fb

Love it: Dit zijn de grootste interieurtrends die we in 2018 gaan zien!

Hoewel het nieuwe jaar nog een paar maanden bij ons vandaan is, zijn wij hier al volop bezig met alle trends die we volgend jaar gaan zien. Wij vinden het heerlijk om uit te vogelen wat de nieuwste mode wordt, welke foodtrends we op ons bord gaan terugzien en hoe we onze huizen inrichten. Niet alleen voor onszelf leuk om te weten, ook fijn om met jullie te delen! Ook zo benieuwd wat de grootste interieurtrends zijn die we gaan zien? 

Industrieel

Ja, ook het aankomend jaar gaan we hem weer zien: de industriële woontrend. En niet gek als je het ons vraagt! Deze robuuste look staat in bijna elk huis geweldig en is nou eenmaal heel erg cool.

Om mee te doen met deze trend hoef je heus geen muur te zandstralen om de achterliggende bakstenen bloot te leggen. Met mooie gietijzeren eetkamerstoelen, een paar industriële lampen en veel natuurlijke materialen kom je een heel eind!

industrieel 1

industrieel 2
Hout

Oh, wat ben ik dol op deze trend. Hout is één van mijn favo materialen als het op interieur aankomt. Het is duurzaam, stijlvol en waanzinnig veelzijdig. Er zijn tegenwoordig weinig interieur goodies die niet van hout gemaakt kunnen worden. Houten bedden, houten kopjes en zelfs houten lampen.

Tip: mixen en matchen is zeker mogelijk met hout, maar geeft niet altijd een mooi effect. Kies eerst een aantal kleurtinten en houtsoorten die je graag ziet en ga dan pas hout-shoppen!

hout 1
hout 2
Exotisch

Felle kleuren, grappige materialen en overal planten: niks is te gek!! Bij deze exotische interieurtrend mag en kan alles. Je moet er natuurlijk van houden, maar kleurfanaten hebben het komende jaar een absolute vrijkaart om helemaal los te gaan.

Om aan deze trend mee te doen hoef je absoluut niet je hele huis meteen te verbouwen. Geef een muur een gekke knalkleur, hang een paar felgekleurde draadlampen op en koop wat mooie planten… Hello exotisch paleisje!

exotisch 1
Exotisch 2

Wat vind jij?

Wat vind jij een mooie trend? Of kan je niet kiezen en zou je wel voor alle drie willen gaan? Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier ook een beetje last van heb… Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Alle lampen die je in dit artikel ziet, zijn afkomstig van Directlampen.nl

Reageer ook