fb
Damespraatjes Damespraatjes

Maak het je kids en jezelf makkelijk op de volgende zonvakantie!

De herfst is helaas echt begonnen in Nederland, daar is geen ontkomen aan. De zomervakantie waarin je kinderen lekker de hele dag in zwemkleding rondliepen en bommetjes maakten in het meertje lijkt alweer veel te lang geleden. Heel wat anders dan nu: in je regenpak op de fiets met twee verzopen kinderen die naar school moeten. Tijd dus om even te dagdromen over jullie volgende zonvakantie, zo maak je het jezelf en je kids nog makkelijker!

Dus wat wordt? Misschien wel een weekje naar de Canarische eilanden? Of misschien wel verder naar Aruba of Curacao? Eerlijk is eerlijk, natuurlijk is de zon lekker, maar een zonvakantie brengt natuurlijk weer ander noodzakelijk kwaad met zich mee. Alle spullen die je mee moet slepen voor je kinderen of ze insmeren bijvoorbeeld. Daar hebben kinderen een hekel aan als er een helderblauw zwembad of azuurblauwe zee lonkt. Gelukkig kan je er wat aan doen.

Stressvrije zonbescherming

Als kinderloze toeschouwer aan de rand van het zwembad heb ik afgelopen zomer geamuseerd toegekeken hoe verschillende ouders het insmeergevecht aangingen met hun kinderen. Erg grappig voor mij, maar minder voor de ouders. Je wil je kind natuurlijk goed beschermen tegen de zonnestralen. Verbranden op jonge leeftijd betekent namelijk een groter risico op huidkanker op latere leeftijd. Gelukkig is er tegenwoordig een perfecte en stressvrije oplossing: UV-zwemkleding. Een vriendin van mij heeft dat afgelopen zomer uitgeprobeerd en dat was hemels. Drie kinderen insmeren zag ze namelijk niet zo zitten, zij had immers ook vakantie. Haar kinderen waren zelfs zo’n fan van hun zwemkleding, dat ze altijd in hun eigen rugtasjes mee hadden. Ook zo’n toptip: laat ze zelf hun spullen dragen. Dus van plan om deze herfst of winter de zon op te zoeken? Vergeet de UV-zwemkleding voor de kids niet! stoerekindjes.nl hebben het leukste aanbod.

Stoere look voor je kids

UV-zwemkleding beschermt met factor 50, droogt snel en zit heel comfortabel. Je kinderen kunnen makkelijk het water in en uit wanneer ze willen zonder dat ze ingesmeerd moeten worden. Nog een pluspunt: ze maken de blits in het zwembad met de stoerste designs en leukste prints. Voor elk kind is er geschikte UV-kleding. Heb je een stoer jongetje of meisje? Denk dan aan UV-boardshorts of een badpak met mouwtjes. Heb je nog een baby? Ook daar zijn genoeg pakjes voor. En vergeet de nek en het gezicht niet te beschermen met een leuk hoedje of petje. Ook handig als je een dagje op pad bent. En willen ze de kleding dragen? Zorg dan voor een kekke Stoerekindjes-rugzak.nl, ook van stoerekindjes.nl. Zeker weten dat het een heerlijke vakantie wordt!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook