuurlijke en zomerse uitstraling. Vind je ook niet dat dit wel een hele mooie manier is om dat typische Ibiza-stijltje in huis te halen?

carrousel_2

Waar kan je deze producten kopen?

Alle getoonde wanddecoratie in dit artikel, is verkrijgbaar bij Smartphoto. Hier kan je naast deze mooie tuinposters, meerluik canvassen en foto’s op hout, nog veel meer met je foto’s laten doen. Denk aan het samenstellen van een fotoboek, het drukken van kaarten en mooie fotocadeaus.

Hoe maak jij je huis klaar voor het voorjaar? Ben jij, net als ik, iemand die haar hele interieur kan omgooien? Zo ja, hoe doe je dat dan? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Reageer ook