fb
Damespraatjes Damespraatjes

Love it: Meubels en accessoires van Zuiver

Nu ik mijn nieuwe huis volledig mocht inrichten, realiseerde ik me pas eigenlijk hoe ongelofelijk veel keuze er is. Zo moet je allereerst al voor een stijl kiezen waarin je je woning wilt inrichten, maar binnen deze stijl zijn er ook nog eens een ontelbare hoeveelheid sub-stijlen en mogelijkheden. Geweldig als je dol bent op interior design (zoals ik), maar een heel stuk minder relaxed voor mensen die het liever zo snel en efficiënt mogelijk inrichten. Mijn vriend en ik hebben bij de inrichting van ons huis gekozen voor een industriële stijl, waarbij we veel gebruik hebben gemaakt van leer en hout. Ook hebben we ervoor gekozen zo veel mogelijk lokale producten te kopen.

Lokaal inrichten

Lokaal inrichten, wat houdt dat in? Officieel bestaat deze term niet volgens mij, maar mijn gevoel erbij is dat ik zo veel mogelijk meubels en accessoires wilde kopen van winkels bij mij in de buurt. Zo kochten we een houten tafel die bij ons om de hoek is gemaakt en komen ook de stoelen van een Nederlands merk. Waarom duur Italiaans design kopen, als je van onze eigen bodem óók geweldige producten hebt?

Nederlands merk

Een merk dat ontzettend goed aansluit bij het lokaal inrichten, is het merk Zuiver. Zuiver is een design label van Nederlandse bodem. Ze hebben een enorme collectie met hele gave en ook nog eens betaalbare producten. De producten zijn trendy, fris, origineel en in heel veel interieur-stijlen te gebruiken.

Albert Kuip stoelen

Wij zijn helemaal weg van hun Albert Kuip stoelen. Aan de eettafel hebben we momenteel een ander stoeltje van Nederlands design, maar ik vind het ook écht heel gaaf voor in de studeerkamer.

3

Fat Freddy

Wat ik ook heel cool vind, is de Fat Freddy bank. Zo’n heerlijke grote hoekbank waar je jezelf helemaal in kunt verstoppen. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals de grijze kleur die je op de foto ziet. Maar, hij is er ook in een hele mooie roze kleur. Love it!

1

Magisch tapijt

Vloerkleden die er ‘gebruikt’ uitzien zijn helemaal hip. Ook Zuiver had dat snel door en verkoopt heel veel mooie vloerkleden, zoals dit kleed met de naam Magic. Hij is 200 x 290 centimeter en dus lekker groot.

2

Wat vind jij van deze spullen?

Vind jij dit ook zulke mooie spullen? En hoe denk jij over je huis met lokale spullen inrichten? Alle Zuiver spullen die je in dit artikel ziet zijn te koop bij Flinders.

 

Reageer ook