fb
Damespraatjes Damespraatjes

Lief: Dit zijn de schattigste baby accessoires van dit moment!

Misschien hebben jullie wel gelezen dat ik in verwachting ben van mijn eerste kindje. Dat is natuurlijk heel erg spannend, maar vooral heel erg leuk! Mijn vriend en ik kunnen niet wachten totdat de kleine er is, maar voor die tijd moeten we nog heel veel voorbereiden. En bijna al deze voorbereidingen zijn heel erg leuk! Ik kan echt niet wachten om de babykamer helemaal klaar te maken en te zorgen dat ons kindje het aller fijnste plekje heeft. Daarom mag ik me de komende tijd volop laten inspireren en ben ik al heel wat leuke dingen tegengekomen, zoals Studio Noef!

Dit zijn de schattigste baby accessoires van dit moment!

Muziek mobiles

Kindjes zijn de hele dag aan het ontdekken. En dat is best vermoeiend, maar gelukkig ook heel leerzaam! Door een mobile boven het wiegje of de box te hangen, kan je kindje heerlijk tot rust komen door de mooie muziekjes. Deze mooie exemplaren zijn verkrijgbaar bij Studio Noef, de prijzen variëren van € 31,95 tot € 38,95.

1
2
3

Grappige kussentjes

Oke, van deze leuke kussentjes krijgt je baby natuurlijk nog niet heel veel mee, maar dat maakt ze niet minder leuk. Jij besteedt veel tijd in de babykamer en dan is het belangrijk dat het er allemaal leuk uitziet. Als je kindje eenmaal wat groter is passen deze kussens feilloos in een stoere kinderkamer. Ook verkrijgbaar bij Noef en de prijzen variëren van € 25,95 tot € 29,95.

4
5
6

Giraffe rammelaars

Rammelaars zijn altijd al leuk, maar kijk nou deze giraffe rammelaars! Ze zijn gemaakt van (biologisch) katoen en passen goed in het handje van je kind. Ze zijn van het merk Trixie Baby en verkrijgbaar bij Studio Noef, ze kosten € 9,85.

Schermafbeelding 2017-02-17 om 10.55.41

7

9

Oh, ik word helemaal warm vanbinnen als ik al deze lieve, kleine spulletjes zie. Ik kan echt niet wachten om mijn kleintje (en mezelf natuurlijk) met deze mooie accessoires te verrassen!

Welke van deze spullen zou jij wel willen hebben? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook