fb
Damespraatjes Damespraatjes

Lifedesign: Merlijn Kooyker

Professionele coaching op het gebied van eigenheid, effectiviteit en creativiteit. Omdat het je verder brengt, omdat het je in contact houdt met jezelf en met wat je lief is en omdat het ontzettend leuk is.

Sta jij voor een belangrijke keuze en vraag je je af waar je goed aan doet? Of misschien heb je een duidelijk doel maar is er een onzichtbare hand die je tegenhoudt? Loop je steeds tegen hetzelfde aan? Heb je het gevoel dat er meer mogelijk is, maar weet je niet goed hoe je dat vorm kunt geven?

“Ik ben van nature energiek en een creatieve denker. Ik houd ervan om in mogelijkheden te denken en potentie te benutten. Om je te willen ontwikkelen, heb je trouwens geen probleem nodig. Kom spelen met wat nog onontgonnen is en herken je kansen,” aldus Merlijn.

Ontvang nu een eerste sessie gratis en ervaar wat het jou oplevert. Deze actie loopt tot 5 december 2011. Bel voor een gratis en vrijblijvende kennismaking 06-42 30 13 57 of mail naar [email protected]. Of kijk voor meer informatie op www.merlijnkooyker.nl

merlijn_kooyker_lifedesign_logo.png
merlijn_kooyker_foto.png

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook