fb
Damespraatjes Damespraatjes

Maak het je gezellig bij vanKaarstotServet

vankaarstotservet-h.jpg
De nieuwste trends en het hele assortiment Bolsius en Gouda kaarsen vind je in onze webwinkel vól gezelligheid. Naast de meest bijzondere kaarsen kun je kiezen uit meer dan 200 unieke servetten met prachtige designs, een mooie selectie Fair trade producten en stijlvolle waxinehouders en kandelaars.
 
Creëer je eigen sfeer en stel een mooi pakketje samen uit meer dan 1100 artikelen. Of maak iemand gelukkig met de SfeerCadeauBon.
Je kunt je pakketje laten inpakken en naar elk adres laten versturen. Gratis bezorging al vanaf € 30,-!
Winkelen bij vanKaarstotServet is vanwege het grote gemak een beleving op zich.
 
In de SponsorWebwinkel worden artikelen verkocht voor het goede doel. Iedereen kan een sponsoractie aanmelden en met een eigen link haar hele sociale netwerk uitnodigen om producten uit haar winkel te kopen. 25% van de opbrengst uit de SponsorWebwinkel is voor het goede doel.
 
VanKaarstotServet staat achter het concept ‘fair trade’ en stimuleert met deze webwinkel de handel in fair trade producten. Door jouw aankoop van fair trade producten kunnen ambachtslieden, boeren en bedrijven met een goed sociaal beleid hun producten afzetten in Europa. Dit schept werkgelegenheid, waardoor de welvaart van de mensen zelf, van hun dorp en soms zelfs van de hele regio stijgt. Omdat een eerlijke prijs wordt betaald, zijn zij in staat te investeren in kwaliteit en zelf te werken aan een betere toekomst.
 
Kaarsentrends
De gemiddelde persoon verandert meerdere keren per jaar zijn/haar interieur. Passend bij het seizoen creëert hij/ zij een andere sfeer in huis. Kaarsen zijn een eenvoudige accessoire om een geheel nieuwe sfeer te creëren in en om het huis. De trendseries van Bolsius worden ontwikkeld op basis van de laatste trends op het gebied van kleur, vorm en oppervlak. Voor elk interieur hebben wij een passende kaars in het assortiment: hoogglans of mat, in felle kleuren of juist meer in natureltinten.
Bij van Kaars tot Servet vindt u het ruimste online kaarsenassortiment van Bolsius en Gouda met een prachtig en variërend aanbod.
 
Wij zien je graag op www.vankaarstotservet.nl

vankaarstotservet.jpg

1 reactie

Mette -

Wij hebben goede relaties met VanKaarstotServet. Ze hebben een nieuwe lijn servetten en leveren snel en zorgvuldig. De informatie hierboven is enigszins verouderd zie ik.

Reageer ook