fb
Damespraatjes Damespraatjes

Lui op de bank? Dit zijn de leukste films die nu op Netflix staan!

Laat geworden en te diep in het glaasje gekeken gisteren? Blijf vandaag dan lekker binnen en houd een filmmarathon. Bestel lekker veel eten, blijf in je pyjama en doe helemaal niks… Dit zijn de leukste films die nu op Netflix staan!

Aloha

Brian Gilcrest werkt voor de defensie en wordt naar Hawaï gestuurd om te werken aan de bouw van een satelliet. Aldaar ontmoet hij Allison Ng, een jonge piloot voor de Air Force op wie hij verliefd wordt.

What women want

Nick Marshall kan na een ongeluk plotseling horen wat vrouwen denken. Playboy als hij is, wil hij deze gave gebruiken om zijn vrouwelijke collega’s te imponeren en zodoende een hogere positie in zijn bedrijf te bemachtigen. Zijn plannetje stuit op hindernissen wanneer hij verliefd wordt op Darcy McGuire, de vrouw die deze functie bezet.

Revenge of the bridesmaids

Abigail, Parker, Rachel en Caitlin waren als kind beste vriendinnen. Abigail is later naar New York City verhuisd en heeft een succesvol debuutboek gelanceerd. Parker is met haar meegegaan en probeert het te maken op Broadway. Rachel bleef in Lambert toen ze er de man van haar dromen ontmoette. Als Abigail en Parker haar bezoeken, blijkt Caitlin hem echter van haar afgesnoept te hebben. Hij komt immers uit een rijke familie en Caitlins moeder heeft dringend geld nodig. Daarom houdt Caitlin hem voor dat ze zwanger is, zodat hij gedwongen is met haar te trouwen.

Failure to launch

De film gaat over een 35-jaar oude man, Tripp, die nog steeds bij zijn ouders woont. Zijn ouders krijgen er echter genoeg van, maar niets kan hem ervan overtuigen om alleen te gaan wonen, zonder zijn ouders. Als laatste redmiddel besluiten zijn ouders de aantrekkelijke en succesvolle Paula in te huren, die hun verzekert dat ze hun zoon Tripp binnen korte tijd zelfstandig zal maken.

The Proposal

Margaret Tate, hoofdredactrice van uitgeversbedrijf Ruick & Hunt Publishing, geniet – vanwege haar heerszuchtige houding – een lage mate van populariteit bij haar ondergeschikten. Andrew Paxton, haar ondergewaardeerde assistent, kent de klappen van haar zakelijke zweep, maar laat zich door haar niet uit het veld slaan. Voorzitter Bergen en raadsman Malloy roepen Margaret naar hun kantoor om haar te berichten dat haar visum is verlopen en dat ze de Verenigde Staten voor Canada moet verruilen. Andrews binnenkomst brengt Margaret op het ondoordachte idee hem tot een huwelijk te dwingen, waarbij de dreiging van het niet publiceren van zijn zelfgeschreven boek hem nauwelijks een andere keuze laat dan met haar krankzinnige kronkel mee te gaan. Zijn collega Jordan ziet zijn werkbeleving een nieuwe invulling krijgen.

What to expect when you’re expecting

Vijf koppels zijn met elkaar verbonden door het wel en wee dat ze ervaren wanneer ze een kind verwachten. Op het einde zullen ze geconfronteerd worden met het feit dat men niet altijd krijgt wat ze verwachten.

Couples Retreat

Tot hun grote frustratie lukt het het stel Jason (Jason Bateman) en Cynthia (Kristen Bell) niet om een kind te krijgen. Tijdens het verjaardagsfeestje van het zoontje van het bevriende echtpaar Dave (Vince Vaughn) en Ronnie (Malin Åkerman) kondigen ze daarom aan een scheiding te overwegen. Als laatste redmiddel willen ze echter nog een relatietherapie doen in een resort genaamd Eden. Ze kunnen hiervoor korting krijgen als ze drie andere stellen meenemen en onder meer na uitgelegd te hebben dat de therapie optioneel is, zijn naast Dave en Ronnie ook Joey (Jon Favreau) en Lucy (Kristin Davis) en Shane (Faizon Love) en Trudy (Kali Hawk) hiertoe bereid.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook