fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe kies je de juiste lingerie?

Voor de meeste vrouwen heeft de lingerie een belangrijke plaats in beslag genomen. Het zorgt er als eerst voor dat we er altijd op ons best uitzien. Daarnaast is het ook van groot belang, want wat we dragen wordt door onze lingerie extra tot uiting gebracht. Kies je de juiste lingerie, dan zal dat terug gezien worden in hoe jij eruitziet.

Over het algemeen wordt aangeraden een setje één maal in de zes maanden te vervangen. Hierdoor houd je jezelf en jouw lichaam helemaal in vorm.

Het combineren van lingerie

Lingerie is te krijgen in verschillende soorten en maten. Zelfs voor iedere gelegenheid kan lingerie toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een werkdag, waarop je er degelijk uit wilt zien. Hoogst waarschijnlijk draag je dan iets geheel anders dan wanneer je een avondje op stap gaat of met je partner bent. Het allermooiste is, dat voor ieder moment in de week een passend setje te vinden is. Om je op weg te helpen geven je een paar handige tips.

Het kiezen van de juiste BH

Een juiste BH uitzoeken lijkt eenvoudiger dan het is. Zo blijkt uit onderzoek dat maar liefst 70% van de vrouwen een verkeerde maat schijnt te dragen. Daarnaast kan de BH maat in tijd verschillen. De meeste vrouwen zullen in hun leven gemiddeld zes verschillende BH maten hebben. Laat je dus helpen bij deze keuze, want door het dragen van de verkeerde maat kunnen nek-, schouder- en rugklachten ontstaan.

Het kiezen van ondergoed

Wanneer je een BH koopt hoort daar natuurlijk ook een bijpassend onderstukje bij. Hierdoor zal het gecombineerde lingerie setje mooi tot uiting komen. Kies bijvoorbeeld uit een hipster, slip, boxershort, stringboxer of string.Corrigerende onderkleding

Voor iedere vrouw klinkt het bekend in de oren. We hebben immers allemaal wel puntjes aan onszelf die we willen veranderen. Echter, bij de zoektocht naar lingerie hoeven we ons daar niet zo druk om te maken. Het is te vinden in heel veel soorten en varianten, waardoor juist de mooie kanten extra aandacht krijgen. Een voorbeeld van lingerie die je dan kunt kiezen is shapewear. Hiermee kan je eenvoudig een slank, gestroomlijnd silhouet creëren. Het mooie van deze lingerie is de mate waarin we het kunnen combineren met onze kleding. Hierdoor draag je het net zo goed onder een broek en rok, als een jurk of strakke top. Het allermooiste is natuurlijk dat het iedere vrouw slank maakt, waardoor je al snel een stuk meer zelfvertrouwen krijgt. Daarnaast is er voor ieder figuur wel een vorm die het beste bij jou past. Daarom kan je tot op heden kiezen uit lingerie die de volgende delen bedekt.

Welk lingeriestuk kies jij?

Deze corrigerende lingerie wordt in veel gevallen gemaakt van de materialen Maidenform en Spanx. Door deze materialen te gebruiken heb jij nu al de keuze uit leuke BH’s, body’s, onderjurken, tops, shorts en zelfs rokken. Met corrigerende onderkleding als basis slaagt iedere outfit. Het is de ideale oplossing om eventuele probleemzones zonder enige moeite te camoufleren. Waardoor jij jezelf helemaal op je gemak voelt en er goed uitziet.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook